- 16 Haziran 2011
- 15.931
- 69.262
- 798
Ben de bu tatlııııııııı pembe gözlükleri çıkarıp bir mahkeme salonuna gitmenizi öneriyorum. Olmadı burdaki boşanma konularını açın okuyun. Adamlar mal kaçırmak için her şeyi yapıyor 1 numaralı taktik zaten malları ailenin üstüne yapmak.
Burda da utanmadan kadının parasını yıllarca yiyip üstüne altınlarını da alıp giden bir adam da var en son konu sahibesinini kredi kartından da para yemişti. Size göre o zavallı adam da kesin kartı unutmuştur
Ablacım ortada boşanma varsa ve aileden birinin üstüne bir şeyler yapma varsa %100 mal kaçırma vardır. Başka ne olacak söyler misiniz? Adam uyanıp ohh bugün ne güzel bir gün ben de evimi abimin üstüne yapayım mı dedi yani?
Önyargılarınız objektif değerlendirme yapabilmenizi engelliyor.
Burada tek tarafın yazdıklarına bakarak sorgusuz sualsiz erkekleri aşağılamak , hakaret etmek ne denli sağlıklı ?
Konuları okurken : konunun taraflarını kadın, erkek olarak değil ; insan olarak değerlendiriyorum. Kadın olmak haklı olmak anlamına gelmediği gibi ; erkekler de cinsiyetleri nedeniyle her durum ve olayda haksızdır denilemez.
(Bahsettiğiniz konudaki kart : kredi kartı değil, banka kartı bu arada. Diğer detaylar konu sahibinin iddiası. Olay yargıda ve davaya bilirkişi de atanmış ; mahkeme gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. O konuyu burada konuşmak , mevcut konuyu dağıtacaktır. )