- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimiz de eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo bana onu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçekten bişey yapmadım![]()
canım ben de görümceyim. düşünüyorum abimin eşi bana abla gibi değil de yenge gibi davransaydı aramız bozuk olur muydu diye.
yani demem o ki sende de hata var. abimlere giderim asla huzursuz olacağım birşey yaşamam. abimin eşi kendimi evimdeymiş gibi hisettirir. hal böyle olunca ben de kendimden çok onu düşünürüm. eksiği mi var hemen alırım. doğum günü mü var organizasyon yapar kutlarım. ya da misafiri mi gelecek çalıştığım için yardımcı olamam hazır bişeyler yaptırır gönderirim buna benzer birçok şey... sevgi muhabbet karşılıklıdır. ondan bekleyip sen aranızın düzelmesi için bir şeyler yapmıyorsan kusura bakma sucu sana bulurum.