• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evettt yine biz yine grup şurup :))) bu defa songülcüğümüzün evindeydik :))

evet Erencim geç gelip erken gittin ama gelmen yeterliydi gerçekten teşekkür ederim o koşuşturmanın arasında vakit ayırabildiğin için her zaman beklerim canım benim :=)
gülşahın hikayeleri benimde aklıma geldikçe gülüyorum hala yaa sırnaşık şey

çok güzel görünüyor herşey rabbim dostluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan

amin canım çok saol

siz de masadakilerde güzel görünüyor.alkisalkisalkis
isimleri yazarsanız tanımadıklarımızıda öğrenmiş oluruz.

o kadar sık beraber oluyoruz ve sizlerle bu birlikteliğimizi paylaşıyoruz ki artık herkes öğrenmiştir diye düşündüğümüzden yazmıyoruz hemen sizin için ben aktarayım
ilk foto efsane ablamız nam-ı değer güneş55
diğer foto baştan sona bumuyani , gülşahgrafik,efsane ve peri
en altta bir üste baştan sona obensi ve bendeniz pinkystar :)

Son düzenleme:
lalalalaaaa işte yine BİZ
koşuşturmacalar arasında sizsiz olmayı kabullenemediğim için geç gelip erken giderek bile olsa size katılabildim.çok keyifli bir gündü.songülcüğümün ellerine kollarına yüreğine sağlık..herşey çok güzeldi..gülşahın hikayeleri hepimizi kırdı geçirdi kaydirigubbakcemile3 2 gündür anlatıp duruyorum bir kaydırak macerasını bir kadriyenin diğer günündeki teyzenin cevabını sempatiksalakcinni perişim öpüyorum senide canım ciğerim sengözlerimebaksanab gülizar ablamda uzun bir aradan sonra aramıza tekrar katildı bizi mutlu etti
betülcüğümhayatım bir daha olmasın ama naniknanik sensiz olmuyor bilesiiinnn....
seviyorum siziii olumunekankayizsmile

sağol bebem bizde seni seviyoruz kaydirigubbakcemile5 bu arada bende daha çok macera var kaydirigubbakcemile3

ballarım güzellerim benim artık yavaş yavaş piknik programımızı yapmaya başlayalım.kafamçokkarıştıbilmiyorumkismileyeni,değişik fikirlere açığız.fikri olan ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun!ohaoldumsmileohaoldumsmile

ballarım güzellerim benim artık yavaş yavaş piknik programımızı yapmaya başlayalım.kafamçokkarıştıbilmiyorumkismileyeni,değişik fikirlere açığız.fikri olan ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun!ohaoldumsmileohaoldumsmile

haha tamam hatunum başlayalım hemen ama önce tarihi belirlemek lazım mekan içinde karar verdik zaten mangal işini Gülşahım net öğrenecekti hatırlatırım ona... e geriye pek bişi kalmıyo
sen kim ne pişircek onları belirle liste halinde zemuszemus
Hep beraber tarihi netleştirelim yeterki gerisi çözülür

oyyy kim sarmış o sarmaları öyle incecik maşallah
hatunlar süpersiniz dostluğunuz daim olsun

Güzelim çok istedim bende gelmeni ama kısmet değilmiş ne zaman istersen ıslak kek yaparım hayatım piknikte mesela olabilir gelirsin artık ay yakın zamanda düşünüyoruz haberleşiriz zaten Peri ablam plan program yapıcak :))
tatlı cadın için çok geçmiş olsun bu arada çok üzüldük inşallah çabuk iyileşir
[/QUOTE]

sağol canım benim antibiyotik kullanıyoruz ağrısı durdu şimdilik,piknik fikri süpermiş ya ozaman isterim ama çok güzel duruyo :kedi: :sm_cool:

