Evet son bir aydır bana dert oldu..

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
Neden dert ettiğimi de bilmiyorum aslında.
Ben genelde böyle durumlarda çok net ve kesin tavır sergilerdim.
Ayrıca böyle bir durum da yaşamazdım ama işte bu durum farklıymış.
Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla bir çocukla tanıştırıldım.
bir yaşta benden küçük malesef. bunu görüşmeden önce dert ediyordum ancak görüştükten sonra baktım ki benden büyük duruyor zaten neyse bunu dert etmekten vazgeçtim.
buluştuk görüştük , ilk gün beni görünce zaten anladım etkilendiğini. çünkü fazlasıyla belli etti.
ayrılmamız gereken süreyi erteledi. yani bir yere gitmesi gerekiyordu geç kaldı falan.
ama ilk görüşmede benim biraz sinirim bozuldu. çünküüü elime falan dokundu konuşma aralarında. yani bana bu itici geldi. ilk defa görüşüyoruz bu bence saygısızlık.
neyse ben zaten rahatsız olduğumu belirttim. sonuçta yaşımız küçük değil, gayet yaş almışız cahil de değiliz.
eve dönerken daha bana msj yazdı. senden çok etkilendim, tarifsiz bir gündü falan yazmış.
sonraki günlerde bu devam etti. aradan 3 gün falan geçince bana msj yazmış tekrar seni görmek istiyorum falan diye. ben de olabilir dedim. hep bu aşamalarda bende kararsızım ama elektrik aldım aslında. çünkü çok kibar ve çok aşırı hassas biri, yani kibarlığını anlatsam şaşırırsınız ve ben böyle kibar erkekleri seviyorum.
ikinci görüşme yerimizi ayırlıyoruz zaten film burda koptu. arkadaşım benim rahat biri olmadığımı biliyor. yani ben öyle erkeklerle rahat gezip tozan, ne bilim herşeyi yaşayan biri değilim. bunu da zaten o şahsa söylemiş. neyse görüşcek yer ayarlıyoruz. bana ne dedi biliyor musunuz. benim evimde görüşebiliriz. ben tabiki şok geçirdim. nasıl söylersin bunu falan bir sürü msj yazdım. ben böyle biri değilim kendine göre birini bul. nasıl biri olduğumu bilerek benle görüşmek istedim falan filan. neyse bitirdim kapattım konuyu. ancak bu tekrar bana yazdı falan. ama yazışları da oldukça kibar, yani karşı koyamadım. ve cevap verdim. sonuçta bana söylediği şu ki, "ne varmış bunda, evde o beni yicekmiymiş, ona güvenmiyormuymuşum, o zaten evlenmeden önce yakınlık kurmanın sakıncası olduğunu düşünmüyorsumuş" yani kısacası gerçek yüzünü belli etti. belki de evlenmeden önce birlikte falan olmak istiyordur. bu kadar açık soramadım. ancak böyle rahat bir tipmiş malesef
2 gün öncesine kadar bana lütfen görüşelim rahat ol sende falan diyordu bende cevap olarak asla rahat olamam, evet seninle görüşebiliriz, iyi insan olduğunu düşünüyorum. ama sadece dışarıda ve belli boyutlarda. o da bunu istemedi.
sonuçta geldiğimiz noktada en kötü şu ki, ben böyle birini normalde siler atarım. ancak nedense aklımda kaldı ve gitmiyor. işin kötüsü beni hiç aramıyor ve msj atmıyor artık. önceden çabalıyordu şimdi artık hiç yazmıyor. ben en son bir kere aradım ve napıyorsun diye msj attım yani.
evet biliyorum biraz uzun oldu ancak durumu açıklamam gerekiyordu.
bu durumda siz olsanız , böyle bir erkeği ikna etme yoluna girermiydiniz. içimde ona karşı duygu olmasa zaten bende uğraşmam ama çıkmıyor aklımdan ve gerçekten çok iyi biri her anlamda etkilendim. uzun zamandır böyle biri çıkmamıştı karşıma. gurursuzluk yapıp ben arayıp sormaya devam etsemmi acabaa
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.

Sadece disarida ve belli boyutlarda gorusmeyi kabul etmemis.

Bunun yanlisligi veya dogrulugu baskalari icin tartisilabilir.

Ama size gore bu yanlis.

Adamin tavri netken siz tekrar iletisim kurarsaniz onun sartlarini kabul etmis olursunuz.

Evinde bulusma ve otesini reddetmeyeceginiz anlamina gelir bu...

Yani ya inandiginiz seyi ya da bu adami tercih edeceksiniz.

uzak dursan daha ii gibi.. demegojisi de iyiymis "bana guvenmiyor musun"demis ya, ne kadar taniyorum da guvenecem sana acaba?
ikna etmek derken? kendini dusurme hic bence

Ben olsam kacarak uzzaklasirdim... cocuk evlenmeden yakinlasmanin normal oldugunu dusunuyomus yanlis anlamadiysam.e sende tam tersini dusunuyosun birak bosver arama msjda atma.daha kac kere gorustunuzki guvenmiyomusun falan diyor tabi guvenmicen sacmalamis resmen.bu arada yasiniz kac ben kacirdim sanirim kusura bakmayin

Adamın niyeti fazlasıyla belli değil mi,
ben öyle bir kız değilim samimi olamam diyorsun ama bu karakterdeki adamı beraber olmaya ikna etme yoluna girermiydiniz?diye soruyorsun bu soruyu sormanın mantığını anlamadım
bu adam sana göre değil işte işine gelirse hesabı yapıyor

bir de oruçlarını eksiksiz tutan, kardeşi imamhatip lisesinde okumuş ailesi dindar biri falan yani bana tanıştırılma modu böyleydi. gerçek yüzün nedense beni görünce ortaya çıkardı. buna sinir oluyorum

ikna etmemdeki kasıt şu, bu fikirden vazgeçirip daha normal standartlarda biri ilişkiye ikna etme, birbirimizi daha normal yollarla tanıma.

