Evi gecindirmek istemeyen koca!

Eşiniz evlilik ve çocuk sorumluluğunun farkında değil. Ayrıca en başta büyük şehirde yaşayacağız demesinin amacı neydi? Evden çalışıyormuş sonuçta.
Bence eşiniz üniversite hayatı yaşamak istiyor hala. Güzel bir şehirde yaşayayım, birlikte yaşayalım ama herkes kendi hesabını ödesin gibi hallerde. Kaç yaşında bu adam yahu
Bastan ceviri burosundaydi calisiyordu birakti sonra evden calismaya basladi yarim yamalak baştan demesinin sebebi iste az çalışmak icinmis illa sende çalışcaksin

Kocam çalışmasın 2 gün tutmam evde. Hem çocuk bakıp hem de koskoca adamı besleyemem. Peygamber sabri dedikleri da burdan var sizde Allah yardımcınız olsun.
Isin kötü tarafı çaba da yok ben böyleyim diyor 2 en fazla buçuk kazanirsa sukur ediyoruz sigorta vs.yok hastalanmamak.icin dua ediyorum gerci suan ben isten çıktım 3 ay daha devam. Ediyor sigortam

Isin kötü tarafı çaba da yok ben böyleyim diyor 2 en fazla buçuk kazanirsa sukur ediyoruz sigorta vs.yok hastalanmamak.icin dua ediyorum gerci suan ben isten çıktım 3 ay daha devam. Ediyor sigortam

çaba olmaması sorun zaten. insan parasız kalabilir, işsiz kalabilir, işi batar tamam da adam çalışmaktan eriniyor. düzelmez ki öyle gelmiş oyle gider. allah yardımcınız olsun boşansanız da daha kötü olacağınızı zannetmiyorum ben.

Çocuğunuza bakabilecek kimse var mı yada bakıcı tutma imkanınız var mı ? Eğer varsa hiç kahrını çekmeyin derim ama imkanlar yoksa eşinizi çocuğunuz için bakıcı niyetine kullanın. Çocuk okul yada kreş çağına gelene kadar evde baksın bari bir işe yaramış olur. Siz de bu esnada işinize gücünüze dönüp birikim yapın derim. Çocuk okul çağına gelince hala aynıysa bırakın gitsin .

Çocuğunuza bakabilecek kimse var mı yada bakıcı tutma imkanınız var mı ? Eğer varsa hiç kahrını çekmeyin derim ama imkanlar yoksa eşinizi çocuğunuz için bakıcı niyetine kullanın. Çocuk okul yada kreş çağına gelene kadar evde baksın bari bir işe yaramış olur. Siz de bu esnada işinize gücünüze dönüp birikim yapın derim. Çocuk okul çağına gelince hala aynıysa bırakın gitsin .
Bakabilecek kimse yok herkes kendi memleketinde ise girdim yakin.zamanda.zor geldi beyfendiye bakmak cocuga aglaya aglaya gittim.ise sıkıya gelince bana sardı halbuki ne yemek ne temizlik.ne camasir hepsini ben yaptigim halde kafasi sismis çocuktan biraktirdi ya ne ona geliyo ne buna 😡

Evde köpek beslesen daha faydalı olurdu gazeteni terliğini getirir sevimlilik yapar yüzünüzü güldürürdü bari. Allah yardımcınız olsun nasıl katlanmışsınız size güvenmiş yaydıkça yaymış pes valla. Kendi ailesi ne diyor Peki?
Biz biliyoruz kızım malımızı diyorlar..napalim idare et her sey para demek değil diyorlar(ama cok cimriler:) )
Basımda bi adam bulunsunmus dövmüyormuş içmiyormuş aldatmiyormus.. dedim ki her seyi kendim yapıyorum erkek gibi kendim.aliyorum da onun yaptigi bisi yok gülüyor kadin telde:)😃😃arabamiz yok diye asla gezemiyoruz meselâ kurallari var otobüse binemezmis. Kariyla cocukla yavrumu hep ben gezdiriyorum

Bakabilecek kimse yok herkes kendi memleketinde ise girdim yakin.zamanda.zor geldi beyfendiye bakmak cocuga aglaya aglaya gittim.ise sıkıya gelince bana sardı halbuki ne yemek ne temizlik.ne camasir hepsini ben yaptigim halde kafasi sismis çocuktan biraktirdi ya ne ona geliyo ne buna 😡
Allah korusun sizin yada çocuğunuzun rahatsızlanması durumunda ne yapmayı düşünüyor bu adam ? Sigorta bile yok , özellerin altından kalkmak imkansız zaten. Mecbur bakacak çocuk onun da çocuğu. Açık açık konuşup ikna edin bence. Başka şansınız yok gibi çünkü.

