güle güle kullan canım... bende baska şehirdeyim bu hafta içi istanbula gidip evgörden beğendiğim koltuk takımını almayı düşünüyorum umarım orjinali resimdeki gibidir.. senin dikkatini çektimi acaba gördünmü bu takımı birde gördüysen resimdeki gibimi 800km yolu boşa gitmeyeyim( Eki Görüntüle 158697 Eki Görüntüle 158698
iyi günlerde kullan canım çok güzel görünüyo mobilyaların... canım yaa bişey dicem ben de mobilya beğendim evgörden... başlığım bu
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/427970-begendigim-mobilyalar.html
bu ürünler dikkatini çekti mi, resimdeki gibi hepsi... sitesindeki ürünleri çok orjinal ve de fiyatları uygun geldi... beğendim ve mümkünse satın almak istiyorum bunları.... bilindik markaların bilindik modelleri sıktı diye düşünüyorum... bi de benm evlilik işi erkek arkadaşımın da atanmasına bağlı, belki eylül olur belki seneye ertelenir evliliğimiz... böyle biraz belirsiz bi durum malesef... bende boşum zaten okul dışında yapcak bişi yok, bol bol eşya mobilya çeyizlik araştırıp satın alıyorum... şu kpss nin durumuna göre erkek arkadaşımla gider bakarız diyorum evgör mağazasına... kusura bakmazsan bu ürünleri biliyo musun, ya da genel olarak evgörün ürünleri nasıl?
cevabın için şimdiden çok teşekkürler
çok ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :81:
anladığım kadarıyla koltukların rengiye oynamışsınz, hangi renk yaptırdınız... satın aldığınız ürünün modeli çok hoş...
Ben de evgör mobilyanın tarzını çok seviyorum fiyatları da uygun gibi. Sizin seçtiğiniz koltuk takımı da hem şık hem de fiyat olarak uygun güle güle kullanın. Kalitesi nasıl acaba iyi ürün kendini belli eder sonuçta ilk görüşte .
güle güle kullan canım... bende baska şehirdeyim bu hafta içi istanbula gidip evgörden beğendiğim koltuk takımını almayı düşünüyorum umarım orjinali resimdeki gibidir.. senin dikkatini çektimi acaba gördünmü bu takımı birde gördüysen resimdeki gibimi 800km yolu boşa gitmeyeyim( Eki Görüntüle 158697 Eki Görüntüle 158698
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?