evi abisinin üstüne yapmıştı ex koca.

Buldum 😁
Şeyi altından dökme olan adamın adı H ile başlamıyorsa gelin beni bulun. Bu ne ya kadının tüm kullanıcı isimleri H ile başlıyor. :KK70:

Dün başka birinin farklı hesabı deşifre edildi diye admin deşifre edenleri banladı yalnız. Gördünüz mü bilmiyorum.

Gerçi konu sahibinin kendisi banlanmış zaten.

Şeyi altından dökme olan adamın adı H ile başlamıyorsa gelin beni bulun. Bu ne ya kadının tüm kullanıcı isimleri H ile başlıyor. :KK70:

Vallahi adamın günahını almışım net şekilde, meğer 1. kadına hakkını vermek istiyormuş. Yalnız bu işi kendi parasıyla değil 2. kadının parasıyla yapmak istiyor :olamaz:

Adam şerefsizlikte master degreen falan değil ordinaryüs profesör adeta, kadından hemen para istiyorsun yetmiyor ailesindne istiyorsun vermeyince de paragöz diyorsun... neyse konu sahibesi en azındna parasını yedirmemiş. Adam belli ki para yemek için evlenmiş, olmayınca da konu sahibesini boşamış. 3. kadın da bulmuştur eminim, y.vşakları besleyip kanlandırmak isteyen akılsız kadın da çok.

Bu adma hangi ünvde çalışır, ne öğretir çok merak ediyorum:KK51: Konu sahibesi yaz özelden yeminle kimseye söylemem

İşte anlattığınız tipte adamlar var ve bir de bile bile ohh ohh diyerek ateşe yürüyen kadınlar.
Ben bu kadınlara da üzülemiyorum. Al birini vur ötekine. Konu sahibi de o kadar saçmalıyor ki anlattıklarının yüzde kaçı doğru emin bile olamıyorsun.
Olan her evlilikten en az birer tane olan çocuklara oluyor ve bu konuda tek suçlu adam değil.

insan bir durup düşünmez mi
bu adam var olan çocuğuna hakkını vermiyor eski eşine vermiyor
benim çocuğum olsa onu da ortada bırakıp bana da aynı şeyleri yapar demez mi
nasıl cesaret edip bu insanımsıyla evlenir bir insan anlamıyorum

konudan bağımsız olarak adam ölmemiş miras yok senden önce falan demişsiniz de arkadaşlar
o iş öyle kolay mı ya
zaten bir dikili ağacım yok da 85 yaşındaki babamın kazanıp yaptıkları kızımın hayatında görmediği üvey kardeşlerine kalmasın diye yok ölüm karinesi yok birlikte ölüm karinesi ne kadar olasılık varsa araştırdım

varsayalım ev önceden alınmış bu çocuk adamın değil mi sonunda illa ki bakacak bi şeyler bırakacak
belki önceden alındı ama taksitler beraber ödendi yine kadının da hakkı var
istediği kadar ölmesin mal benim diye çoluk çocuğuna bi şey bırakmayıp ölüp gitmeyi anlayamıyorum ben

Back
X