- Konu Sahibi missplayful
ben evlendiğim de ne yemek yapmayı bilirdim ne ütü, bi kere ev süpürmüşlüğüm yoktu. annem beni hep çok şımarttı cünkü, yapıym desem de ''otur kızım benim elim alışık 2 dakka da hallederim sen kendini yorma'' derdi, beni mahvetmiş bu arada haberi yok tabi, olsun canı sağolsun annemin
evlendik bigün arkadaşlarımız gelicek mutluyuz falan böyle hevesliyiz ilk defaya, bizim evimiz diyebiliyoruz ya... eşim dediki sen liste yap ben alışverişe çıkıym eksikleri alıym sen bu arada evi süpür ben gelince de yemekleri yapalım birlikte, tamam dedim, evi süpürmeyi bile beceremedim
(haftada bir evim temizleniyo normalde, temizlikçi geliyo)
eşim geldi tekrar süpürdü, sonra ortalığı topladık, genelde tv büyük diye salonda yatıyoruz bişey izliceksek, ortada yastıklar carsaflar... evi görmeniz lazım
eşim hepsini kaldırdı topladı, ortada gazeteler dağınıktı aldı hepsini bi poşete koydu diğer odaya götürdü, inanın bunu bile yapamıyodum
ben uzaktan izliyorum... neyse sonra sebzeleri yıkadım soyuyorum yarısı gidiyo kabukla... bu da eşime kaldı
o gün inanılmaz derecede utandım, şuan yapabildiğim tek yemek makarna. ama ütü yapabiliyorum,
aldım 2 tane kocaman kutu ikeadan içine dolduruyorum ne varsa ortalıkta
en azından ev dağınık durmuyo, şifonyerimin üstünde makyaj malzemeleri darmadağınıktı hepsi çekmeceye indi, ama içi yine karışık
benimki şuan resmen kamufle edilmiş dağınıklık
yatağı örtmüyorum zaten eşim gece çalışıyo sabah 7de geliyo yatıyo
yaklaşık 10 gün önce işten çıktım, şimdi evdeyim ve yine yapamıyorum bişey
bana da yardım edin :/
inanın ki eşim olmasa makarnayı bile yapmam, aç otururum yine yapmam, bi insanın hiç mi içinden gelmez ya :/ tek yaptığım kirlileri kirli sepetine atmak, renklerini ayırıp makinaya atamıyorum bile
öyle bşey var ki içimde, öğrenmeyi reddediyorum resmen.
evlendik bigün arkadaşlarımız gelicek mutluyuz falan böyle hevesliyiz ilk defaya, bizim evimiz diyebiliyoruz ya... eşim dediki sen liste yap ben alışverişe çıkıym eksikleri alıym sen bu arada evi süpür ben gelince de yemekleri yapalım birlikte, tamam dedim, evi süpürmeyi bile beceremedim
(haftada bir evim temizleniyo normalde, temizlikçi geliyo)
eşim geldi tekrar süpürdü, sonra ortalığı topladık, genelde tv büyük diye salonda yatıyoruz bişey izliceksek, ortada yastıklar carsaflar... evi görmeniz lazım
eşim hepsini kaldırdı topladı, ortada gazeteler dağınıktı aldı hepsini bi poşete koydu diğer odaya götürdü, inanın bunu bile yapamıyodum
ben uzaktan izliyorum... neyse sonra sebzeleri yıkadım soyuyorum yarısı gidiyo kabukla... bu da eşime kaldı
o gün inanılmaz derecede utandım, şuan yapabildiğim tek yemek makarna. ama ütü yapabiliyorum,
aldım 2 tane kocaman kutu ikeadan içine dolduruyorum ne varsa ortalıkta
en azından ev dağınık durmuyo, şifonyerimin üstünde makyaj malzemeleri darmadağınıktı hepsi çekmeceye indi, ama içi yine karışık
benimki şuan resmen kamufle edilmiş dağınıklık
yatağı örtmüyorum zaten eşim gece çalışıyo sabah 7de geliyo yatıyo
yaklaşık 10 gün önce işten çıktım, şimdi evdeyim ve yine yapamıyorum bişey
bana da yardım edin :/
inanın ki eşim olmasa makarnayı bile yapmam, aç otururum yine yapmam, bi insanın hiç mi içinden gelmez ya :/ tek yaptığım kirlileri kirli sepetine atmak, renklerini ayırıp makinaya atamıyorum bile
öyle bşey var ki içimde, öğrenmeyi reddediyorum resmen.
Son düzenleme: