evi abisinin üstüne yapmıştı ex koca.

Ben de bu tatlııııııııı pembe gözlükleri çıkarıp bir mahkeme salonuna gitmenizi öneriyorum. Olmadı burdaki boşanma konularını açın okuyun. Adamlar mal kaçırmak için her şeyi yapıyor 1 numaralı taktik zaten malları ailenin üstüne yapmak.
Burda da utanmadan kadının parasını yıllarca yiyip üstüne altınlarını da alıp giden bir adam da var en son konu sahibesinini kredi kartından da para yemişti. Size göre o zavallı adam da kesin kartı unutmuştur :ruh:

Ablacım ortada boşanma varsa ve aileden birinin üstüne bir şeyler yapma varsa %100 mal kaçırma vardır. Başka ne olacak söyler misiniz? Adam uyanıp ohh bugün ne güzel bir gün ben de evimi abimin üstüne yapayım mı dedi yani?

Önyargılarınız objektif değerlendirme yapabilmenizi engelliyor.

Burada tek tarafın yazdıklarına bakarak sorgusuz sualsiz erkekleri aşağılamak , hakaret etmek ne denli sağlıklı ?

Konuları okurken : konunun taraflarını kadın, erkek olarak değil ; insan olarak değerlendiriyorum. Kadın olmak haklı olmak anlamına gelmediği gibi ; erkekler de cinsiyetleri nedeniyle her durum ve olayda haksızdır denilemez.

(Bahsettiğiniz konudaki kart : kredi kartı değil, banka kartı bu arada. Diğer detaylar konu sahibinin iddiası. Olay yargıda ve davaya bilirkişi de atanmış ; mahkeme gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. O konuyu burada konuşmak , mevcut konuyu dağıtacaktır. )

Önyargılarınız objektif değerlendirme yapabilmenizi engelliyor.

Burada tek tarafın yazdıklarına bakarak sorgusuz sualsiz erkekleri aşağılamak , hakaret etmek ne denli sağlıklı ?

burda her konu tek taraflı yazılıyor zaten, diğer tarafları dinleme olanağı hiçbir zaman olmuyor. Yine de üyeler kim ne mal ortaya çıkarıyor bir şekilde merak etmeyin.

Diğer konuda banka kartı kredi kartı ne fark eder Allah aşkına adam parayı yemiş işte. Sizin yazdığınıza göre her konu sahibesi potansiyel yalancı zaten, o zaman o üyeden de altınların çetelesini düğün videosunu mahkeme kayıtlarını mı isteyelim zavallı adamcağızı! suçlamamak için? Mahkemeler çok şahane mi çalışıyor bu arada o apayrı bir konu adam konu sahibesinin parasını değil canını alsaydı zaten 2 yıl yatıp çıkacaktı o apayrı.

Önyargı değil o, sizde olmayan şahane bir istatistik yeteneği :KK50: Konu sahibesi adam durduk yere tapuyu abinin üstüne yapınca geçmişteki boşanan çift verilerine bakılarak yaılan gözlemden tek sonuca varılıyor, mal kaçırma. Zaten konu sahibesi de bahsettiği kadın değil, adamın net şekilde mal kaçırdığını gözleyen 2.eş. Bu durumu bilmeden yazmıştım ama yine haklıyım yine haklıyım neden söyleyeyim çünkü istatistik yalan söylemez, insanların davranışları istatistiği iyi kötü takip eder. Siz de marjinallik yapıcam diye zorlamayın artık, olmuyor.:olamaz:

ya hu empatiden ne kdar uzak yorumlar var. Kadin bir Anne. Ve tabi ki yavrusunun maddi gelecegini korumak isteyecek. Kendisine istemiyor ki. Hemen yargılamaya baslamislar.
Soruya gelince, hukuki bilgim yok ama sanki mal kacirdigini ispatlarsan en azindan cocugunuzun hak sahibi olmasini saglarsiniz diye dusunuyorum. İyi bir avukata danismak lazim. Maddi olarak imkaniniz yoksa ücretsiz hukuk destegi alabilirsiniz.

Şu tip adamlardan çocuk yapma sevdasını gerçekten anlayamıyorum. Konu sahibesi akılsız dümdüz, ortada adamın mal kaçırdığı el kadar bebe var. Şöyle bir adamdan baba olur mu allah aşkına?? Mağdur bir kadın var , çocuk var üstüne gidip evleneyim diyen konu sahibesinde hiç mi vicdan yok , ben olsam Allahtan korkarım arkadaş :KK51:

Adam leş gibi, sürekli birilerindne çocuk peydahlayıp sonra boşayıp yarıyolda bırakıyor bir de para vermemek için türlü rezillikler yapıyor . Bu nasıl bir insan arkadaş???
Ben orayı da anlamadım. Daha ortada çocuk yokken bıraktı abisine diyor yeni evleneceği karısının hakkı yokken.
Ee bu adam ölmeden çocuğuna da gelmez o ev. Yeğenlerini mi çok seviyormuş yani?
Konu sahibi eksik anlatıyor sanki. Belki de evi beraber aldılar ama daha da saf görünmeyim diye anlatmıyor. Çözemedim ben

biz evlenmeden hemen önce ev almıştı.ilk eşinden boşandığında eski evini satmış yarısını almış üstüne de para ekleyip yeni ev almış.onu da venle evlenmeden heöen önce abisinin üstüne yapmış.ben evlendikten sonra öğrenmiştim.sonrasında evi üstüne almasını talep etmiştim.sana bişey olsa biz çocukla ortada kalırız ya abin çıkın derse vs demiştim.benim ailem iyi sen kötü kalplisin fesatsın bana bişey olsa da san açık demez kimse vs demişti.neyse biz boşandık.tahmin ediyorum ki o ev hala abisinin üstüne.şimdi ona bişey olsa yasal olarak benim çocuğum herhangi bir talepte bulunabilir mi?yoksa abisinin insafına mı kaldık? abisinin de 2 tane çocuğu var.
Senden once alinmis o ev. Niye gozunu dikiyon ona?

Ben orayı da anlamadım. Daha ortada çocuk yokken bıraktı abisine diyor yeni evleneceği karısının hakkı yokken.
Ee bu adam ölmeden çocuğuna da gelmez o ev. Yeğenlerini mi çok seviyormuş yani?
Konu sahibi eksik anlatıyor sanki. Belki de evi beraber aldılar ama daha da saf görünmeyim diye anlatmıyor. Çözemedim ben

Yine bir acaiplik vardır emini, konu sahibesi yazmıyordur. Adam ilk eşin hakkını fena yemişti çünkü, konu sahibesi de göz yummuştu. Belki evden düşen payı toptan vermemek için boşanmadan önce abinin üstüne yapmıştır, bilemiyorum artık bunların kafa acaip anlamak mümkün değil :KK51:

burda her konu tek taraflı yazılıyor zaten, diğer tarafları dinleme olanağı hiçbir zaman olmuyor. Yine de üyeler kim ne mal ortaya çıkarıyor bir şekilde merak etmeyin.

Önyargı değil o, sizde olmayan şahane bir istatistik yeteneği :KK50: Konu sahibesi adam durduk yere tapuyu abinin üstüne yapınca geçmişteki boşanan çift verilerine bakılarak yaılan gözlemden tek sonuca varılıyor, mal kaçırma. Zaten konu sahibesi de bahsettiği kadın değil, adamın net şekilde mal kaçırdığını gözleyen 2.eş. Bu durumu bilmeden yazmıştım ama yine haklıyım yine haklıyım neden söyleyeyim çünkü istatistik yalan söylemez, insanların davranışları istatistiği iyi kötü takip eder. Siz de marjinallik yapıcam diye zorlamayın artık, olmuyor.:olamaz:

Hangi marjinallik ? Üye şayet eski üyeyse kendisinin evle alakalı verdiği farklı bir cevap var geçmişte.

Konunun bu haline bakarsak ; ilk eşle boşanma sonrası kadına hakları ödenmiş , gerekli para kardeşlerden sağlanmış ve kardeşler adama bağış yapmamış , tapuyu almış.

Adam boşanma sonrası , 2.eşle tanışana kadar geçen sürede kendi üstüne yeni bir ev almamış anlatılana bakılarak. 2.evlilik esnasında bir ev alınıp tapusu başkasının üzerine de yapılmamış.

Konu sahibinin temel sorusuna gelirsek : yaşayan insanların mirası olmaz.

Bahtsız bedevi diye aradım ama bulamadım. Tam nicki neydi?
Kadinin tek nicki yok ki, binbir surat diye bir show vardi coook eskiden.

Yalniz konuyu hatirladim. Kocasi eski karisinin davada kazandigi tazminat icin bu uyeden para istiyordu. O konu da hala taze.

Kadinin tek nicki yok ki, binbir surat diye bir show vardi coook eskiden.

Yalniz konuyu hatirladim. Kocasi eski karisinin davada kazandigi tazminat icin bu uyeden para istiyordu. O konu da hala taze.
Ay o da mı bedevi? Ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç, yeni yeni mi anlatıyor acaba bunu da bize?

Oğlunuz 4 yaşında. Oğlunuzun babasına Allah uzun ömür versin. Adam yaşarken şimdiden mirasını düşünmek çok yakışıksız.

Mirastan önce baba oğulun düzgün bir şekilde görüşmesi daha önemli.
Herseyi dusunmek zorunda ev cocugunun hakkiyken neden cocugunun gelecegini simdiden dusunmesin.Bir babanin cocugundan karisindan mal kacirmasi yakisiksiz degilde kadinin cocugunu dusunmesimi yakisiksiz.

