Gereksiz evham falan değil. Üzüm üzüme baka baka kararırmış bence korkun eşinizide bozar o ahlaksız adam özel hayatı anlatmak nasıl bir iğrençliktir !Eşinizi uyarın yavaştan uzak dursun o adamdanEşim bir kuzeni ile çok samimi. Kuzen evli, karısı ile boşanacaklarını duyduk. Bu süreçte kuzen sürekli eşimi arıyordu birlikte dışarı çıkıp oturuyor bazen de içiyorlardı. Başlarda eşimin ona destek olmasını anlıyordum fakat duyduklarımdan sonra içime bir korku düştü. Adamın ağzı baya bir gevşek. Tüm sülale şuan yataklarına kadar biliyoruz yani düşünün. Adam sürekli millete karısını ve evini anlatıp duruyor… beğenmediği şeyleri anlatıyor… Bana göre ise kendisi sorumsuz, eşini ailesi ile yaşamaya zorlayan ve eşini ailesine karşı sürekli ezdiren bir tip. Eşini evden kovan, sonra da pavyonlara gidip gününü gün eden biri. Böyle bir adamla eşimin sürekli bir arada olmasını istemiyorum sanırım. Herkesin sorunları olabilir ama insan karısı ile ilgili mahrem ve özel şeyleri bu kadar açar mı herkese. Buraya yazmadığım çok şey var bu konuda. Gereksiz evham mı yapıyorum bilmiyorum ama içime kurt düşüyor eşimin o adamla samimi olmasını istemiyorum sanırım. Başlarda eşimin destek olmasını gayet normal karşılıyordum ama sonraları meseleleri duydukça sinirlenmeye ve korkmaya başladım. Eşimide etkiler mi acaba diye panik yapıyorum resmen… sizce gereksiz evham mı yapıyorum ?
Haklısınız, etkileme konusu değil ama pavyonda düşüp kalkan bir erkeğin ‘düzgün’ olabilme ihtimali yok. Neticede bu Aleyna ÇAKIR olayından sonra pavyonların gerçek yüzünü herkes gördü (ki ben sadece eğlence mekanı diye biliyordum). Oraya giden erkekten hiç bir şey olmaz. Uzak durulmalı. Hayrı olsa eşine olurmus.Eşim bir kuzeni ile çok samimi. Kuzen evli, karısı ile boşanacaklarını duyduk. Bu süreçte kuzen sürekli eşimi arıyordu birlikte dışarı çıkıp oturuyor bazen de içiyorlardı. Başlarda eşimin ona destek olmasını anlıyordum fakat duyduklarımdan sonra içime bir korku düştü. Adamın ağzı baya bir gevşek. Tüm sülale şuan yataklarına kadar biliyoruz yani düşünün. Adam sürekli millete karısını ve evini anlatıp duruyor… beğenmediği şeyleri anlatıyor… Bana göre ise kendisi sorumsuz, eşini ailesi ile yaşamaya zorlayan ve eşini ailesine karşı sürekli ezdiren bir tip. Eşini evden kovan, sonra da pavyonlara gidip gününü gün eden biri. Herkesin sorunları olabilir ama insan karısı ile ilgili mahrem ve özel şeyleri bu kadar açar mı herkese. Buraya yazmadığım çok şey var bu konuda. Gereksiz evham mı yapıyorum bilmiyorum ama içime kurt düşüyor eşimin o adamla samimi olmasını istemiyorum sanırım. Başlarda eşimin destek olmasını gayet normal karşılıyordum ama sonraları meseleleri duydukça sinirlenmeye ve korkmaya başladım. Eşimide etkiler mi acaba diye panik yapıyorum resmen… sizce gereksiz evham mı yapıyorum ?
eşinizin aklı yok mu kendi mesafe koyar elbet. bence gözlemleyin. onca yıllık karısının özelini ona buna anlatan adamı başka adamların onaylayacağını hiç sanmıyorum.
Bakım dediğin parayla oluyor, karısına 50 TL tişört parası vermeyip deste deste dansöze saçarsa evde Adriana lima beklemesin ayı.Yatak odası konusunda eşime dediği tek şey karım bana karılık yapmıyordu demiş. (En azından bildiğim kadarı bu) bide bakımsızlığını anlatmış. Saçını boyamıyor, eve geliyorum pijamalarla oturuyor, saçları dağınık, evi süpürmüyor gibi bir çok şey anlatmış
konuştunuz mu bu konuyu eşinizle
aslında öyle uydum akıllılar var ben çevremde gördüm illalah ettirirler insanaUydum akıllı mı kocanız? Ben kocam birine uyar da kötü bir şey yapar düşüncesini anlamıyorum. Çocuk mu bunlar?
O uydum akıllıların içinde oluyor zaten. Biri tetikliyor o kadar.aslında öyle uydum akıllılar var ben çevremde gördüm illalah ettirirler insana
valla bilemiyorumYok daha konuşmadım konuşmak istiyorum ama ne desem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?