- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dua et hepimize26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum
* Mide bulantısı
* Gece acikma ( gece asla acikmam ve uyanmam)
*Ateş basmalari
*Fazla uyuma ve bazen aşırı uykusuzluk
*Göğüs haresinin genişlemesi yeni oluştu resmen
*Adete 5 gün kalaya kadar adet sancısı cektim ve yumurtaliklarim ağrıdı.
*Gecenin 4 unde çiğköfte aserdim ve uyuyamadim resmen gitti esim aldi :)
*Birliktelik esnasinda ciddi anlamda daralma hissettim sanki kapandı orasi.
*Hic sivilcem çıkmazdı çıktı
Adete 10 ila 7 gun kala kanda negatif cikti testte de negatifti 5 gün oncesine kadar.Bat tarihim bugün adet olmadim hicbir sanci da yok bugun erken gebelik testi aldik çünkü esimle ruya gorduk ikimizde resim altta kizlar
Yarin kan vericem insalah
ALLAH herkese istediği kadar bebek versin
Ederim canim sagolasin ❤Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dua et hepimize
ALLAHZ isteyen herkese versinnn canim sana da ederim insallah ezan vaktinde ❤❤❤Yaa allah analı babalı büyütsün
Bizlere de dua et :)
Hadi Allah bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşallah canım26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum
* Mide bulantısı
*Ateş basmalari
Adete 10 ila 7 gun kala kanda negatif cikti testte de negatifti 5 gün oncesine kadar.Bat tarihim bugün adet olmadim hicbir sanci da yok bugun erken gebelik testi aldik çünkü esimle ruya gorduk ikimizde resim altta kizlar
ALLAHZ isteyen herkese versinnn canim sana da ederim insallah ezan vaktinde ❤❤❤
Aminn darisi basima ya adetime 1 hafta fln var dayaamayip erken gebelik testi yptim negatif cikti26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum
* Mide bulantısı
*Ateş basmalari
Eger igne vurulduysan poztf gorebiliyosun ovulasyonda ben ignesiz kaldim klomenle adetime 5 gun kala test negatifti bugun bat suan cıktı o da erken gebelikte çıktıAmin canım
Bende de sendeki belirtilerin aynısın var. Bata 6 gün kaldı ama ovulasyon testim daha yeni çift çizgi çıkmaya başladı 4 gündür. O yüzden umutlu değilim
Eger igne vurulduysan poztf gorebiliyosun ovulasyonda ben ignesiz kaldim klomenle adetime 5 gun kala test negatifti bugun bat suan cıktı o da erken gebelikte çıktıbende olmadi dediydim ama oldu bak
Hiç gerek yok kuzum adet günümü bekle bende üzülmüştüm baya ama bak varmis =)Aminn darisi basima ya adetime 1 hafta fln var dayaamayip erken gebelik testi yptim negatif cikti
Gebelikte de cikiyor diye biliyorum beta oldugu icin erken gebelik testi alir misin rica etsem en kotu adetini bekleMaalesef iğne vurulmadım
Benim kizimda sizin gibi kendiyi 1 haftaoncesinden nerdeyse belli etmisdi testlerde belkide sizinkidekizdir erkenden ben burdayim anne dedi size26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum
* Mide bulantısı
*Ateş basmalari
Maşallah, sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum
* Mide bulantısı
*Ateş basmalari
Ay insallah bende kiz istiyorum yada kizlarBenim kizimda sizin gibi kendiyi 1 haftaoncesinden nerdeyse belli etmisdi testlerde belkide sizinkidekizdir erkenden ben burdayim anne dedi size
SAĞOL cok teşekkür ederim tum isteyenlere nasip olsun insallah =)Maşallah, sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amin insallah cnm benim zaten gonlunden ne geciyosa rabbim onu nasip eyliyo hep kiz istedim bekarkende ve kizim oluyo sonucundaAy insallah bende kiz istiyorum yada kizlar
Onuda yazarim insallah konuma zamani gelinc3 allah anali babali büyütsün ikimizinkinide =)
Gebelikte de cikiyor diye biliyorum beta oldugu icin erken gebelik testi alir misin rica etsem en kotu adetini bekle
Yoo 13 unde bende gördüm o yumurta akini bazen yerlesirkende olabiliyormuş negatife kapilna hemenDaha önce çok ımutlanıp test yaptığım oldu. Yine negatifi görmek istemiyorum. Adeti bekleyeceğim. Ama yumurta akı şeklindeki akıntıyı daha 1 hafta önce gördüm. Yani hamile değilimdir bence canım.
Deniyoruz bakalim. Ne zaman nasipseEderim canim sagolasin ❤sen ne zaman bekliyosun calismalarin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?