Evet müjde! Gebeyim galiba 🙂🤭

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık

Ah kuzum öyle güzel umut oldun ki bana. Bizde 5 aydır deniyoruz doktorum bu ay klomen verdi sat 13 Ekim bat 10 kasım bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz inşaallah bizde de vardır biseyler aşırı batma ve aserme bende de oldu çiğköfte göğüs uçlarında hassasiyet ve uyku hali çok oldu bakalım inşallah hayırlısı artik

O zaman vardir canim bu arada 5+3 ikizim bennn bu yuzden belirtiler cook erken başlamış insallah vardr adeti beklee

Öncelikle hayırlı olsun bu belirtileriniz yumurtlamadan kaç gğn sonra kendini gösterdi

merhaba arkadaşlar
benim de bazı sorularım olacak
çok heyecanlıyım
mide bulantısı başlığından buraya geldim bu arada çok hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah
regl tarihim bugün
hiç bir regl belirtisi yaşamıyorum aksine iştahım tavan yapmış olması gerekirken benim öğleden sonra başlayan ve mide herşeyi sindirip boş kalana kadar devam eden yani yemek yedikten sonra olan bir midem bulantım var iki gündür ve midem gurul gurul gduruldayana kadar yemek yiyemiyorum
ayakta kaldığım iş yaptığım zaman belim ağrıyor bir de gerçekten kötü ağrıyor o yüzden genelde dinlenme halindeyim
dayanamadım yazdım artık yorumlarınızı merak ediyorum uyuyamadım

Günlerdir beslenemedim o bulantı yüzünden suan bile kaldirdii.. doktorla görüştüm ikiz gebelikte oluyor dedi ilac verdi tabi hicbirise yaramadı yesil elma yiyorum o bastıriyor sende dene derim. Ilk hhaftlarda timsah gibi actim uyanıp yiyordum meger hamileymisim 7.haftadayim 5 haftadan beri mide bulantilarim devan ediyor. Suan erken gebelik testi yapsan cikar gebeligin bazen ader gecip 5 gun sonra cikan var tabi bence biran once nstlestr canim

ayyy canım benim gerçekten umut oldun bundan bir hafta kadar önce de deli gibi iştah gelmişti yedikçe yedim duramadım bir türlü ama şimdi birşey yemeye korkuyorum midem kalkacak diye tüylerim diken diken oluyor birşey yerken o arka plandaki bulantı yüzünden ben de yemiyorum çok acıkmadıkça
ben de uyuyamadım zaten uyuyamıyorum bu aralar kolay kolay uykuya geçemiyorum gün boyu bir kere yemek yiyebildim
sabah olsun da test alayım bugün olmazsam hemen test yapayım yarın erken gebelik testi çok heyecanlıyım

yeşil elma tamamdır sabah onu da alayım hemen
eğer gebe değilsem bu bel ağrısı için doktora gideceğim bel fıtığı mı oldum acaba
beynim resmen ikiye bölündü
bir tarafım bel fıtığı olmuşsundur diyor diğer tarafım o zaman midem niye bulanıyor diyor

ikizlerin olmasına da ayrıca sevindim canım, küçüklükten beri hayalimdir ikizlerimin olması

Insallah hamissindir=)

Bende de agri oluyodu bence hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…