Bence boşuna gitmeyin peşinden daha bu kadar yeniyken 2.buluşma evinde!. Rahat tip olduğunda açık açık söylemiş. Bişey yaşarsanz ve siz bu durumdan üzüntü duyduğunuzda ben sana baştan söylemştim sen kabul etin diycek gibi bi duruma ortam olmuş sankim

ben olsam uğraşmazdm açıkcası.çünkü o sizin isteğinizi kabul etmiyor niye siz taviz veresiniz ki? ayrıca tüm bunları geçtim ne kadar rahat bir insan olursa olsun 3 günde tanımadan evde buluşmak isteyip böyle konulara girebiliyorsa ciddiyetinden de şüphe ederim

Siz ne istediginizi bilmiyorsunuz, hem bana uymuyor hem aklimdan cikmiyor diyorsunuz, siz kendinizden uzaklastiriyorsunuz cevaplariniz öyle olmaz falan demekle hemde simdi nasil ikna edebilirim diyorsunuz...adam belli etmis disarda bulusmak istemiyor siz israr ettiginiz halde ev ortami ve rahat olmak istiyor biseyler yasamak istiyor daha nekadar acik söylemesi gerekiyor ki size... Size bunlar uymuyorsa ki öyle diyorsunuz ozaman daha hic zorlamiycaksiniz...

sözde dindarmış demek ki,bak bu mantıkta çok yanlışmış anlamış oldun inşallah
her imam hatipte okuyan çok dindarım diye geçinen melek olmuyor

ikna etmemdeki kasıt şu, bu fikirden vazgeçirip daha normal standartlarda biri ilişkiye ikna etme, birbirimizi daha normal yollarla tanıma.

senin zorlamanla ikna olacaksa hiç olmasa daha iyi birgün yine yapar yapacağını

İnanclariniz ve o kişi arasında kalmissiniz. Terazinin hangi kefesi sizin için agir basiyorsa onu seçin. Bu onun karakteri olmuş insanların karakterini değiştirmek öyle kolay değil. Ben öyle bir şeyi aklindan dahi geçirdiğini düşündüğüm biriyle asla bir arada olmam. Resmen dunyanin çivisi cikmis.

evet dediğin doğru katılıyorum.
işte sorunda aklımla mantığım arasında gidip geliyorum. asla onun dediğini yapmam, belki ikna edebilirim diye düşünüyorum.
bunu düşünme nedenimde şu ki, benden çok etkilendiğini ve sürekli düşündüğünü söylüyordu. bende etkilenen insan fedekarlık yapar diyordum.
atladığım nokta da bu olmuş, sonradan benle sadece benim istediğim şekilde görüşmeyi de kabul etti. tamam humeyra sen nasıl istiyorsan öyle olsun. hiçbir şekilde sen istemeden elin elime bile değmicek bu kadar da katı olcam demişti. bir şekilde ikimizde çalıştığımız için görüşme ayarlayamadık. bu kısmı atlamışım. çünkü son 2-3 gündür hiç ses yok. aramaya ve sormaya cesaret edemiyorum. derdim de bu

dışarıda ve belli sınırlar içerisinde görüşebilirim,evine gelmem dedikten sonra arayıp sormuyorsa bundan o kişi için nasıl anlam çıkarmalısın sence?

asla arama sorma ve kendini düşürme,zaten en son sen arayıp hatrını sormuşsun,eğer gerçekten senden çok hoşlandıysa zaten arar.

neyse açık açık yazayım bari,onunkisi bu kızdan bana iş çıkmaz,bari zorlamayayım gibi olmuş,bilmem anlatabildimmi.

Hayata bakışınız, ilişkiden beklentileriniz farklı. Fazla zorlamanın anlamı yok bence. Hem değiştim dese ne olacak? Bir insanın değişebileceğine gerçekten inanıyor musunuz?

bak cnm ne yardan ne serden olmaz madem o çocuğun istediği doğrultuda olamıyosun ve o artık aramıyo (yani istediği gibi olmadığın için vazgeçmiş) sende uğraşmıycaksın eğer kendinden ödün vericek sana bu hareketlerin doğrultusunda saygı duyacak olsaydı zaten pes etmeden peşinden koşardı yada kabullenirdi onun aramaması bunu gösterir madem benim istediğim gibi rahat olmuyo uğraşmam bu şekil isteyen birini bulurum kafasında bence uğraşma uğraşıpta tükürdüğünü yalama

burcu ne bu şahsın merak ettim nedense

anladım canım ikizler şey düşkünü olur biraz malesef..çok etkilenmiş begenmiş olabilirsin ama o seni farklı amaçları için peşinden koşmuş gerçekten sevseydi seni uzaktan dokunmadan sevmeye razı olurdu gerçek aşk bu olsa gerek..bence sevinmelisin baştan kurtulduguna lütfen arayıp mesaj atma hatasına düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…