Evet dolandırıcılığı

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.439
358
Kütahya
Merhaba herkese

Beni bir numara aradı, uykuluyken boş bulunup açtım, normalde 850’li numaraları direkt reddederim. Sonra bana tarife teklifi sundu ve sonra gereksiz sorular sordu İstanbul’da mı yaşıyorsunuz gibi ve kapattım telefonu. Sorduğu bir şeye evet demiş bulundum.

İnternetten baktığımda bu tarz dolandırıcılar bilerek evet diyeceğiniz sorular sorup ses kaydı alıyorlarmış ve bu ses kaydını kullanıp bizi borçlandırıyorlarmış tarzı şeyler çıkıyor.

Sizce bir şey çıkar mı? Bir evet dediğim ses kaydıyla da napılabilir ki

Merhaba herkese

Beni bir numara aradı, uykuluyken boş bulunup açtım, normalde 850’li numaraları direkt reddederim. Sonra bana tarife teklifi sundu ve sonra gereksiz sorular sordu İstanbul’da mı yaşıyorsunuz gibi ve kapattım telefonu. Sorduğu bir şeye evet demiş bulundum.

İnternetten baktığımda bu tarz dolandırıcılar bilerek evet diyeceğiniz sorular sorup ses kaydı alıyorlarmış ve bu ses kaydını kullanıp bizi borçlandırıyorlarmış tarzı şeyler çıkıyor.

Daha neler yarabbi selam verene borçlu çıkıcaz

Umarım bişey olmaz ilk defa duyuyorum evet le ne olabilir ki

İmzamı yanı bir evet

Bence olmaz ya ha olmamalı yani yok devenin ..

Daha neler yarabbi selam verene borçlu çıkıcaz

Umarım bişey olmaz ilk defa duyuyorum evet le ne olabilir ki

İmzamı yanı bir evet

Bence olmaz ya ha olmamalı yani yok devenin ..
Bana da öyle geliyor ama sorduğu sorular gereksiz sorulardı gerçekten internette dediği gibi evet dedirtmeye çalıştı sanki. Mesela sesimi duyuyor musunuz tarzı ve sorular aralara serpiştirilmişti; 2 saat anlatıyor tarifeyi arada böyle küçük bir soru soruyor. Başta hep hayır dedim en son sorusuna evet dedim. Evet diyince akşama kadar düşünebileceğimi tekrar arayacağını söyleyip kapattı.

Bana da öyle geliyor ama sorduğu sorular gereksiz sorulardı gerçekten internette dediği gibi evet dedirtmeye çalıştı sanki. Mesela sesimi duyuyor musunuz tarzı ve sorular aralara serpiştirilmişti; 2 saat anlatıyor tarifeyi arada böyle küçük bir soru soruyor. Başta hep hayır dedim en son sorusuna evet dedim. Evet diyince akşama kadar düşünebileceğimi tekrar arayacağını söyleyip kapattı.
İnşallah birşey çıkmaz

sanki bekledigi cevabi almis gibi dikkatli olmak lazim cok dolandiricilar türedi

Merhaba herkese

Duymuştum bunu, bilmemne aboneliği falan yapıyolar hatta . Arayan numarayı şikayet var a yazın bir en azından sonradan bir abonelik bir şey çıkarsa ben dolandırıcılığa uğradım zaten yazmıştım diye elinizde olsun yazı.

Back
X