Ben basma etek giyen basinda yazmayla is yapan kadinda birinin fantezisini susleyebiliyorsa elbet o kadinda erkegine cekici gelir dedim. Cekici olmaktan bahsediyoruz gercekci olalim ... Koyde yasayan bayanlar bile cekici olmaK Istediklerinde cesit cesit ic camasirlari sexy seyler giyiyorlar ... o zaman kimse is yapan kadin erkegine cekici gelebilir gibi bir sey ortaya atmasin. Is yaparken cekici nasil olunuyormus Allah ASKINA. ben kimse is yapmasin aman ha cekici olmazsiniz demiyorum. Herkes isi kendisi ve ailesi icin yapacak o ayri mesele. Ama hic bir erkegin vay be karim lavaboyu ovuyor,camlari siliyor,camasit katliyor nede sexi fln demez. Ancak bir istisna ile diyebilir cok sexy french maid kostumu giyiyorsaniz

onun haricinde asla diyen olacagini sanmiyorum. Siz is yapmakla cekici gelmek kismini ayni cumleye sokmayin.Ayrica pek cok kadin gercektende tarif ettigimiz gibi buna diger uyelerde katilmis benim yazdiklarima benzer seyler yazanlarda olmus. Bazen oyle kadinlar goruyorum ki eve ustu basi pasakli camasir sulu t shirt gitmis,saci basi yag, dedigim gibi camasir sulu kokuyor, herseyi yeri zamaninda giymek guzel nasil koyde kisa etek sehirde giyilcek seyler giyilmezse sehirde de oyle seyler giyilmez.Giyen giysin basma etek taksin yazma... ben cekici bulmuyorum koydede yasamiyorum benden de shrin gobeginde o sekilde yasayanlari garipsememi bekliyemezsiniz. Tek marifetleri tum gun ay soyle ev temizledim su yemegi yaptim sunu bunu yaptim deyip komsularina govde gosterisi yapmak. Bu kadinlar genelde maalesef tuzu kuru ev hanimlari. tek marifetleride ev isi yapmak baskada bi becerileri ilgi alanlari yetenekleri yok. Herkes neyi begenmedigini soylemekte ozgurse bende soylemekte ozgurum. Sehirde buyudum ben basma etek giymem yazma takmam , bu stili kendine yakistirana sozum yok. AnADoludaki kadinlar iyi olabilir anamiz bacimiz olabilir ama bunun iyilikle guzellikle alakasi yok. Ben cekici bulmuyorum siz buluyorsaniz giyebilirsiniz.Durmayin sinemaya giderken, alisverise ise giderken giyin o zaman o sekilde cikin toplum karisina bana ne....
Evimi temizlerimde temizlememde bu da artik kimseyi ilgilendirmez.... istersem kadin tutarim istersem tutmam iyiki bir konu actim yardimci olmaktan cok burayi kavga duvarina cevirdiniz. Kim napiyosa yapsin benim evimde kimseyi ilgilendirmesin. Destek olmaktan cok kostek olup cimbizla laf cekip kavga cikartmaya calismaktan baska bisi yapildigi yok. Ben tekrar soyluyorum is yapan kadin nasil cekici oluyor? Miller kokteyl elbisesi ic camasiriyla mi is yapiyoda cekici olacak? Ben is yapan kadin cekici degildir hizmetci gibidirde demedim. Hersein ortasi var. Artik sirf is yapmis oldugunuz icin buraya gellipte is yapanlarin esine cekici gelmedigini ne biliyorsunuz ... gibi ithamlarda bulunulmasin. Benim derdimde kimseyi germesin. Konunun basindan beri kendimi tuttum tuttum saygimi bozmiyim dedim artik yeter yani.Kotu isemde kotu kaka bi insanim ben herkes gitsin evindeki camini tezgahini silsin hava atmaya yaptim demeye bahaneniz olur ne diyim.Is yapmayi diger kadinlarla afedersiniz kendini yaristirmak olarak algilayan ne cok hanim varmis megersem.