Ben anlayamıyorum, bu adamla ne tip kadınlar evleniyor adam leş gibi işte görmüyorlar mı :KK51:
Bende anlamıyorum.
Bu adam nasıl bu kadar kadınla evlenebiliyor? Nasıl kadınların gözünü boyuyor hala çözemedim
Adam üçüncüye evlenmiş, doğru düzgün üzerine bir mal yok her kadından ayrı çocuk var ve bu adam hala kendine alıcı buluyor.
Ay o da mı bedevi? Ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç, yeni yeni mi anlatıyor acaba bunu da bize?
Aynen cimrinin teki nafaka veriyorum eskisi gibi biriktiremiyorum diye eski eşinden olan oğlunun nafakayı konu sahibine ödetiyordu.
Evde sütün yoğurdun bile meselesi oluyordu. Konu resmen travmam oldu.
Konu sahibinin konularından sonra evlenip boşanan adamların kanadı çıksa inanamam.

Aynen cimrinin teki nafaka veriyorum eskisi gibi biriktiremiyorum diye eski eşinden olan oğlunun nafakayı konu sahibine ödetiyordu.
Evde sütün yoğurun bile meselesi oluyordu. Konu resmen travmam oldu.
Konu sahibinin konularından sonra evlenip boşanan adamların kanadı çıksa inanamam.
Nafakayi biliyorum da tazminat deyince şaşırdım. Bu herif de pek kıymetli ama, en son nikah kıymamak şartı ile geri döndü adam, adam şart koyuyor inanabiliyor musun?

Aynı kişi olduğunu düşünüyorum. :KK53:

Ahahah adam yakin zamanda geri döndü, konuyu bulamıyorum.

Buldum 😁

Bu erkekler gerizekalı gerçekten. Boşansan da çocuk senin çocuğun bu değişmiyor ki. Niye senin çocuğunun yiyemediği malı abinin çocuğu yesin. Anladığım adamın 2. Eşi ilk çocuğundan da mal kaçırmış. Böyle Bi adamla evlenerek konu sahibi bile bile lades demiş. Çocuklu Bi adamla evleneceksem ilk bakacağım şey çocuğuna nasıl babalık yaptığı. Ama bazıları nasılsa çocuğuyla fazla iletişimi ilgisi yok diye evlenmeyi kabul ediyor. Bunu iyi birşey zannediyor. Halbuki ilerde senin çocuğuna da öyle baba olacak.

Bu erkekler gerizekalı gerçekten. Boşansan da çocuk senin çocuğun bu değişmiyor ki. Niye senin çocuğunun yiyemediği malı abinin çocuğu yesin. Anladığım adamın 2. Eşi ilk çocuğundan da mal kaçırmış. Böyle Bi adamla evlenerek konu sahibi bile bile lades demiş. Çocuklu Bi adamla evleneceksem ilk bakacağım şey çocuğuna nasıl babalık yaptığı. Ama bazıları nasılsa çocuğuyla fazla iletişimi ilgisi yok diye evlenmeyi kabul ediyor. Bunu iyi birşey zannediyor. Halbuki ilerde senin çocuğuna da öyle baba olacak.
"Ona yaptı bana yapmaz."fikri bu. Nasıl bir özguven patlamasıdır bu anlamadım gitti. Ya sen kimsin?

biz evlenmeden hemen önce ev almıştı.ilk eşinden boşandığında eski evini satmış yarısını almış üstüne de para ekleyip yeni ev almış.onu da venle evlenmeden heöen önce abisinin üstüne yapmış.ben evlendikten sonra öğrenmiştim.sonrasında evi üstüne almasını talep etmiştim.sana bişey olsa biz çocukla ortada kalırız ya abin çıkın derse vs demiştim.benim ailem iyi sen kötü kalplisin fesatsın bana bişey olsa da san açık demez kimse vs demişti.neyse biz boşandık.tahmin ediyorum ki o ev hala abisinin üstüne.şimdi ona bişey olsa yasal olarak benim çocuğum herhangi bir talepte bulunabilir mi?yoksa abisinin insafına mı kaldık? abisinin de 2 tane çocuğu var.
İyi de evi evlenmeden önce aldığı için (kendi üstüne yapsaydı) yine siz hak talep edemezdiniz ki. Neden sadece bu sebepten abisinin üstüne yapsın ki? Evlilik süresince edinilen mallar (sadece) boşanma durumunda paylaşıma dahildir. Sizden önce aldığı için bir şey değişmiyordu yani. Bilmediğiniz başka bir durum vardır ya evi ortak almışlardır ya da borca karşılık vs vermiştir.

Back
X