• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evett artık yarın yumurta toplamam var

Amin canım inşallah 9 embriyom donduruldu 8 tanesi 4aa 1 tanesi 4ab kalite de doktorum çok iyi dedi şuan regl oldum bayram çıkışı kontrolüm var bakalım transfer için ne kadar bekliycem bilmiyorum
Bu ay boş gecireksiniz
Bir sonraki adetinizle muhtemelen lucrin verirler o ay da boş geçer
3.adetle transfer hazırlığına başlanıyor aksini gerektirecek bir durum yoksa
Sayı çok güzel maşallah hakkinizda hayırlısı olsun

Bu ay boş gecireksiniz
Bir sonraki adetinizle muhtemelen lucrin verirler o ay da boş geçer
3.adetle transfer hazırlığına başlanıyor aksini gerektirecek bir durum yoksa
Sayı çok güzel maşallah hakkinizda hayırlısı olsun
Lucrin dediğiniz ne oluyor üç adet çok geç degilmi minimum 45 gün demişti doktorum bana

Hayır pko yok 22 toplandı rahim dinlendirme yapılacak E2 yüksek çıktı ve benim kronik bir rahatsızlığımda eklenince dondurmayı uygun gördü doktorum pazartesi arancagım söylendi 25 dk sürmüş işlem çok ağrım oldu ağrı kesici istedim yaptık dedi hemşire ama dayanamadım ek birdaha istedim sağolsun yaptı ve o çok rahatlattı beni bakalım yarın arancam neler olcak meraklıyım 2 saat dinlendirdikten sonra yemek falan verdiler daha sonra kendimi iyi hissedene kadar bekledim çıktım zaten
Merhaba özelde mi oldunuz yumurta toplamayı. Herkes ağrı olmuyor demiş. Sizinki neden bunkadar ağrıdı acaba. Bende yarın olacağım biraz tedirginimi

Merhaba özelde mi oldunuz yumurta toplamayı. Herkes ağrı olmuyor demiş. Sizinki neden bunkadar ağrıdı acaba. Bende yarın olacağım biraz tedirginimi
Evet canım özelde oldum benim çok fazla akıntım oldu hemşire fazla su birikmiş dedi ne olduğunu bilmiyorum bu yüzden karnını baskılıycaz ağrın olursa bu yüzden olur demişti birde yumurta fazla olduğu için sanırım ama hiç tedirgin olmayın korkcan inanın hiç birşey yok kadın çok güçlü bir varlık üstesinden gelemiyceğimiz hiç birşey yok heleki sonunda mucizemize kavuşmak varsa herşey unutuluyor bende şuan transferi bekliyorum güzel düşün güzel olsun

Evet canım özelde oldum benim çok fazla akıntım oldu hemşire fazla su birikmiş dedi ne olduğunu bilmiyorum bu yüzden karnını baskılıycaz ağrın olursa bu yüzden olur demişti birde yumurta fazla olduğu için sanırım ama hiç tedirgin olmayın korkcan inanın hiç birşey yok kadın çok güçlü bir varlık üstesinden gelemiyceğimiz hiç birşey yok heleki sonunda mucizemize kavuşmak varsa herşey unutuluyor bende şuan transferi bekliyorum güzel düşün güzel olsun
Evet yeterki sonuç güzel olsun 🙏♥️

Back
X