• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet bir derdim var yorumlar !!!

bunları sadece konu sahibi okumuyor bu durumdaki kızlarda okuyor
Siteye yeni katılmışsınız..
Zamanla neyin ne olduğunu daha iyi anlayacaksınız
Herkesle dalga geçilmiyor , ama hamileyim, test yapmadım, ilişkiye de girmedik zaten diyen kıza biz ne diyelim?
Haliyle tatlı sert dalgavari yorumlar geliyor.

Millet buraya konu açıyor ama eleştirilmeye hiç tahammülleri yok ne dememimizi bekliyorlar acaba aman canım sen haklısın tamam canım hemen çocuğun hangi kürle düşüldüğünü yazıyorum,veya aferin iyi yapmışsın ama iyi niyetle yapmışsındır kesin suç karşı tarafındır dememizi mi?
Her insan kendi fikrini saygı çerçevesince yazabilmeli karşı görüşe sahip insanlarda birbiriyle saygılı bir biçimde tartışabilmeli bana göre konu sahibesi haksız olduğu halde avukatı kesilmemeli.
aa doğruu dalga geçerek bebeği kurtarıyosunuz öyle değilmi bu ayrıntıyı nasılda kaçırdım

ben doğru bildiğimi söylemekten yanayım yasaksa silerler kaydımı olur
dogru bildignizi kendinize saklayin demiyor kimse.

her ne sorununuz vatsa o konunun icinde tartismak veya haddini asan yorumlar gordugnuzde de kib butonunu kullanmak daha dogru bir tavir diyorum...

bdv uyeleri cekistirecegimiz degil, sizin de hassasiyetle yaklastigniz gibi sorunu olanlara oncelik verilmesi gereken bir bolum sonucta.

bunları sadece konu sahibi okumuyor bu durumdaki kızlarda okuyor
ee bızım ne yapmamız gerek? ilişkiye gelınce gırılıyor, tedbırler alınmıyor
hamıle kalınca da vah vah edılıyor! dogru duzgun test bıle yapılmamıs, doktora bıle gıdılmemış!! sonra burada konu acıp, ailem şöyle yapar yardım edın denıyor.biz de ılk bas yorum yapıyoruz ve bakıyoruz kı konu sahıbınden ses yok veya celıskılı ıste orada anlasılıyor ne oldugu. ılk mesajda dalga gecılmıyor ki.. veya ınanmıyorum denmıyor kı.. herkese acık bır yerse olumsuz eleştiri de olacak tabii.
olumsuz elestırıye kapalı olan açmayacak konu.

başkasının yaptıgı yorum beni ilgilendirmiyor ben kendi fikrimi söyledim
Aynen bu yoruma katiliyorum.
Ben kendi fikrimi soyler gecerim, kimseyi de benim fikrimin aksini soyledi diye elestirmem.
Dogru burasi acik bir forum, herkes soyledigine dikkat etmeli ama etmeyene de haddini bildirmek bize dusmez, her koyun kendi bacagindan asilir.
Vee bizle dalga gecen konu sahipleriyle biz de dalga geceriz. Bi de ciddiye mi alacaktik. Hamilelik konusu icin soylemiyorum, o konuya inandim ben fakat test yapmadan gebe oldugunu nasil anlamis orasini anlamadim.o_O

diğer konularda böyle değilim ben burada hayatttt söz konusu fake veya değil bu durumlarda daha hassas olunabilir siz böyle yaptıkça bunu okuyacak olanlar endişe duyuyor istesede aileye anlatamıyor çare ne ölümmm bilmem anlatabildimmi

Bakiniz sayin uye; konu acmissiniz herkes haksiz demis sindiremediniz sanirim
Hamilemiyim konusunda yorumcular icin 'rezil ve igrenc' tabilerini kullanarak yorum yazmissiniz ordada tepki alinca bu konuyu acmissiniz
Mune ve okypte buranin yoneticisi cok rahatsiz olduysan yorumdan kib'lersin sebebini yazarsin sonuc raporunu beklersin buradaki bir cok uye uslubuna zaten dikkat ediyor etmeyenlerde gerekli cezayi aliyor sen simdi sakin ol ve o klavyeyi kenara birak git biraz hava al mune gerekeni yapacaktir

aa doğruu dalga geçerek bebeği kurtarıyosunuz öyle değilmi bu ayrıntıyı nasılda kaçırdım

siz bana kalırsa çatmaya yer arıyorsunuz,olmayan bebeğin nesini kurtaralım belkide gerçekten hamile veya değilse bile böyle ilişkiler yaşarsa kalacak yaptığının yanlış olduğunu söylemeyelim mi?
belkide hiç biri canı sıkıldı kafa buluyor niye bu kadar içerlediniz anlamadım akrabası falan mısınız ve yahut aynı şeyler başınızdan geçtide ondan mı böyle alıngansınız lütfen biraz sakin olun isterseniz.

siz bana kalırsa çatmaya yer arıyorsunuz,olmayan bebeğin nesini kurtaralım belkide gerçekten hamile veya değilse bile böyle ilişkiler yaşarsa kalacak yaptığının yanlış olduğunu söylemeyelim mi?
belkide hiç biri canı sıkıldı kafa buluyor niye bu kadar içerlediniz anlamadım akrabası falan mısınız ve yahut aynı şeyler başınızdan geçtide ondan mı böyle alıngansınız lütfen biraz sakin olun isterseniz.
sizin gibi insanlara tahammülüm yok orada bir hayat var bunu okuyan kızlar var ve siz dalga geçiyorsunuz teşvik ediyorsunuz dua edine başınza gelmesin çünkü kendinizle yada yakınınızla dalga geçmezsiniz neden yediremiyorsunuz yazdıklarımı çünkü doğruyu söylüyorum ama anlamazsınız başına böyle birşeymi geldi diye üste çıkarsınız Allah ıslah etsin konuma msj yazmayın içerlediğinize göre üstünüze alınıyorsunuz

