- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi gulsah_grafik
çok güzel görünüyor herşey rabbim dostluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel görünüyor herşey rabbim dostluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan
lalalalaaaa işte yine BİZ
koşuşturmacalar arasında sizsiz olmayı kabullenemediğim için geç gelip erken giderek bile olsa size katılabildim.çok keyifli bir gündü.songülcüğümün ellerine kollarına yüreğine sağlık..herşey çok güzeldi..gülşahın hikayeleri hepimizi kırdı geçirdi kaydirigubbakcemile3 2 gündür anlatıp duruyorum bir kaydırak macerasını bir kadriyenin diğer günündeki teyzenin cevabını sempatiksalakcinni perişim öpüyorum senide canım ciğerim sengözlerimebaksanab gülizar ablamda uzun bir aradan sonra aramıza tekrar katildı bizi mutlu etti
betülcüğümhayatım bir daha olmasın ama naniknanik sensiz olmuyor bilesiiinnn....
seviyorum siziii olumunekankayizsmile
Sarmayi kim sarmis öyle incecik ,eline saglik :)
harikasiniz cok hos cikmissiniz yuzunuzde guller aciyo mas.
bu arada ikramlar harika
ballarım güzellerim benim artık yavaş yavaş piknik programımızı yapmaya başlayalım.kafamçokkarıştıbilmiyorumkismileyeni,değişik fikirlere açığız.fikri olan ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun!ohaoldumsmileohaoldumsmile
lalalalaaaa işte yine BİZ
koşuşturmacalar arasında sizsiz olmayı kabullenemediğim için geç gelip erken giderek bile olsa size katılabildim.çok keyifli bir gündü.songülcüğümün ellerine kollarına yüreğine sağlık..herşey çok güzeldi..gülşahın hikayeleri hepimizi kırdı geçirdi kaydirigubbakcemile3 2 gündür anlatıp duruyorum bir kaydırak macerasını bir kadriyenin diğer günündeki teyzenin cevabını sempatiksalakcinni perişim öpüyorum senide canım ciğerim sengözlerimebaksanab gülizar ablamda uzun bir aradan sonra aramıza tekrar katildı bizi mutlu etti
betülcüğümhayatım bir daha olmasın ama naniknanik sensiz olmuyor bilesiiinnn....
seviyorum siziii olumunekankayizsmile
tatlım seninde olmanı çok isterdik ama tatlı okyanuscuğumun hastalığına denk geldi ne yazıkki. çok geçmiş olsun canım öp benim için okyanusumuzu...keşke gelebilseydin ama bir dahakine inşallah .kulaklarını çınlattık.pikniğe gidecez artık canım bundan sonra yaz geldi yaa.. hazırlan şimdiden...:sm_cool::sm_cool::teytey:
allah hastalık vermediği sürece gelmemeyi düşünmüyorum canım sitenin sıkı takipçisiyim
herşeyinden haberim var ayakkabı süper
ahaaa ahhaaaa haaaaa deli kzı senii valla herşeyden haberin var.izle kız , oku , yorum yap hatta sanada açalım:)
bu grup şurup fikrine iyice alıştık. allah muhabbetinizi bozmasın kızlar. pericim piknik fikri güzel. hazır havalar güzelken büyük bir buluşma organize edersiniz umarım. geçen seneki pikniğimiz çok hoştu. hala tadı damağımda. tat dedimde, o mayonezli mamanın tarifini verseniz çok sevinirim.:roflol:
hepinizi resimde de olsa tekrar gördüğüme çok sevindim. süpersiniz kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan