- 2 Aralık 2020
- 54
- 33
- 3
- 36
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Sag kasiginda batma varmiydi bele doğru ve bacaga vuran..Ve ara ara mide bulantisi bide bunlar ne zaman basladiikizlerin olmasına da ayrıca sevindim canım, küçüklükten beri hayalimdir ikizlerimin olması
Evet vardi donemiodum bazen saga sola. midemde bulandi ama ne zaman oldgnu hatirlamiorum adetten onceydiSag kasiginda batma varmiydi bele doğru ve bacaga vuran..Ve ara ara mide bulantisi bide bunlar ne zaman basladi
Adetin de gelmemis erken gebeljm testi yap ve ogren bence gebesin cunku bende de ayni belirtiler vardimKızlar merhaba benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bşr veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu
Bende öyle düşündüm ama dün akşam kan verdim 1.20 çıktı adetim 2 gün gecikti şuanda anlamadım yaAdetin de gelmemis erken gebeljm testi yap ve ogren bence gebesin cunku bende de ayni belirtiler vardim
Gec dollenme olabilir sabirliol ben 1 hafta kala verdim negatifti adet gunu 2 gun sonra cikmisti normalde herkes adete 1 hafta kala ogrendi burda.. o yuzden biraz bekle.Bende öyle düşündüm ama dün akşam kan verdim 1.20 çıktı adetim 2 gün gecikti şuanda anlamadım ya
Aynen ablacım nasip bakalım bekliyorum göğüslerimde ki damar fışkırmasını farkedebiliyorummGec dollenme olabilir sabirliol ben 1 hafta kala verdim negatifti adet gunu 2 gun sonra cikmisti normalde herkes adete 1 hafta kala ogrendi burda.. o yuzden biraz bekle.
Merhaba bende dün adetime sekiz gün kala yani progesteron ve beta baktırdım beta 0.100 çıktı progesteron 13.60 tı. Sizin de sıfırmı çıkmıştı adete bir hafta kala yoksa iki üç gibi bir değer varmıydı betaGec dollenme olabilir sabirliol ben 1 hafta kala verdim negatifti adet gunu 2 gun sonra cikmisti normalde herkes adete 1 hafta kala ogrendi burda.. o yuzden biraz bekle.
Tamamen 0 di. Adetime bir gün kala idrarda adet gunu de kanda öğrendim. Herkesin 10 gunde cikiyor kan benim cikmiyorsa demekki yok deyip üzülmüştüm ilk ay denemis olmama rağmen ama ben dedim bebek var biliyorum. Siddetli migren atakları gecirdim ılac kullanmadim asla ve asla iyiki de kullanmadim hamileymidim. Burda adet gunu 0 cikip 4.5 gun hamileyim diyenler var =)Merhaba bende dün adetime sekiz gün kala yani progesteron ve beta baktırdım beta 0.100 çıktı progesteron 13.60 tı. Sizin de sıfırmı çıkmıştı adete bir hafta kala yoksa iki üç gibi bir değer varmıydı beta
Naptin canim hamis misin (=Aynen ablacım nasip bakalım bekliyorum göğüslerimde ki damar fışkırmasını farkedebiliyorumminşallah bebişten dolayıdır
Geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef şuanda ovülasyon testi yapıp duruyorum iki gündür silikleşme göremedim dün gece normal test yaptım negatifti kafam çok karışıkNaptin canim hamis misin (=
Naptin canim hamis misin (=
Geçen ay 8 gün gecikmeyle adet oldum maalesef şuanda ovülasyon testi yapıp duruyorum iki gündür silikleşme göremedim dün gece normal test yaptım negatifti kafam çok karışık
Ovülasyon hic kullanmadim yorum yaparsam yanlış olur canim en iyisi sat beklemek...Sırasıyla ilk baştaki dünün diğer ikinci bugün sabah diğeride 15-20 dk önce yapılan ovülasyon testleri sizce varmıdır gebelik yoksa silikleşmişmi bazı bayanlar t çizgisi koyuysa ve silikleşmiyorsa gebelik olabilir diyorlar ama kafam o kadar karışıkki şuanda
Evet doktorda kimyasaldan şüphelendi zaten çok ağır işler yaptığım andan 1 gün sonra falan regli oldum doktor normal olmasını bekliyor açıkcası bende korkuyorum klomen iğne falan pazartesi hastaneye gidicem bakalım inşallah vardır umutlarım tükenmedenBariz belliydi ya hamis oldugun cok belirti vardi kimyasal olmuş olabilir mi? Insallah bu ay olur benxe git klomen ve çatlama ignesi dene bosuna bekleme böyle
Insallag vardır yoksa da klomen ve çatlama ignesi iste agir is yapma bide dinlen uyu bol bol folik asit içmeye simdiden baslaaaaa cok etkili (=Sırasıyla ilk baştaki dünün diğer ikinci bugün sabah diğeride 15-20 dk önce yapılan ovülasyon testleri sizce varmıdır gebelik yoksa silikleşmişmi bazı bayanlar t çizgisi koyuysa ve silikleşmiyorsa gebelik olabilir diyorlar ama kafam o kadar karışıkki şuanda
Evet doktorda kimyasaldan şüphelendi zaten çok ağır işler yaptığım andan 1 gün sonra falan regli oldum doktor normal olmasını bekliyor açıkcası bende korkuyorum klomen iğne falan pazartesi hastaneye gidicem bakalım inşallah vardır umutlarım tükenmeden
Ya bi folik asit kullandım ama bana allerji yaptı her yerim kabardı kaşındı hemen bıraktım birdahada almadımInsallag vardır yoksa da klomen ve çatlama ignesi iste agir is yapma bide dinlen uyu bol bol folik asit içmeye simdiden baslaaaaa cok etkili (=
Bende tam yumurtlamanın 10.günü kan verdim adetim otuz günde bir ayın sekizinde bekliyorum inşallah vardır çok heves etmiştim ilk düşüğümün senesi çünküTamamen 0 di. Adetime bir gün kala idrarda adet gunu de kanda öğrendim. Herkesin 10 gunde cikiyor kan benim cikmiyorsa demekki yok deyip üzülmüştüm ilk ay denemis olmama rağmen ama ben dedim bebek var biliyorum. Siddetli migren atakları gecirdim ılac kullanmadim asla ve asla iyiki de kullanmadim hamileymidim. Burda adet gunu 0 cikip 4.5 gun hamileyim diyenler var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?