daha fazla dayanamayacağım herkes üstüne alınmasın bunu yapanlar alınabilir her ama her konuda insanlarla dalga geçenler alınsın bir kaç saat önce konu açtım ben orada sonucu söylerken hala saçma yorumlar geliyo ve bir hanımın yazdığı hamilelik konusuyla dalga geçiliyor kimsede ya gel etme kardeşim demiyor daha fazla dalga geçerke suça itekleniyor konu o kız değil belki yine böyle durumda biri açıp bu konuyu okuyacak ve daha fazla suça itilecek bu konudan sonra kiblermisiniz atarmısınız inannın umrumda değil sadece şunu belitrmek istedim kimse kusursuz değill kimseyle dalga geçmeye hakkınız yok önce kendi kusurlarımıza bakalım lütfen kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsinizi Peygamber bunu demiş ben daha ne diyeyim ki
İyice yorumları okuyun sonra sinirlenin bence.
O hamilelik konusu açan arkadaş daha test yapmadan 'bebeği nasıl düşürebilirim, kürtaja param yok bana tavsiye de bulunun da şu bebekten kurtulayım' düşüncesiyle açmıştı konuyu, buraya kadar tamam kimse dalga gecmedi zaten.
Sonra öğrendik ki arkadaş daha hamilelik testi bile yapmamış'
Kolu bacağı morarıyormuş bilmemne diye hamile ilan etmiş kendini.
Bu buradaki insanları kandırmaktan başka bir şey değil.
Ciddiye alıp yorum yapıyoruz, git annene söyle, bebeğin babasıyla konuş, evlenin vs. diye.
Siz de tutmuşsunuz diyorsunuz ki kızı kürtaja sevk ediyorsunuz, Allah aşkına yorumları düzgünce okudunuz mu?
Suça iteklenmek ne demek, kız zaten kafasına koymuş karnındakinden kurtulacak, gerek legal gerek illegal yollarla, ne içeyim de düşsün diye sormuş.
Siz de diyorsunuz ki suça iteliyosunuz.
Biz aksine vazgecirmeye calıstık onu.
Kimse de kınamadı zaten orada, siz bence düzgün okuyup öyle sinirlenin.