ben zaten doğru yaptığımı biliyorum. olsun diye olan bi evlilik yapmadım bu benim karakterim değil. iyi admlara da hayır dedim farkındayım ufak pişmanlık yasasam da bu benim karakterime yasam tarzıma uymadı kimseyle oynamadım .. evlenmek için evlenemem..Ederim tabi ki Allah herkesin gönlüne göre versin. Bence bu düşüncelerden kurtul önce ciddiyim bak herkes elinde olmayanı istiyor misal sen hayatını paylaşacak bir insan yanında bir arkadaş eş istiyorsun o evlenen arkadaşların da belki senin gibi olmak istiyordur bazen eş çocuklar hayat koşturmacası da yoruyor insanı yalnızlık istiyor.
Biraz sabredin arkadaş çevrenizi genişletin ve lütfen iyice emin olmadan evlenmeyin çünkü iyi ve guzel giden bir evlilik şans işi gerçekten Rabbim gönlüne göre versin.
inanın kız arkadaşlarım bana özenir yasantıma bunu kendileri diyorlar.sık konusuruz zaten.. hani hayatımdan pişman değilim ama diyorum ya aksamları olan sessizlik yalnızlık kapımın artık sık çalmaması beni bunlara yçneltti.. duanız için teşekkür ederim .. sağ olun