merhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
Kesinlikle, 24 saat boyunca insanın tek konusunun ev ve çocuk olması çok yoruyor. Arkadaşımla aynı dönemde doğum yaptık o işe döndü ben dönmedim. Ve dedi ki iş yerinde kafam dağılıyor dinleniyorumÇalışan bayanların bir çoğu evine yardımcı alıyor ev işleri için,hep evde olmadıkları icin ruh durumları çok daha iyi oluyor.
Hep evde olmak sürekli ev işleriyle meşgul olmak bence daha yorucu.
Birde çalışan bayanlar daha dinamik oluyor daha çalışkan.
Ben bi 3 yıl ev hanımlığı yaptım,son 4 yıldır calışıyorum ve anneyim.
her iki penceredende bakabiliyorum.
Ne olursa olsun sürekli evde olmak daha yorucu.
Eşiniz bunu nasıl anlar bilmiyorum ama iyi bir ders vermeniz lazım
Oyle bırsey demeye hakkı yok o para kazanıyorsa sizde evı çekip cevırıyorsunuz calısma imkanınız yok mu bence calisin cocugunuzu da krese verin boyle adam çekilmez ben de ev hanımıyım ama suan mecbur kızım kucuk cunku kpss ye hazırlanıyorum benim esim ev isine laf etmez yardım eder ama bir kavga olsun hersey benım hersey ben aldım ben kazanıyorum der ki bu adam eğitimci düşünün artık. Yani dıyecegımı bunların iyisi yok size tavsiyem Baska cocuk yapmayın calısmaya baslayınmerhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
Canım aynı şeyi sen de yapıyorsun.Oturarak çalışıyor diyorsun ama oturarak çalışıyorsa sürekli kafası meşguldür.Ben de oturarak çalışıyorum sabah 8 de bir başlıyorum akşam 5 e kadar dosyalarla uğraşıyorum.Beyin yorgunluğu vücut yorgunluğundan da zor.Üstelik ben bunun üzerine ev giderlerini düşünmüyorum bunları eşim hallediyor.Yani faturaları düşünmek market alışverişi yapmak da inan çok yorucu.Onu da sen yap demen yanlış bir uslup bence.Hayatım çok yoruldum rica etsem şuna yardım edebilir misin?diyip ettiğinde tşk edersen belki zamanla sonuç alabilirsinmerhaba hanımlar , ben ev hanımıyım oğlumu büyütüyorum. Eşim tek çalışıyor çok zor bir işi yok oturdugu yerden calısıyor. Gelırı normal. Sorunum şu ki eşim benim evde yorulabılecegımı hiç kabullenmiyor. Birşey eksik olsun söylenir, onuda sen yap yoruldum dedıgımde faturalarıda sen öde o zaman , marketı de sen gör o zaman diye söylenıyor. Diyorum çalışsam zaten yaparım ama çalışmadıgım ıcın yapamam. Ama her seferınde böyle , evde döküntü olsun söylenir süpürülmedı diye yoruldum sen yap dedıgımde direk faturaları da sen öde diye giriyor lafa , yani çalıştığı bu evı gecındırdıgı ıcın bu evın ıcındekı bütün yükü bana yüklemiş kendı elını bırseye sürmeyecek hersey benım görevim ben yapacagım öyle görüyor, birşeyde söyledıgımde bu sekılde cevap verıyor. Ben senı gecındırıyorum bısey demeye hakkın yok sende yapacaksın der gıbı mesaj alıyorum söyledıgınden buda benım zoruma gıdıyor. Dertlesmek ıcın yazdım uzun zamandır böyle davranıyor herkesmı aynı bılemiyorum ama artık kendımı kötü hissediyorum bu söyledıgınden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?