- 5 Nisan 2023
- 71
- 33
- 3
- 38
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
iki çocukla ayrılsam mı?neyse beni muneye veya kazana şikayet etmeye gitin sanırım selam söyle onlara onlar beni banladıkça yine gelecem.öptüm seni katibem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki çocukla ayrılsam mı?neyse beni muneye veya kazana şikayet etmeye gitin sanırım selam söyle onlara onlar beni banladıkça yine gelecem.öptüm seni katibem.
peki adamı ayrılmakla tehdit etsem? belki korkar?Bak yine kıymetlendi adam.![]()
Canım benim. Asıl o seni ayrılmakla tehdit eder.☺peki adamı ayrılmakla tehdit etsem? belki korkar?
Otur oturduğun yere, sanki daha önce sığabildin de ananın evine.ya gülüp durma.o da alıştı benim gibi salağını nasıl bulacak yarın anneme gidecem.
ama adama karşı bir tavrım olsa inan ki o da ben dişimi çıkarınca biraz tedirgin oluyor nasıl anlatsam beni sevdiğinden değil onun da işine geliyor bu evde olmam çocuğu istediği zaman görüyor nafaka vermiyor vs vs.Otur oturduğun yere, sanki daha önce sığabildin de ananın evine.
O zaman evlilik öncesi edinilmiş malda zaten hakkınız yokmuş.adım bedevi kaldı iyi mi . yanlışın var katip bu adam benimle evlenmeden bir iki ay önce aldı evi abisinin üstüne.benle evliyken değil.
evet ama çocuğum vardı tazminat alabilirdim.O zaman evlilik öncesi edinilmiş malda zaten hakkınız yokmuş.
Bile isteye eski kocanızdan gayrimeşru çocuk mu yaptınız yani.katip peki şu aşamada ne dersin ne yapayım? işin iyisi 6 aylık hamileyim adamdan.adam ditor ki bu evde oturmanın karşılığı çocukların masrafı senin diyor.ben karışmam ditor evden çıksam kiralar kol gibi napacam ben?
Alsaydınız keşke.evet ama çocuğum vardı tazminat alabilirdim.
Olabilir. Yine de ananın evine gitmen caydırıcı olmaz. Nasılsa tıpış tıpış döneceksin çok iyi tanıyor seni. Zaten seni umursadığı da yok ki.ama adama karşı bir tavrım olsa inan ki o da ben dişimi çıkarınca biraz tedirgin oluyor nasıl anlatsam beni sevdiğinden değil onun da işine geliyor bu evde olmam çocuğu istediği zaman görüyor nafaka vermiyor vs vs.
Bekar bir kadını evlenip ayrılmıs bi adamla evlenirken aileler nasıl hosgörüyor anlamıs değilim? İyi bi halt olsa ilk esi bosamazdı. Türkiyede 10 bosanma davasının 8 ini kadın acar… bunu da gectim bir kadının kendisine saygısı olsa çöp almamıs adamla altınlarını bozup ev kurmaz. Gerekirse 2 sene sonra evlenilir ev kurmak erkeğin görevidir kadın sadece destek olabilir böyle her salatalığım var diyene tuzla kosarsanız sonu bu!. Ne kadın kadınlıgınu biliyor ne erkek erkekliğini…. Birde su imam nikahını asla anlamıyorum size sah damarınızdan daha yakınım diyen Allah , sizin resmi nikahınızı görmüyor mu Allah için biraz mantıklı olun artık ya. İmam nikahınn cıkısı nedir? Zamanında islamiyetin cıktıgı yerde resmi nikah yoktu kadınla erkeği bir akitte baglamak aile kılmak cocukların soy bağının belli olması icin yapılmıs yazılı eylemdir. Baştan sona falso yaptıklarınız..eşimin ikimci eşiyim. ilk eşinden bir kızı var 8 yaşında. karısından boşanırken ona evin arabanın yarısını 1 yıl boyunca nafaka vs vermiş. neyse biz evlendik benden de bir oğlu oldu 4 yaşında oğlum. benden de boşandı ama biz boşanırken ben hiçbir şey talep etmedim. yeni aldığı ev abisinin üstüneydi arabayı da benden önce almıştı. kendim için bişey istemedim sadece çocuk için nafaka veriyordu sonra biz kiraya çıktık.
bu benden boşandıktan sonra anasına ev aldı. neyse ben de çocuğum babasız büyümesin diye dini nikahla bunun evine tekrar taşındım.
bu arada onun maaşı 35 bin benim maaaşım 16 bin. annesi kızını özel okula gönderiyor çünkü kadın boşanırken aldığı paralarla kendine ev araba aldı.
benim hiçbir şeyim yok ne ev ne araba zaten bu adamla ilk evlenirken de tüm her şeyi ben almıştım bu yeni boşandım param yok demişti. benim birikmiş altınlarım vardı onları satıp almıştım eşyaları vs. neyse şimdi ban diyor ki ilk karım kızını özel okula gönderiyor ama ben sadece aylık 4000 nafaka veriyorum kıza başka para
para vermiyorum şimdi bu çocuğu özel okula sen gönderirsin ben 4000 üzerinde para harcamam bu çocuğa diyor adaletsizlik olır ilk eşime 4000 verip bunu özel okula göndermek diyor.
siz ne düşünürsünüz detaylıca anlattım onlanları? adamın mantığı doğru mu?
Hiç birşeyin yok diyen adama altın bozdurup ,eşya alıp koşa koşa evlenirseniz ,olacağı bu.Giden kadın akıllı, adamın ne mal olduğunu biliyormuş,işini saglama almış .Sizde en çok bana aşık,ben çok verirsem kıymeti çok olur diye yaşarsanız alacağınız koca bir hiç..........
Olabilir. Yine de ananın evine gitmen caydırıcı olmaz. Nasılsa tıpış tıpış döneceksin çok iyi tanıyor seni. Zaten seni umursadığı da yok ki.
Adamla dini nikah yaparken nehir falan da mı istemediniz ? 16 bin maaş alıyorsunuz öğretmen maaşından bi tık fazla, en azından okumuş birisinizdir diye düşünüyorum nasıl olur da dini nikah işlerine girdiniz ?
Adamı ayrılmakla tehdit etsen kapı önüne koyar seni, bir de kira ödersin. Resmî nikahın yok, kira kontratın yok ne sıfatla orada açıklama şansın bile yok. Dikkat et de nikahsız bir çocuk daha yapma adamdan.peki adamı ayrılmakla tehdit etsem? belki korkar?