merhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
vay maşallahCalismiyorum. Eşim genel temizliği benimle birlikte yapar, kendi ütüsünü ve kişisel işlerini yapar, haftasonlari yemek yapar. Haftaiçi evde hergun yemek yapmayabiliyorum ev yemegi satin aliyorum bazen
Buyuk bir ev tercih etmiş olsaydik temizlige yardimci kadin bile alirdim.
vay maşallah
yok benimki çalıştığım halde el sürmediği için kıskançlık mı yaptım nedirOkuyunca adam işten gelip hunharca iş yapiyor gibi gorundu galiba.
Haftaiçi bisey yapmaz aslinda sadece ütüsünü ve esyalarini toplamayi fialn yapar.(bu yorucu birsey degil)
Genel temizlik dedigimde hergun olan bisey degil bazi haftasonlarini detayli temizlige ayirip birlikte yapariz, haftasonlari yemek yapar dedigimde basit yemekler ya da kahvalti hazirlamaktir yoksa evdeki haftaiçi rutin gunluk supurme, etrafi toplama bende ama ev kucuk zaten ve 2 kişiyiz, kediyle birlikte 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?