Esiniz bipolar olabilir mi? Aile ne diyor bu ise?
Biz biliyoruz kızım malımızı diyorlar..napalim idare et her sey para demek değil diyorlar(ama cok cimriler:) )
Basımda bi adam bulunsunmus dövmüyormuş içmiyormuş aldatmiyormus.. dedim ki her seyi kendim yapıyorum erkek gibi kendim.aliyorum da onun yaptigi bisi yok gülüyor kadin telde:)😃😃arabamiz yok diye asla gezemiyoruz meselâ kurallari var otobüse minibuse binemezmis. Kariyla cocukla. bipolar tam neydi bilmiyorum kisilik bozuklugu var cok dengesiz tutarsiz degisken bencil tembel

ilk defa duyuyorum boyle birsey psikolojik sorunlari mi var acaba?
Cok var bunlardan. Arkadasim matematik ogretmeni. Esi de gardiyan. Kiz hafta sonu okul kursu, hafta ici okul, ozel ders falan derken baya kazanmaya basladi. adam 1 yildir ben isi birakacagim. Senin paran zaten yeter bize. Ben calismak istemiyorum artik dinlenecegim deyip duruyor kiza. Bosanma asamasina geldiler artik.

Cok var bunlardan. Arkadasim matematik ogretmeni. Esi de gardiyan. Kiz hafta sonu okul kursu, hafta ici okul, ozel ders falan derken baya kazanmaya basladi. adam 1 yildir ben isi birakacagim. Senin paran zaten yeter bize. Ben calismak istemiyorum artik dinlenecegim deyip duruyor kiza. Bosanma asamasina geldiler artik.

:KK57:

adam devlet memuru ve isi birakayim karim baksın diyor öyle mi?
bu erkeklere ne oluyor boyle bilmiyorum.
eşim de bir süre işsiz kaldı, panik ataktan midir anksiyeteden midir yoksa tembellik mi etti bilmiyorum ama en sonunda "kalk git psikologa mi gidiyorsun, iş mi arıyorsun bir şey yap. evde durdukça senden soğuyorum iyice." dedim.
cidden erkeğin evde oturması bana çok tuhaf geliyor.
hep derler ya erkek, gerekirse taş taşır evine bakar diye. belki geri kafalı dusunuyorum ama elimde değil buz gibi soğuyorum.

:KK57:

adam devlet memuru ve isi birakayim karim baksın diyor öyle mi?
bu erkeklere ne oluyor boyle bilmiyorum.
eşim de bir süre işsiz kaldı, panik ataktan midir anksiyeteden midir yoksa tembellik mi etti bilmiyorum ama en sonunda "kalk git psikologa mi gidiyorsun, iş mi arıyorsun bir şey yap. evde durdukça senden soğuyorum iyice." dedim.
cidden erkeğin evde oturması bana çok tuhaf geliyor.
hep derler ya erkek, gerekirse taş taşır evine bakar diye. belki geri kafalı dusunuyorum ama elimde değil buz gibi soğuyorum.
Gercekten mecburen biraktiysa isi basim gozum ustune bakarim. Ama sirf ben kazaniyorum yeter bu diye biraktiysa baslarim oyle adamliga derim yani. Esim polis. Yarin bir gun yiprandim mutlu degilim psikolojim bozuldu derse birak o zaman derim bir sure idare ederim. Kendine bir is bulmasini da beklerim ve desteklerim her turlu tabi. Ama bu surec cok da uzasin istemem.
Erkekler evde oturdukca deliriyorlar. Calissinlar valla. En kotu bag bahce yapsinlar. Orda vakit gecirsinler. 7 24 evde durur mu adam? 😂
Benim babam 2 ayda bir falan sadece 3 hafta ise gidiyor o da sehir disina goreve gidiyor. Kalan haftalarda annem deliriyor. Gorev ciksin da git artik diyo adama 😂 evde durdukca herseyi kurcaliyor. En son mutfagin halisina takmisti kafayi. Sanki cok mutfaga giriyormus gibi bu halida ben kayiyorum kaldir bunu baska ser diyomus anneme. Kadinin 10 senelik halisi bu arada. 😂 1Tuller salona uymuyormus, sebzelikte sebzeler curuyormus. 😂 Annem diyor ki emekli olursa ben naparim. Delirtir beni bu adam diyor. 😊😋

Back
X