Evhammı yapıyorum

Eşimin mailine girdigimde tinderden mail gelmiş hesabınızı üç gün içinde aktif etmezseniz hesabınız kapanacak diye.sordum öyle bir üyeliğim yok dedi ne yapmalıyım kafam çok karıştı.
Canım bu uygulamanın ne işe yaradığını ne olduğunu bilmiyorum ama dündü sanırım bir konu okumuştum kadının kocası boşandıktan hemen sonra tinderden bulduğu kadınla evlenmiş.. Yani kadını evliyken aldatmış.. O yüzden bana çok masum birşey gibi gelmedi bu tinder denilen şey.. Üyeliği olmasa da e postasına mail gelme şansı yok.. Mesela bize de kk den mail geliyor çünkü üyeyiz yani kullanıyoruz bu forum sitesini..
Üyeliğim yok yalanına kanmayın bence..

Eşimin mailine girdigimde tinderden mail gelmiş hesabınızı üç gün içinde aktif etmezseniz hesabınız kapanacak diye.sordum öyle bir üyeliğim yok dedi ne yapmalıyım kafam çok karıştı.
Siteyi bilemem ama ücretli falansa durmadan mail atarlar o tür sitelerde para tuzağı gibi eğer aktif olsa öyle mail gelmez.Yazışma başladı başkası ekledi gibi mailler gelir.

tinderın bır arkadaslık sıtesı oldugunu duymustum
belkı hacklemek ıcın atılmıs lınktır
belkıde eskıden acmıs kapatmıstır hıc acmayınca belırlı bır sure gecınce tamamen hesap sılınıyordur onun bılgısıdır
sız tıklamayın o lınke

Esinize guvensizlik mi duyuyorsunuz?
Guvensizlik iceriyorsa iliskiniz inanmiyorsunuz demekki.
Mail kutusuna dusen onlarca spam var bu ve benzeri.

Tinder; cevrenizdeki belli bir alan icindeki arkadaslik yapmak, takilmak isteyen kisileri görebildiğiniz çöpçatanlık uygulaması. :oops:

Kayıt olmasa mail niye gelsin bize niye durduk yere gelmiyor. Erkeklerin tipik yalanı "ben olmadım hatırlamıyorum niye geldi bilmiyorum " baya kayıt olmuş önce veya şimdi sonuç olarak hesap açmış.

Yok başka vukuatı yakalamadım.sordum bu ne diye ben senin şifresini bildiğim mail adresinden tindere üye olurmuyum öyle bişey olsa dedi.
O an onu pek düşünüp hesap edeceğini düşünmez. Daha önce de böyle şüphe içerek olayları görmezden gelip eşine inanmak istemiş olabilir misin?

Kullanmış ama silmiş hesabını. Komple silinmesinin de bi süresi oluyor bence üç gün içinde aktive edin hesabını tekrar. Şifremi unuttum deyip yenilersiniz şifreyi. Ancak öyle nedir ne değildir öğrenirsiniz biz ne desek boş. Ama evham değil o net durduk yere kimsenin hesabına tinder maili gelmiyor.

Tinder bu arada temeli gecelik ilişki olan bir arkadaşlık sitesi.

Back
X