• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet yine görümce..

bunun için yuvanın dağılacağından korkman mantıklı düşününce sana da anormal gelmiyor mu?
Tabi ki hop diye biter demiyorum ama bu işler böyle başlar soğukluk girsin istemiyorum on yıl beraber yaşadığı kişiyi evi özlemesinden korkuyorum huysuz gelin olmak istemiyorum böyle şeylerde hep gelin suçludur zaten. Ona da sırt çevirmesin benim yüzümden vicdan azabından ölürüm

Görümcen yüzünden yuvan yıkılacaksa yıkılsın zaten.Başkasının insiyatifinde olan bir evlilik zoraki yürür.
Sen, sensin ve kendin gibi olmalısın. Eşin seviyor diye katlanmak zorunda mısın? Aslında hayır ama katlanmışsın sonuçta. Kendi kapris yapıyorsa anasına babasına yapsın.

görümcenin de seninde ortak sorununuz eşin aslında.o kardeşini senden kıskanıyor sen eşini ablasından eşi ortadan kaldırırsanız sorun da biter :KK53:

bu işin şakası ama demek istediğim şu; eşin olmadan görümce ile ortak bişeyler yapsanız,birlikte yemeğe alış-verişe falan çıksanız.ikiniz zaman geçirseniz belki herşey daha güzel olur.

görümcenin de seninde ortak sorununuz eşin aslında.o kardeşini senden kıskanıyor sen eşini ablasından eşi ortadan kaldırırsanız sorun da biter :KK53:

bu işin şakası ama demek istediğim şu; eşin olmadan görümce ile ortak bişeyler yapsanız,birlikte yemeğe alış-verişe falan çıksanız.ikiniz zaman geçirseniz belki herşey daha güzel olur.
İstemiyo ki yani sormadım ama bikaç kere eşimle buluşmak için biraz vakit geçirmiştik dışarda pek muhabbetimiz olmadı zaten evde hiç durmaz akşam eşim gelmeye yakın geliyo eve tek taraflı değil yani

Tabi ki hop diye biter demiyorum ama bu işler böyle başlar soğukluk girsin istemiyorum on yıl beraber yaşadığı kişiyi evi özlemesinden korkuyorum huysuz gelin olmak istemiyorum böyle şeylerde hep gelin suçludur zaten. Ona da sırt çevirmesin benim yüzümden vicdan azabından ölürüm
Eşinin kardeşinden değil de eski sevgilisinden bahsediyor gibisin. Hayret doğrusu. Huysuz gelin olmak istemiyorsan olma o zaman.

Arkadaşlar,
Fazla yüz verme yada bekar evi değil her akllına estiğinde gelip gitmesin ne demek ben anlıyamıyorum.
Bir kardeşden bahsediyorsunuz.

Eşimin kardeşlerini kendi kardeşimden ayırt etmem,eşimde benim kardeşi ayırmaz.Ve kardeşlerimiz ne zmaan isterlese gelip evimizde kalırlar.Başımızın tacıdırlar.
İyilikden-hoşlukdan ve bir aile olmakdan daha değerli hiçbirşey yok şu hayatta.
:KK9::KK9: Aklımdan geçenleri yazmışsınız, kardeşlere de eve giriş ambargosu uygulayacaksak vay bizim halimize. Kocanın tüm kullanım haklarını alıyoruz heralde evlenince.
İdare etmek lazım biraz insanları sevgili J Jane87 ... Bir şey söylememişsinizdir ama tavrınızdan rahatsız olmuştur muhtemelen. Benim eşimin de iki ablası var, birine çok düşkündür, bir dediğini iki etmez, hiç kıyamaz. Ben bunu kıskanmak yerine kullanıyorum. Eşimi bir şeye ikna edemediğim zaman -ki çok inatçıdır- ablayla dertleşiyorum. O dertleşme emir kipiyle eşime iletiliyor, sephoranın dediğini yap diye. Hooop sorun aşılıyor. Görümceler iyidir, iyi olmayı bilene...

Bence bu konuda sürekli açıklama yapma eşine suçlu durumuna düşme. olaya burada kalmak istemedi gitti gözüyle bak boşver.

Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım :KK43:

Bence bu konuda sürekli açıklama yapma eşine suçlu durumuna düşme. olaya burada kalmak istemedi gitti gözüyle bak boşver.
Ben de bi böyle diyorum boşver olacağına varır diyorum sonra eşimi düşündükçe yine ağlamak geliyo sonuçta misafirdi o benim yüzümden gittiyse günahı da çok. Kaldım böyle arayamıyorum da ne dicem arasam

Ben de bi böyle diyorum boşver olacağına varır diyorum sonra eşimi düşündükçe yine ağlamak geliyo sonuçta misafirdi o benim yüzümden gittiyse günahı da çok. Kaldım böyle arayamıyorum da ne dicem arasam
Eğer bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız neden günahı size olsun ki? Kendi seçimi gitmek istemiş ve gitmiş. Bence çok büyütülecek olay değil onun gitmesi. Burda önemli olan eşinizin, görümcenizin sizin yüzünüzden evinizden gittiğini düşünmesi. Neden böyle düşünüyor? Acaba eşiniz sizin yanlış bir hareketinizi mi sezdi ya da gözlemledi? Bana görümceniz biraz kapris yapmış ve eşinizin ilgisini çekmek istemiş gibi geldi. Ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil klasik laftır ama saygı göstermek zorunda. Ayrıca kimsenin de evine misafir olarak geldiği kişilerin huzurunu bozmaya hakkı yok! Yani bu yaptığı hareketin sizin huzurunuzu bozacağını bal gibi biliyor ve bilerek yapıyor. İyi niyetli olsa bir sorunu varsa açıkça size söyleyebilirdi çocuk gibi tepkiler vermektense..

Sizin hiç kardeşiniz yok mu? Herhalde daha çok sevecek kan can bazen bu yorum yapanları anlamıyorum. Ben kardeşim için canımı feda ederim. Eşimin ona karşı soğuk davranışı beni kahreder.
2-3 gün gelsin kalsın ne olmuş. Tamam hiç bir şey yapmamışsınız ama onu benden çok seviyor diye üzülmeniz çok yanlış.

Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım :KK43:

Pisma hemen bence.
Ayrica gorumcenin sizin evinizde her tatilde ne isi varmis ki.
Ne hak goruyorlar bu insanlar kendilerinde anlamiyorum ben.
Bir de bes karis surat.
Burasi artik senin ve benim evim.
Ben o her cani istediinde kalmasina raziyim, buna ragmen bana bes karis surat yapti kardesin diye asil sen kus esine.
Boyle boyle tepenize cikartiyorsunuz insanlari, sonra da agliyorsunuz.

Arkadaşlar,
Fazla yüz verme yada bekar evi değil her akllına estiğinde gelip gitmesin ne demek ben anlıyamıyorum.
Bir kardeşden bahsediyorsunuz.

Eşimin kardeşlerini kendi kardeşimden ayırt etmem,eşimde benim kardeşi ayırmaz.Ve kardeşlerimiz ne zmaan isterlese gelip evimizde kalırlar.Başımızın tacıdırlar.
İyilikden-hoşlukdan ve bir aile olmakdan daha değerli hiçbirşey yok şu hayatta.

Elbette herkesin kardesi basinin tacidir.
Ama soguk davranan, sana ayar vermeye kalkan kardeslere ne demeli o zaman ?
Konusahibi birsey yapmadim diyor.
Konusahibi, soguk buldugu icin gorumcesini muhtemelen o da soguk durmus, ama gorumcesi suratini asip cekip gitmis.

Ayrica ne olursa olsun, ben evime kendi kardesim dahil her cani cektiginde gelip kalmasini kaldiramam.
herkesin belirli bir duzeni var, emrivakiyle yasamak, her an birilerinin cani istediginde evine gelip kalabilmesi herkese gore deyil.

Ben de ilk evlendiğim zamanlar yasin verdiği cahillikten sanırım kimseyi istemezdim şimdi çocuklarım var abim evlendi ve ne çok hata yapmışım diye düşünüyorum ssonuç olarak yıllarca yaşadığı kardeşi.

İstemiyo ki yani sormadım ama bikaç kere eşimle buluşmak için biraz vakit geçirmiştik dışarda pek muhabbetimiz olmadı zaten evde hiç durmaz akşam eşim gelmeye yakın geliyo eve tek taraflı değil yani

ben sende cok fazla kabahat gormuyorum acikcasi.
Gorumceni de anliyorum biraz, sonucta 10 yillik bir duzeni var.
Ama bir de soyle dusunelim, o birgun evlense, siz de her tatilde hop evine damlasiniz o ve esi ne hisseder acaba.
Bundan hoslanir mi ?

Bir de isin bu kismi var.
Herkes aman kardes te kardes demis, ama herseyin bir siniri bir adabi var.

