- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
kime beddua etmişim sen ne diyorsun Allah kul yargılayanıda sevmez o varken kimin haddine kiminnKonu sahibi;
İnsanlara beddua etmeye hakkınız yok. Ayrıca insanları bu şekilde tehdit etmeye de hakkınız yok.
Allah kimsenin lafıyla iş yapmaz kardeşim.
Evet canım bazı uyeler yuzunden konu farklı yerlere gıdıyor .dalga geciyorlar , dine baglıyorlar, yada tartısma baslıyor konuda kapanıyor olay bu canım bu konu fazla surmez mune abla simdi kapatır.konu o değil konu dalga geçilen hayatlar fake ymiş adı gibi emin konuşuyorlar bide ya
eleştiri değil bu dalga ben bunu dile getiriyorum yasaksa kapatırlarBazı yorumlar gerçekten can sıkıyor, ama bazıları da kastettiğiniz tarzda cevapları fazlasıyla hakediyor bence.
Evet, kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil belki ama sonuçta buraya açılan konular çok farklı bakış açılarıyla yorumlanıyor. Başkasına normal gelen bana anormal gelebiliyor mesela.
Şu foruma -özellikle BDV- her türlü yorum kaldırılabilecekse konu açılmalı. Bazıları konu sahipleri ortada saygısızca yapılmış bir yorum olmasa bile sırf kendisine hak verilmedi diye çirkinleşebiliyor mesela. Eleştiriye açık olmayan böyle bir platformda derdini anlatmayı aklından bile geçirmemeli yoksa konu çözülmeden tartışmadan ötürü kilitleniyor doğal olarak.
Bir de,
Forum üyelerine dair konular açmak yasak.
Arkadaşim ben o konuyu baştan sona okudum sende bir daha oku istersen fake diyen bir kaç kişi cikabilir ama çoğunluk önce test yapmasini emin olmasini ailesine söylemesini tavsiye etti ama konu sahibi israrla doktor ismi yada düşürmek için çare aradi istediği cevabi alamadiği için millete vicdan yaptirmaya çalişti.ya doğruysa ne kadar peşin hükümlü insanlarsınız
kime beddua etmişim sen ne diyorsun Allah kul yargılayanıda sevmez o varken kimin haddine kiminn
öyle.. kapatabilir ben bunu dile getirmek istedim ve getirdim içim rahatEvet canım bazı uyeler yuzunden konu farklı yerlere gıdıyor .dalga geciyorlar , dine baglıyorlar, yada tartısma baslıyor konuda kapanıyor olay bu canım bu konu fazla surmez mune abla simdi kapatır.
evet gelebilir gelsin demiyorum farkettiyseniz ben buna inanıyorum büyük konuşunca başına geliyor gerçekten geliyor bunu söylemek anlatmak istiyorumKullara danışmayın o zaman. Deminden beri millete yok seninde başına gelir, yok kızının başına gelir... Ah değilde nedir bunlar!
Burada konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olacaksınız. Kimse sizi zorlamıyor farklı hayatlar yaşayan bir sürü insanın olduğu bir foruma konu açın diye. Ayrıca cehalet hiçbir zaman takdir görmez.evet gelebilir gelsin demiyorum farkettiyseniz ben buna inanıyorum büyük konuşunca başına geliyor gerçekten geliyor bunu söylemek anlatmak istiyorum
derdim konu değil dieyelim bu yalan ya bunu okuyan başka biri aldırmayı düşünmüyorsa bile aldırabilir o kadar küçük düşürülmüşlerki Allah kimseye vermesin ne diyeyimArkadaşim ben o konuyu baştan sona okudum sende bir daha oku istersen fake diyen bir kaç kişi cikabilir ama çoğunluk önce test yapmasini emin olmasini ailesine söylemesini tavsiye etti ama konu sahibi israrla doktor ismi yada düşürmek için çare aradi istediği cevabi alamadiği için millete vicdan yaptirmaya çalişti.
dalga geçmek çok aydın bir davranış çok haklısınızBurada konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olacaksınız. Kimse sizi zorlamıyor farklı hayatlar yaşayan bir sürü insanın olduğu bir foruma konu açın diye. Ayrıca cehalet hiçbir zaman takdir görmez.
Boswer canını sıkma canım ne dersen degişecekler mi bosweeerrröyle.. kapatabilir ben bunu dile getirmek istedim ve getirdim içim rahat
aynen Valla haklısınBoswer canını sıkma canım ne dersen degişecekler mi bosweeerrr
dalga geçmek çok aydın bir davranış çok haklısınız
Siz anlamak istediğiniz gibi anliyorsunuz ben kimseyle dalga geçmedim kimseninde o kizin yerinde olmasini istemem ve buna göre yorum yaparimBen üye olmadan önce bu tarz bir konu okumuştum konu sahibiyle aynı durumdaydim ve çoğu kişi dalga geçiyordu .o kdar berbat hissettim ki kendimi .yönteminiz buysa yanlış söyleyim
Konu sahibi beddua etmedi bırda demek istedigi bazı uyeler bazı gereksiz yere geyik yapmaları farklı yerlere konuyu tasıyorlar sonuc onlar yuzundende konu kapatılıyor komik seyler yazayımda begensinler durumundalar..Konu sahibi;
İnsanlara beddua etmeye hakkınız yok. Ayrıca insanları bu şekilde tehdit etmeye de hakkınız yok.
Allah kimsenin lafıyla iş yapmaz, ah edip durmayın!
görüş bildirmek ayrıdır dalga geçmek ayrı saçma sapan karikatür bile paylaşan var herneyse benim doğrum bu sadece söylüyorum iyi günlerHiç üzerime almıyorum, bugüne kadar kimseyle dalga geçmedim burada. Farklı görüşlere saygı duyacak kadar da aydın olduğumu düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?