İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sikayet ettim, hatta bu mesaji tekrar sikayet ettim. Kazene dedigin seylerden dolayi sitede istenmedigini Mune kac kere yazdi sana? Hep boyle istenmedigin yerlerde inatla kabul gormeye calisir misin? Eski kocana da aynisini yapmissin, hayiri cevap olarak kabul etmeyi bilmiyorsun.

Kazen e ne dedi ?

kazenin kazanını çaldım.

Bedevi gercekten sence cocuk yetistirmeye uygun bir ruh sagligin var mi senin? Kendi hayatini mahvetmissin zaten iki tane cocugu da mahvedeceksin. Adami kendine baglamak icin resmi nikahsiz daha razla cocuk yapip durma, sevmiyor seni iste umrunda da degilsin, sus sorun cikarma diye dini nikah kisvesi altinda sana ev vermis sus payi diye yaninda kalmaya bile tenezzul etmiyor. Adamin seninle aile olma gibi bir istegi yok. Gercekten bir insanin kendine layik gordugu hayat nasil bu olabiliyor anlamiyorum

Vah yazık o çocuklara ki anneleri sizsiniz
Rabbim kurtarsın, size benzemezler inşallah
Milletle dalga geçeceğinize 657'yi okuyun. Gayri meşru çocuk sahibi olan kişilerin memur ahlakına uymayan bu hareketinden dolayı cezasının ne olacağını paylamış üyelerden biri. Sizin yerinizde olsam (Allah korusun) oturur hüngür hüngür ağlardım halime.

😳 O nasıl şeymiş öyle. Kazen'le ne işi var ki?
Sürekli farklı hesaplar alarak geçmişten bir anı şimdi gibi anlatıyordu, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açıyordu bir de adamı anlatıp anlatıp böyle adamla kim evlenir diye konu açıyordu, çünkü ödü patlıyor adam başkasını bulacak diye. Sürekli büssürü hesap aldığı için haliyle Kazen kızdı, görüldüğü gibi şutlanıyor.

Vah yazık o çocuklara ki anneleri sizsiniz
Rabbim kurtarsın, size benzemezler inşallah
Milletle dalga geçeceğinize 657'yi okuyun. Gayri meşru çocuk sahibi olan kişilerin memur ahlakına uymayan bu hareketinden dolayı cezasının ne olacağını paylamış üyelerden biri. Sizin yerinizde olsam (Allah korusun) oturur hüngür hüngür ağlardım halime.
tamam canım ağlayacağım.

Sürekli farklı hesaplar alarak geçmişten bir anı şimdi gibi anlatıyordu, eski kocasının 3.eşi olacakmış gibi konu açıyordu bir de adamı anlatıp anlatıp böyle adamla kim evlenir diye konu açıyordu, çünkü ödü patlıyor adam başkasını bulacak diye. Sürekli büssürü hesap aldığı için haliyle Kazen kızdı, gördüğü gibi şutluyor.

Ruhsal olarak iyi değil gibi. Hangi aklıbaşında kadın bu saçmalıkları yapar. İnşallah yalandır ve hamile değildir ve yine inşallah öğretmen değildir. Düşünsenize çocuğunuza böyle birinin eğitim verdiğini, kabus gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X