• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi bosaltmak

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
388
73
35
Kararliyim bugün evden esyalarimi alicam, bir haftadir ayriyiz sadece pazartesi bir kac sacma sapan mesajdan baska tik yok adamda. Bende hergün belki ararmi diye beklemekten yoruldum, dün msj attim, evden citktigi zaman haber vericek bende kiyafetlerimi alicam
Aslinda pek bisey almayi düsünmüyordum ama, kiyafetlerime bile bir araba yetmicek, yazliktir kisliktir derken... Ama alabildigimi alip birdaha oraya gitmek ve yüzünü görmek istemiyorum. Bana bir akil verin ne yapsam ? Araniza ayrilanlar varsa, siz nasil yaptiniz ?

Agir bir laf etti bende evi terkettim, 10 senedir evliyiz. Sonra özür diler gibi oldu pazartesi msj atmis, ama bir yandanda yok sen bana daha kötü seyler söylemistin diyor. Ondan beride bisey yazmadi, bence bosaniyoruz. Insan hicmi ilgilenmez esiyle, birseye ihtiyaci varmi diye hicmi sormaz.
Zaten bu iliskide hep sorun benim onu, ondan daha cok sevmemdi. ama bu sefer yetti, evi terk edince bosaniyoruz anlamina gelmiyormu ? O bunu öyle anlamadimi sizce ?

ayrılma sebebin özel mi..belki çok basit bişeydir ama insan olayın içindeyken çözme zorluğu yaşayabilir canım..

Agir bir laf etti bende evi terkettim, 10 senedir evliyiz. Sonra özür diler gibi oldu pazartesi msj atmis, ama bir yandanda yok sen bana daha kötü seyler söylemistin diyor. Ondan beride bisey yazmadi, bence bosaniyoruz. Insan hicmi ilgilenmez esiyle, birseye ihtiyaci varmi diye hicmi sormaz.
Zaten bu iliskide hep sorun benim onu, ondan daha cok sevmemdi. ama bu sefer yetti, evi terk edince bosaniyoruz anlamina gelmiyormu ? O bunu öyle anlamadimi sizce ?
evlilikte insanlar bazen ne konuştuğunu bilemiyor olabilir tek sorun sarfedilen sözler mi eminmisin..

canım bence fevri kararlar verme eger cok agır bir durum yoksa yuvanı bozma derim cok büyük bişey göremedim biraz daha düşün lütfen:stop:

Sözler cok agrima gitti bende terk ettim. Napabilirim ki su saatden sonra ? bende Esyalarimi almaya karar verdim, asla ona gel konusalim demem. Hergün onun aramasinida bekleyemem artik, hastalandim üzüntüden yinede arayan soran yoktu. Guru yapma diyeceksiniz ama ben ona simdiye kadar fazlasini bile yaptim. Yeri geldi yalvardim yeri geldi sensiz yasayamam dedim, artik yeter. Bir insan sirf seviyor diye herseye katlanmak zorunda degil.

Sözler cok agrima gitti bende terk ettim. Napabilirim ki su saatden sonra ? bende Esyalarimi almaya karar verdim, asla ona gel konusalim demem. Hergün onun aramasinida bekleyemem artik, hastalandim üzüntüden yinede arayan soran yoktu. Guru yapma diyeceksiniz ama ben ona simdiye kadar fazlasini bile yaptim. Yeri geldi yalvardim yeri geldi sensiz yasayamam dedim, artik yeter. Bir insan sirf seviyor diye herseye katlanmak zorunda degil.
biraz ayrı kalalım de o halde bosanma konusunu acma tatlım.

iyide siz eşinizi seviyorsunuz.. oturup konuşarak orta yolu bulabilirsiniz.. kötü bir sözle evlilik yıkılır mı?? 10 yıl bu dile kolay eşinizde sizi sevmese zaten yanınızda kalmazdı değil mi??

bir hafta çok uzun bir süreç değil ki biraz kafanızı dinleyin, toparlanın, boşanmak o kadar da kolay bir şey değil.. şuan sinirli hareket ediyorsunuz.. biraz zaman verin evliliğinize...

Bana kalirsa da on yillik evliligi hemen cope atmayin derim.
Ama Arkadas bosanip bosanmama konusunda degilde, evi nasil bosaltabilecegi konusunda fikir istiyor sanirim. :/

evinize gidin 3-5 parça kıyafet alın yanınıza.
sonra madem aramak istemiyorsunuz onun aramasını bi köşeye çekilip bekleyin.
aradığında da bi süre ayrı kalalım istiyorum falan gibi bişeyler söylersin.
böylece aramasını beklediğini de anlamaz.
sonra datoparlar dönersin evine.
yani boşanmayı düşünecek kadar ne sarfetti bilmiyorum ama eşin dediğin adamın sinirle ağzından çıkan cümlelerle hayatına yön veremezsin değil mi? Bu o kadar basit bişey değil.
Sakin ol, arayacak.
10 yıl ya :KK57:

derdiniz eşya mı arkadaşım, gidersiniz evinize neyinizi almak istiyorsanız alıp dönersiniz...
yok, büyük ihtimalle eşya topladığınızda eşiniz ne tepki verdi falan gibi bişey gelecek bu sorunun arkasından.
Yoksa nasıl topladınız? nasıl katlayıp valize yerleştirdiniz sorusu olamaz herhalde :)

Simdilik sadece gerekli seylerimi alayim diyorsun ? birdaha o eve gidesim yok, anahtari bile birakmayi düsünüyordum
yani öyle yap cunku kızgınsın su an ona yaptıgın sey mantıklı geliyor sinirin gecince pişman olabilirisn ayrı kalalım kafamızı toplayalım gibi seyler söyle yanına gerekli seyleri al kızgınlıgınız gecsin öyle kararlar alın canım

Benim bildiğim ev kadınındır, erkek çıkar kadın kaldığı yerden devam eder.

Sizde neden tersi?

Back
X