evet bende aynen böyle düşünüyorum. bende defalarca söyledim zaten eğer etkilendiysen ve sevdiysen bunları es geçerdin dedim.anladım canım ikizler şey düşkünü olur biraz malesef..çok etkilenmiş begenmiş olabilirsin ama o seni farklı amaçları için peşinden koşmuş gerçekten sevseydi seni uzaktan dokunmadan sevmeye razı olurdu gerçek aşk bu olsa gerek..bence sevinmelisin baştan kurtulduguna lütfen arayıp mesaj atma hatasına düşme
Neden dert ettiğimi de bilmiyorum aslında.
Ben genelde böyle durumlarda çok net ve kesin tavır sergilerdim.
Ayrıca böyle bir durum da yaşamazdım ama işte bu durum farklıymış.
Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla bir çocukla tanıştırıldım.
bir yaşta benden küçük malesef. bunu görüşmeden önce dert ediyordum ancak görüştükten sonra baktım ki benden büyük duruyor zaten neyse bunu dert etmekten vazgeçtim.
buluştuk görüştük , ilk gün beni görünce zaten anladım etkilendiğini. çünkü fazlasıyla belli etti.
ayrılmamız gereken süreyi erteledi. yani bir yere gitmesi gerekiyordu geç kaldı falan.
ama ilk görüşmede benim biraz sinirim bozuldu. çünküüü elime falan dokundu konuşma aralarında. yani bana bu itici geldi. ilk defa görüşüyoruz bu bence saygısızlık.
neyse ben zaten rahatsız olduğumu belirttim. sonuçta yaşımız küçük değil, gayet yaş almışız cahil de değiliz.
eve dönerken daha bana msj yazdı. senden çok etkilendim, tarifsiz bir gündü falan yazmış.
sonraki günlerde bu devam etti. aradan 3 gün falan geçince bana msj yazmış tekrar seni görmek istiyorum falan diye. ben de olabilir dedim. hep bu aşamalarda bende kararsızım ama elektrik aldım aslında. çünkü çok kibar ve çok aşırı hassas biri, yani kibarlığını anlatsam şaşırırsınız ve ben böyle kibar erkekleri seviyorum.
ikinci görüşme yerimizi ayırlıyoruz zaten film burda koptu. arkadaşım benim rahat biri olmadığımı biliyor. yani ben öyle erkeklerle rahat gezip tozan, ne bilim herşeyi yaşayan biri değilim. bunu da zaten o şahsa söylemiş. neyse görüşcek yer ayarlıyoruz. bana ne dedi biliyor musunuz. benim evimde görüşebiliriz. ben tabiki şok geçirdim. nasıl söylersin bunu falan bir sürü msj yazdım. ben böyle biri değilim kendine göre birini bul. nasıl biri olduğumu bilerek benle görüşmek istedim falan filan. neyse bitirdim kapattım konuyu. ancak bu tekrar bana yazdı falan. ama yazışları da oldukça kibar, yani karşı koyamadım. ve cevap verdim. sonuçta bana söylediği şu ki, "ne varmış bunda, evde o beni yicekmiymiş, ona güvenmiyormuymuşum, o zaten evlenmeden önce yakınlık kurmanın sakıncası olduğunu düşünmüyorsumuş" yani kısacası gerçek yüzünü belli etti. belki de evlenmeden önce birlikte falan olmak istiyordur. bu kadar açık soramadım. ancak böyle rahat bir tipmiş malesef
2 gün öncesine kadar bana lütfen görüşelim rahat ol sende falan diyordu bende cevap olarak asla rahat olamam, evet seninle görüşebiliriz, iyi insan olduğunu düşünüyorum. ama sadece dışarıda ve belli boyutlarda. o da bunu istemedi.
sonuçta geldiğimiz noktada en kötü şu ki, ben böyle birini normalde siler atarım. ancak nedense aklımda kaldı ve gitmiyor. işin kötüsü beni hiç aramıyor ve msj atmıyor artık. önceden çabalıyordu şimdi artık hiç yazmıyor. ben en son bir kere aradım ve napıyorsun diye msj attım yani.
evet biliyorum biraz uzun oldu ancak durumu açıklamam gerekiyordu.
bu durumda siz olsanız , böyle bir erkeği ikna etme yoluna girermiydiniz. içimde ona karşı duygu olmasa zaten bende uğraşmam ama çıkmıyor aklımdan ve gerçekten çok iyi biri her anlamda etkilendim. uzun zamandır böyle biri çıkmamıştı karşıma. gurursuzluk yapıp ben arayıp sormaya devam etsemmi acabaa
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
bu kadar iyi kibar ve anlayışlı olması seni kandırmak amaçlı olmasın sakın ,yeni tanıdıgın biri hakkında çok iyi şeyler düşünüyosunevet bende aynen böyle düşünüyorum. bende defalarca söyledim zaten eğer etkilendiysen ve sevdiysen bunları es geçerdin dedim.
tek üzüldüğüm bu kadar iyi, kibar, anlayışlı birinin bu kadar sapık olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?