- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.378
- 138
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
evet ama çocuğum vardı tazminat alabilirdim.
Aşko memurlukta gayri meşru cocuk yapmak ceza sebebi sen 3 ay sonra ne halt edeceksin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama çocuğum vardı tazminat alabilirdim.
deme?Aşko memurlukta gayri meşru cocuk yapmak ceza sebebi sen 3 ay sonra ne halt edeceksin ?
Aşko memurlukta gayri meşru cocuk yapmak ceza sebebi sen 3 ay sonra ne halt edeceksin ?
yok ikisine de düşkğn değil.Adam çocukları ayırıyor mu sevgi olarak ilgi olarak peki mesela ilk çocuğuna mı düşkün sizden olanı seviyor mu
asla resmi nikah yapmaz malına ortak olurum diye.Neden eşinizin boşanma isteğini kabul ettiniz? Şimdi yeniden evlenin doğumdan önce, olmaz mı?
Neden boşandın bacım bile isteye?asla resmi nikah yapmaz malına ortak olurum diye.
35 bin maaşı varsa ve siz neden altın bozdurup eşya aldınız aklım almadı!anlatamadım tekrar anlatıyorum bu adamla tanıştığımda boşanmıştı.evini sarmış yarısını karısına vermişti.eşiyle evliyken aldığı aldığı
o halde okey mi diyeyim bana ev vermedi evde oturma hakkı verdi o da çocuk 18 yaşına gelene kadar otur dedi.ne yapim? evinde oturuyorum diye 2 çocuğum tüm masraflarını üsteme mi alayım?35 bin maaşı varsa ve siz neden altın bozdurup eşya aldınız aklım almadı!
Size ev vermiş gibi oluyor böyle farkında mısınız bedavaya oturuyorsunuz!
Sizin 16bin maaş varmış nafaka zaten vermez size çalışoyorsunuz!
4 bine razı gelip boşandıysanız bir şey diyemeyiz. Evlenidikten sonra mal alımı olmadığı İÇİN bir şey alamazsınız.
Dilekçe verip maaş 35bün iştirak nafakası 4 bin az diyebilirsiniz ya da dava mı açılıyor tam bilmiyorum. Adliyeye sorun
Nasıl ya ciddi mi bu ülkede gizli seriat falan mı var iş ile özel hayata neden müdahale ediliyor cidden bilmediğimden soruyorum şaşırdımAşko memurlukta gayri meşru cocuk yapmak ceza sebebi sen 3 ay sonra ne halt edeceksin ?
Tamam da biz ne diyelim evet bakmak zorunda ah vah tüh mü yapalım ben anlamadım.o halde okey mi diyeyim bana ev vermedi evde oturma hakkı verdi o da çocuk 18 yaşına gelene kadar otur dedi.ne yapim? evinde oturuyorum diye 2 çocuğum tüm masraflarını üsteme mi alayım?
eşşşek gibi alacak babalık davası açtım mı öttürürüm onu.
DüdüğüAdam sizi kandırıp boşanmış, sonrasında aldığı hiçbir mülkü kendi üzerine yapmamış.
Siz tam olarak neyi öttürüyorsunuz?
bak işte arakdaşım temmuz gibi.imam nikahı oldu 6 aylık hamileyim hesapla işte ne zaman yapmışım
Düdüğü
birazdan banlanırım ama merak etmeyin hayatımdaki gelişmeleri yazmak için tekrar gelirim bir sonraki sefer direkt bedevi nikiyle gelecem.bu arada bana ne tavsiye edersiniz?
Hem de öğretmenlere daha ağır, sen bu vesile ile tekrar nikah kıymaya ikna et ex kocanı Bedevi, sana da gün doğar bi taşla 2 kuşAdam bu bilgiyi biliyosa o cocugu nufusuna almaz o zaman demi?
Peki neden birliktesiniz hala anlamadım hiçbir şey ?anası yaşlı olduğu için haftanın 5 günü onda kalıyor para ile ilgili konu açsam sizi evde oturtuyorum bu evi kiraya versem aylık 10 bin yapar size aylık 10 bin veriyormuşum gibi düşün diyor ilk eşinden kızına 4 bin veriyorum diyor ben başka masrafa karışmam çocuğun masrafları üzerinde diyor.birikim yapmamı asla istemez elime geçen parayı harcamak zorunda kalıyorum hiçbir şeyim yok ne ev ne araba çocuğu anaokukuna dolmuşla götürüyorum kendisinin arabası olduğu halde.çünkü anasında kalıyor.neyse evlenirken de her şeyimi verdim boşanırken de bişey almadım şimdi çocuğun da tüm masrafları üzerimde evinde oturuyorum ya bunu lütuf görüyor.
Ben de sikayet ettim, hatta bu mesaji tekrar sikayet ettim. Kazene dedigin seylerden dolayi sitede istenmedigini Mune kac kere yazdi sana? Hep boyle istenmedigin yerlerde inatla kabul gormeye calisir misin? Eski kocana da aynisini yapmissin, hayiri cevap olarak kabul etmeyi bilmiyorsun.