Evhammı yapıyorum

boncuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
10
0
86
Eşimin mailine girdigimde tinderden mail gelmiş hesabınızı üç gün içinde aktif etmezseniz hesabınız kapanacak diye.sordum öyle bir üyeliğim yok dedi ne yapmalıyım kafam çok karıştı.

Belki meraktan açıp kullanmamıştır. Aktif etmezseniz dediğine göre aktif değil. Ben de çok anlamıyorum da... Ya da çok mu iyimserim bilemedim

Belki önceden kullanıyordu uzun süre girmeyince öyle bir mail geldi?

tinder arkadaşlık vs bulma sitesi uzun süre girmeyince öyle mail geliyor belki önceden üye olmuştur sonra girmemiştir olabilir

Üç günlük süre dolmadıysa eşinizle birlikte aktifleştirmeye çalışın hesabı. Böylelikle eşinize ait mi değil mi öğrenmiş olursunuz. Hem eşinizin e-posta adresini başkası kullandıysa eşiniz de bundan haberdar olur.

Kaç yıldır birliktesiniz eşinizle? Sizden önceki bir üyelik olabilir mi bu arada?

adam hesabini aktif etmemeis iste,
ya baskasi esinizin mail adresini girdi (yanlislikla veya bilerek) ya da esiniz merak edip bakti, ama uyeligi aktif etmedi.

meraktan insan uye olabilir boyle yerlere, ille de kotu niyetlidir diyemeyiz.

Indirmis aktif hale getirmemiş ya da uzun suredir girmedigi icin gelmistir oyle bir mail.
Evham yapmiyorsunuz, burnundan getirirdim ben. Oyle tiktok instagram gibi bir uygulama değil, genellikle tek gecelik iliski arayanlarin kullandigi bir uygulama. Dikkatli olmanizda fayda var.

Belkide önceden kullanmıştır yada çok reklamları oluyor meraktan girmiştir

Tinderı yanlışlıkla indirmek merak vs. bence garip niyeti bellidir yapmışmıdır bilinmez.

Ben iyi niyetli bakamazdım. Ben sevgilim ya da eşim varken (hoş yokkende indiremiyorum) bu tür uygulamaları merak edip indirmem. Hayır yani neyini merak edeceğim? İndiren kişinin genelde uygulamadan bir beklentisi oluyor. O beklentiyi de siz düşünün artık..

Hayır fake hesapta olabilir .

O linke tıkladığında sıkıntılar oluyor.

Telefonuna indirmiş ve kaydolmuş.
Ama aktive etmemiş yani uygulamaya girip birileriyle görüşmemiş.
Ancak indirmesi bile yeterli değil mi? Evli erkek sevgili/partner arama uygulamasında ne yapmak ister?

Eşimin mailine girdigimde tinderden mail gelmiş hesabınızı üç gün içinde aktif etmezseniz hesabınız kapanacak diye.sordum öyle bir üyeliğim yok dedi ne yapmalıyım kafam çok karıştı.
neyine evham yapıyosun acaba briz adamın tinder hesabı var işte

Yok başka vukuatı yakalamadım.sordum bu ne diye ben senin şifresini bildiğim mail adresinden tindere üye olurmuyum öyle bişey olsa dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…