Evham mı yapıyorum ?

Rozi-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
277
535
18
Eşim bir kuzeni ile çok samimi. Kuzen evli, karısı ile boşanacaklarını duyduk. Bu süreçte kuzen sürekli eşimi arıyordu birlikte dışarı çıkıp oturuyor bazen de içiyorlardı. Başlarda eşimin ona destek olmasını anlıyordum fakat duyduklarımdan sonra içime bir korku düştü. Adamın ağzı baya bir gevşek. Tüm sülale şuan yataklarına kadar biliyoruz yani düşünün. Adam sürekli millete karısını ve evini anlatıp duruyor… beğenmediği şeyleri anlatıyor… Bana göre ise kendisi sorumsuz, eşini ailesi ile yaşamaya zorlayan ve eşini ailesine karşı sürekli ezdiren bir tip. Eşini evden kovan, sonra da pavyonlara gidip gününü gün eden biri. Herkesin sorunları olabilir ama insan karısı ile ilgili mahrem ve özel şeyleri bu kadar açar mı herkese. Buraya yazmadığım çok şey var bu konuda. Gereksiz evham mı yapıyorum bilmiyorum ama içime kurt düşüyor eşimin o adamla samimi olmasını istemiyorum sanırım. Başlarda eşimin destek olmasını gayet normal karşılıyordum ama sonraları meseleleri duydukça sinirlenmeye ve korkmaya başladım. Eşimide etkiler mi acaba diye panik yapıyorum resmen… sizce gereksiz evham mı yapıyorum ?

Gereksiz evham falan değil. Üzüm üzüme baka baka kararırmış bence korkun eşinizide bozar o ahlaksız adam özel hayatı anlatmak nasıl bir iğrençliktir !Eşinizi uyarın yavaştan uzak dursun o adamdan

Haklısınız, etkileme konusu değil ama pavyonda düşüp kalkan bir erkeğin ‘düzgün’ olabilme ihtimali yok. Neticede bu Aleyna ÇAKIR olayından sonra pavyonların gerçek yüzünü herkes gördü (ki ben sadece eğlence mekanı diye biliyordum). Oraya giden erkekten hiç bir şey olmaz. Uzak durulmalı. Hayrı olsa eşine olurmus.

Bence evham yapmanız çok normal. Benim eşim ne bizim yatak odamızda olan şeyleri birine anlatır ne de biri anlattığı zaman dinler. Kuzeni içini boşaltmak için anlatmamıştır bence hangi erkek karısıyla yatak odasını paylaşır ki boşanacak olsa bile yanlış. Bence eşinizle düzgünce konuşun ve bu gereksiz samimiyete mesafe koymasını isteyin ama düzgün bir dille kaygılarınızı anlatın, eşiniz anlayışlı bir insan ise zaten sizi anlayacaktır. Arkadaşın dediği gibi de körle yatan şaşı kalkar. Eşinizi başka yerlere çekmek isteyebilir, bir kereden bir şey olmaz gel gönlümüzün keyfine bakalım diyerek.

Cocuk degil bunlar biri otekini etkileyecek olsun koskoca adam, kafalari uymasa birlikte takilamazlardi devamli.

Şu eşim cok iyi, cok duzgun ama "arkadaslari, kuzeni, bilmem nesi" cok kotu diyenler bana inandirici gelmiyor. Siz esinizi tanimiyorsunuz demek ki. İnsan kimlerle takiliyorsa kendisi de onlara benziyordur asagi yukari.

Son düzenleme:
eşinizin aklı yok mu kendi mesafe koyar elbet. bence gözlemleyin. onca yıllık karısının özelini ona buna anlatan adamı başka adamların onaylayacağını hiç sanmıyorum.

Yani yoldan çıkmış kuzenine uyup evliliğinizi harcayacaksa durmasın zaten. Baştan beri yoldan çıkmaya gönüllüdür zaten.
Sadık bir adamı bir ordu kadının içine koysanız da yapmaz. Ama bir adamın içinde varsa, kuzeni de yoldan çıkarır, herhangi bir yabancı da.
Şimdi siz kuzeninle görüşme dersiniz, yasak olan cazip gelir. Daha da üstüne düşer bence. Hem de izin vermemek, kısıtlamak vs. gibi davranışlar sizin evliliğinizi yıpratır.
Ben olsam gözlemlerdim bir süre daha. Test gibi düşünürdüm sanırım. Baktım kıçı başı ayrı oynuyor adamın, o zaman hesabını görürdüm.

eşinizin aklı yok mu kendi mesafe koyar elbet. bence gözlemleyin. onca yıllık karısının özelini ona buna anlatan adamı başka adamların onaylayacağını hiç sanmıyorum.

Yatak odası konusunda eşime dediği tek şey karım bana karılık yapmıyordu demiş. (En azından bildiğim kadarı bu) bide bakımsızlığını anlatmış. Saçını boyamıyor, eve geliyorum pijamalarla oturuyor, saçları dağınık, evi süpürmüyor gibi bir çok şey anlatmış

Bakım dediğin parayla oluyor, karısına 50 TL tişört parası vermeyip deste deste dansöze saçarsa evde Adriana lima beklemesin ayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…