lalalalaaaa işte yine BİZ
koşuşturmacalar arasında sizsiz olmayı kabullenemediğim için geç gelip erken giderek bile olsa size katılabildim.çok keyifli bir gündü.songülcüğümün ellerine kollarına yüreğine sağlık..herşey çok güzeldi..gülşahın hikayeleri hepimizi kırdı geçirdi kaydirigubbakcemile3 2 gündür anlatıp duruyorum bir kaydırak macerasını bir kadriyenin diğer günündeki teyzenin cevabını sempatiksalakcinni perişim öpüyorum senide canım ciğerim sengözlerimebaksanab gülizar ablamda uzun bir aradan sonra aramıza tekrar katildı bizi mutlu etti
betülcüğümhayatım bir daha olmasın ama naniknanik sensiz olmuyor bilesiiinnn....
seviyorum siziii olumunekankayizsmile

allah hastalık vermediği sürece gelmemeyi düşünmüyorum canım sitenin sıkı takipçisiyim
herşeyinden haberim var ayakkabı süper hihoyyythihoyyyt opuyorumnanaktan

tatlım seninde olmanı çok isterdik ama tatlı okyanuscuğumun hastalığına denk geldi ne yazıkki. çok geçmiş olsun canım öp benim için okyanusumuzu...keşke gelebilseydin ama bir dahakine inşallah .kulaklarını çınlattık.pikniğe gidecez artık canım bundan sonra yaz geldi yaa.. hazırlan şimdiden...:sm_cool::sm_cool::teytey:

uuuu hazırım bile süper fikir sen ne yazarsan kabulümdür ablaların şahı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uuuu hazırım bile süper fikir sen ne yazarsan kabulümdür ablaların şahı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

Betay'cığım canım benim özledim kız o muhabbetlerini tabii senide... hehehehehe:roflol::roflol:

allah hastalık vermediği sürece gelmemeyi düşünmüyorum canım sitenin sıkı takipçisiyim
herşeyinden haberim var ayakkabı süper

ahaaa ahhaaaa haaaaa deli kzı senii valla herşeyden haberin var.izle kız , oku , yorum yap hatta sanada açalım:)

allahim yine süper yemekler pastalar cörekler agzimi acsam $IP $IP su damlayacak dur yutayim ....sositososito

herşeyinden haberim var ayakkabı süper

ahaaa ahhaaaa haaaaa deli kzı senii valla herşeyden haberin var.izle kız , oku , yorum yap hatta sanada açalım:)

açalım valla bende istemeye başladım hiç fikrim yok ama olur senden elbetkaydirigubbakcemile3 ben bide kullanmadığım kıyafetleride satayım diyorum evime katkı ekmek parası işde kardeş evlenince anlıycaksınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu grup şurup fikrine iyice alıştık. allah muhabbetinizi bozmasın kızlar. pericim piknik fikri güzel. hazır havalar güzelken büyük bir buluşma organize edersiniz umarım. geçen seneki pikniğimiz çok hoştu. hala tadı damağımda. tat dedimde, o mayonezli mamanın tarifini verseniz çok sevinirim.:roflol:
hepinizi resimde de olsa tekrar gördüğüme çok sevindim. süpersiniz kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu grup şurup fikrine iyice alıştık. allah muhabbetinizi bozmasın kızlar. pericim piknik fikri güzel. hazır havalar güzelken büyük bir buluşma organize edersiniz umarım. geçen seneki pikniğimiz çok hoştu. hala tadı damağımda. tat dedimde, o mayonezli mamanın tarifini verseniz çok sevinirim.:roflol:
hepinizi resimde de olsa tekrar gördüğüme çok sevindim. süpersiniz kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz ablacım amin inşallah bozulmaz..
Piknik için konuştuk tarih ve yer kesinleşmedi daha, bekleriz senide inşallah bir mani olmaz
tekrar görüşebiliriz.

O mayonezli mama dediğin fırın makarna ablacım ben ölçüyle yapmadım onu kafama göre koydum malzemeleri ve ilk kez yaptım istersen tarif veririm

Back
X