Bakiniz sayin uye; konu acmissiniz herkes haksiz demis sindiremediniz sanirim
Hamilemiyim konusunda yorumcular icin 'rezil ve igrenc' tabilerini kullanarak yorum yazmissiniz ordada tepki alinca bu konuyu acmissiniz
Mune ve okypte buranin yoneticisi cok rahatsiz olduysan yorumdan kib'lersin sebebini yazarsin sonuc raporunu beklersin buradaki bir cok uye uslubuna zaten dikkat ediyor etmeyenlerde gerekli cezayi aliyor sen simdi sakin ol ve o klavyeyi kenara birak git biraz hava al mune gerekeni yapacaktir
o konuyuda anlayıp dinlemeden yargıladınız ben hiç birşeye içerlemedim siz sindiremiyorsnuz yazdıklaarımı orada bir hayat var olmasa bile okuyacak olan var dalga geçiliyor ne malum böyle birşey gelmeyeck başınıza ben uyardım üstüme düşeni yaptım atıyorları buyrun atın

sizin gibi insanlara tahammülüm yok orada bir hayat var bunu okuyan kızlar var ve siz dalga geçiyorsunuz teşvik ediyorsunuz dua edine başınza gelmesin çünkü kendinizle yada yakınınızla dalga geçmezsiniz neden yediremiyorsunuz yazdıklarımı çünkü doğruyu söylüyorum ama anlamazsınız başına böyle birşeymi geldi diye üste çıkarsınız Allah ıslah etsin konuma msj yazmayın içerlediğinize göre üstünüze alınıyorsunuz

benim birşeye içerlediğim yok asıl kimin içerlediği düpedüz ortada
pardonda sizden izin mi alacaktım istediğim düşüncemi istediğim konuya yazarım buralar ağalık sistemiyle yönetilmiyor ve sizde bunanın ağası değilsiniz selametle

o konuyuda anlayıp dinlemeden yargıladınız ben hiç birşeye içerlemedim siz sindiremiyorsnuz yazdıklaarımı orada bir hayat var olmasa bile okuyacak olan var dalga geçiliyor ne malum böyle birşey gelmeyeck başınıza ben uyardım üstüme düşeni yaptım atıyorları buyrun atın
Tatlim burda fenomen olamazsin ben polemige girecegin en son kisi olurum

uyarmak görevim ku kulu uyarır sadece sorgulayıp yargılamaz
Tamam da burda yorum yapan kaç yüz tane insan var herkesin tavrı tarzı farklı.kimse burdan biri istiyor diye oturmuş karakterini konuşma tarzını değiştirmez. Rahatsız oldugun durumlar için tıklaman için birşey koymuşlar oraya. Böyle ya niye böyle yapiyorsunuz ama diyerek kendini heba etme.belliki konu sadece hamile kalan arkadaşın konumundaki yorumlar değil genel havadan rahatssizsin ama bunun çözümü bu değil. Gördüğün gibi.

daha fazla dayanamayacağım herkes üstüne alınmasın bunu yapanlar alınabilir her ama her konuda insanlarla dalga geçenler alınsın bir kaç saat önce konu açtım ben orada sonucu söylerken hala saçma yorumlar geliyo ve bir hanımın yazdığı hamilelik konusuyla dalga geçiliyor kimsede ya gel etme kardeşim demiyor daha fazla dalga geçerke suça itekleniyor konu o kız değil belki yine böyle durumda biri açıp bu konuyu okuyacak ve daha fazla suça itilecek bu konudan sonra kiblermisiniz atarmısınız inannın umrumda değil sadece şunu belitrmek istedim kimse kusursuz değill kimseyle dalga geçmeye hakkınız yok önce kendi kusurlarımıza bakalım lütfen kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsinizi Peygamber bunu demiş ben daha ne diyeyim ki
İyice yorumları okuyun sonra sinirlenin bence.
O hamilelik konusu açan arkadaş daha test yapmadan 'bebeği nasıl düşürebilirim, kürtaja param yok bana tavsiye de bulunun da şu bebekten kurtulayım' düşüncesiyle açmıştı konuyu, buraya kadar tamam kimse dalga gecmedi zaten.
Sonra öğrendik ki arkadaş daha hamilelik testi bile yapmamış'
Kolu bacağı morarıyormuş bilmemne diye hamile ilan etmiş kendini.
Bu buradaki insanları kandırmaktan başka bir şey değil.
Ciddiye alıp yorum yapıyoruz, git annene söyle, bebeğin babasıyla konuş, evlenin vs. diye.
Siz de tutmuşsunuz diyorsunuz ki kızı kürtaja sevk ediyorsunuz, Allah aşkına yorumları düzgünce okudunuz mu?
Suça iteklenmek ne demek, kız zaten kafasına koymuş karnındakinden kurtulacak, gerek legal gerek illegal yollarla, ne içeyim de düşsün diye sormuş.
Siz de diyorsunuz ki suça iteliyosunuz.
Biz aksine vazgecirmeye calıstık onu.
Kimse de kınamadı zaten orada, siz bence düzgün okuyup öyle sinirlenin.

Back
X