Napıcam diye soruyorsun ya sevgi kıyaslamasına gitmeyeceksin. Onu daha çok seviyo bunu benden az seviyo olayına girersen mahvetmesin evliliği. Eşiniz ilk defa böyle bi durumla Karşılaştığı için canı sıkılmış normal. Isterseniz arayım görümcebizi hoparlörlere verin konusun eşiniz de duysun

Ben de başlarda eşim en çok beni sevsin isterdim. Çocukluğuma veriyorum şimdi bunu. Kardeşle eş çok farklı şeyler ve yerleri de çok farklı. Armutlarda elmaları karşılaştırmak gibi oluyor. Eşim benim kardeşlerime hep abi gibi davranır, ben de eşimin kardeşlerine hürmet gösteririm. Bu da aramızdaki sevgiyi besler. Ablası çok önemliyse eşin için, ki devamlı görmüyorsun yüzünü, sen de önemse, iyi hissettir evinde. Bu eşinin de hoşuna gidecektir.

Tabi ki kendini ezdirme. Sen belli etmesen bile kıskançlığını, o kıskanıyor olabilir seni. Sonuçta 10 yıl beraber yaşamışlar.hem kardeş hem arkadaş olmuşlardır.Görümcen de henüz evlenmemiş. Paylaşmak zor gelebilir.

Bence iyi davran, hep beraber yemeğe filan çıkın. Bir şey yapmadım diyorsun.Eşin en azından sorunun senden kaynaklanmadığını anlasın. Ama tabi bunları söylerken eşinin senin ailene nasıl davrandığı da önemli.

kafanızı takmayın sallamayın yaa ole seymı olur allah allah

Elbette herkesin kardesi basinin tacidir.
Ama soguk davranan, sana ayar vermeye kalkan kardeslere ne demeli o zaman ?
Konusahibi birsey yapmadim diyor.
Konusahibi, soguk buldugu icin gorumcesini muhtemelen o da soguk durmus, ama gorumcesi suratini asip cekip gitmis.

Ayrica ne olursa olsun, ben evime kendi kardesim dahil her cani cektiginde gelip kalmasini kaldiramam.
herkesin belirli bir duzeni var, emrivakiyle yasamak, her an birilerinin cani istediginde evine gelip kalabilmesi herkese gore deyil.

Günaydınlar ,

Bir ev sahibisiniz herşeyden önce evine gelen misafire hele ki bir kardeşe soğuk davranmanın terbiyesini almadım ben.
Gelen kim olursa olsun Tanrı misafiridir.
Misafir olarak gittiğiniz bir evde soğuk karşılanırsanız o evde kalmazsanız.Görümce zaten hır çıkartıp gitmemiş,sakince gitmiş..

Siz kendi kardeşinizin bile canı istediğinde sizin evinize gelip kalmasını kaldıramam demişsiniz.O yüzden bu durumda fikir ayrılığına düşüyoruz.
Herkez elbette kendi fikrince yaşar.
İyi günler dilerim.

Soranlar olmuş söyleyim eşim kardeşlerime iyi davranıyo hatta benden daha samimi diyebilirim. Burdan bakınca bi kere daha pişman oldum düşüncelerim için ama gözle görünür bi suçum da yok bence. Mesaj attım özledik diye. Akşama gelirim demiş. Bir de beni haklı görenler var size de hak verdim tabi ev ev üstüne olmuyo( tatilleri 15 gün bir aya kadar çıkabiliyo). Burda kalmasına herkes razı olmayabilir ama benim için bi sakıncası yok soğuk davranmazsa ve beni bozmaya çalışmazsa. Devam ederse daha sabırlı davrancam ne yapayım hır çıkmasın

Soranlar olmuş söyleyim eşim kardeşlerime iyi davranıyo hatta benden daha samimi diyebilirim. Burdan bakınca bi kere daha pişman oldum düşüncelerim için ama gözle görünür bi suçum da yok bence. Mesaj attım özledik diye. Akşama gelirim demiş. Bir de beni haklı görenler var size de hak verdim tabi ev ev üstüne olmuyo( tatilleri 15 gün bir aya kadar çıkabiliyo). Burda kalmasına herkes razı olmayabilir ama benim için bi sakıncası yok soğuk davranmazsa ve beni bozmaya çalışmazsa. Devam ederse daha sabırlı davrancam ne yapayım hır çıkmasın

İnanın mesaj atmakla çok iyi yapmışsınız.
Siz bir adım atmışsınız oda sizin adımınıza karşılık vermiş.
Oda devam etmicektir soğukluğuna.
Eminim zamanla sizde çok iyi anlaşırsınız.

Back
X