Evet Gelelimm Bayramlık Cicilere :))

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
evet annişler bayrama az kaldı bebekleriniz neler giyecek hazırmısnız bayrama ....hihoyyyt

ben lcw den etek badi aldım.bir de yedekde olsun diyede bir askılı elbise aldım.
canım 2010 nisan anneleri topiğine gelsene .konuşuruz.

vaalla ben almadım o kadar cok kıyafetı varkı para veremem kot jıle bahcıvan normal elbıse 4 5 takım penyehıc gıymedıgı okadar kıyafet varkı hangı bırını gıydırecem almadım

meltemcim iyi yapmışsın canım.benim kızın bu aylara uygun yoktu.aldım ben de.olsa ben de almazdım.zaten 1- ay giyolar sonra küçülüyor.

bende almadım bu hafta sonu alıcam inşallah..hoş bişe istiorum şekil olsun oğluşum :)

ben aldımmmm ilk bayramlık nasıl heyecan verdi anlatamam. çok tatlı sarı bir pantolon t-shirt takım aldım resimde çektik ilk fırsatta eklicem. bir de babasının hamileken aldığı gömlekli takımı vardı onu da giydircem.

bizde dün akşam aldık babasıyla kareli bi gömlek aldık kendinden kravatlı,altına da kot böle yırtık pırtık salaş bişi.altınada taa hamileyken aldığım kot conversler aldı onları giydirecem.bayramda coooll takılacak oğluşummmmm:)

güle güle kullansın paşa.lcw de vardı öyle gömleklten bende aldım oğluşa.

tuba hayrıye gule gule gıydırın bebcıklere kıyafetlerını çok bayramlar görsunler ınsallah

ben daha bısey alamadım ya...havada nasıl olucak bılmıyorum .aydına gıdıcez bayramda kayınvalıdelere.hıcde gıtmek ıstemıyorum ama.uzun kollumu alsammm kısa kollumu alsamm haftasonu dolasmam lazım bıraz

kaanın bayramlıklarına buyrun kızlarrr:) oğlum kapınızı çalacak şeker isticek hazırlayın şekerleriiii:)

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLAR SAYFAYI KATLETTİM ÖZÜR DİLERİM AMA EDIT BUTONUNU GÖREMİYORUM O YÜZDEN DÜZELTEMEDİM. EN İYİSİ SAYFA ATLAMAK. DÜZELTEREK BAYRAMLIKLARIMIZI TEKRAR EKLİYORUM KUSURA BAKMAYIN.
OĞLUM KAPINIZI ÇALACAK ŞEKER İSTİCEK HAZIRLAYIN ŞEKERLERİİİİ:)

KIZLAR SAYFAYI KATLETTİM ÖZÜR DİLERİM AMA EDIT BUTONUNU GÖREMİYORUM O YÜZDEN DÜZELTEMEDİM. EN İYİSİ SAYFA ATLAMAK. DÜZELTEREK BAYRAMLIKLARIMIZI TEKRAR EKLİYORUM KUSURA BAKMAYIN.
OĞLUM KAPINIZI ÇALACAK ŞEKER İSTİCEK HAZIRLAYIN ŞEKERLERİİİİ:)

ooo bayramda çok yakışıklı olucakkk oğlun Tarhan:) alkisalkisalkis

maşallah sana yakışıklı.

tarhannn cicişler çok guzel..

güle güle giysin oğlun canım.

aslında bayram için değil ama 2 cicimiz var hiç giydirmemiştim resim eklemeyi bilmiyorum en kısa zamnda öğrenip eklemeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…