- 27 Ağustos 2014
- 300
- 76
- 38
- 30
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
kım ölmüş?????
bende diyorumki o doğru değilse bile böyle oln biri okuduğu zaman teşvik edilecek madem kimse etik bulmuyor kınama dalga geçme öyle değilmi yapma etme de geçsenin konunu bilmiyorum ama hamile dedigin arkadas daha test yapmamis. hadi hamile diyelim ki kesin bile degil aspirin ictim sogan suyu ictim diyor. bebegi nasil oldururum diyor kisacasi. ne desin insanlar. bunu ye bunu ic kesin cozum mu desin. elinde de bir test varsa yapsin bu kadar yani .
Şimdi durum şu millancığım. Gebelik testi yapmadan ayağındaki morluğa bakarak bir aylık hamile olduğuna inanan bir üye "bebeğimi düşürmem için yardım edin kendim beceremedim" diye konu açtı. Bizler de durumun absürtlüğünü belirttik vicdansız olduk. Oysa üye sadece kürtaj parası olmadığı için düşük fikirleri sormuştu. Çok zalimiz
vakıtsız temizlik yapıp,konuyu kaçırmışım..Şimdi durum şu millancığım. Gebelik testi yapmadan ayağındaki morluğa bakarak bir aylık hamile olduğuna inanan bir üye "bebeğimi düşürmem için yardım edin kendim beceremedim" diye konu açtı. Bizler de durumun absürtlüğünü belirttik vicdansız olduk. Oysa üye sadece kürtaj parası olmadığı için düşük fikirleri sormuştu. Çok zalimiz
vakıtsız temizlik yapıp,konuyu kaçırmışım..
sızde az vıcdanlı olun..halden anlayın,bende ılk morarmamda hamıle kaldımdı
Ben o konuyu okudum da tartışma vardı alakasız dalıp soramadım,sana sorayım :
O morluk detayı neydi Allahaşkına ? Ne alakaymış ?
bunları sadece konu sahibi okumuyor bu durumdaki kızlarda okuyoryenı uyesın ve burada neler oldu. konu açan bazı üyeler varsa bızde zamanımızı verıp yorum yapıyoruz, hatta durumuna uzulduklerımız bıle oluyor. daha dün gelmıssın burada '' dayanamıyorum '' dıyorsun. şu kk da neler oldu haberın var mı ki?
sapıgından, teşhircisine kadar...
grup halınde dalga gecen konu sahıplerı bıle gördük.. bırakta azıcık tecrubemız konussun
Hamilelerin bedenlerinde değişiklikler olurmuş daha hassas olurlarmış vs. işte ayağını mı ne burkmuş hemen morarmış o da hamileliğe yormuş.
ben doğru bildiğimi söylemekten yanayım yasaksa silerler kaydımı oluruyeler hakkinda konu acmanin yasak oldugnu biliyorsunuz degil mi?
ayrica herkes istedigni yazabilir... geyik ve konu disini kib.lemek daha dogru bir hamle olurdu...
evet öyle demezler dalga geçip teşvik ederler haklsınızdte giren şemsiye açılmaz eger tecavüz yok ise tabi lafım sevişirken sorun yok hamile kalınca para yok seviştigi adamdan parayı temin etsin hiç kimse böyle bir günahın altına girip şöyle yap böyle yap düşer kurtulursun demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?