- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ama haftada 2 kez gelebilir insanlar.İyi de fotoğraf yoksa insanlar eve girip bakmak zorunda kalacaklar. Sürekli birilerinin eve girip gezmesi daha rahatsız edici değil mi fotoğrafa kıyasla?
siz kaçıncı kattasınız ? sizin yaşadığınız daire satılığa çıkacak mı ?Hayır tüm bina satılmıyor.Sadece 1 ve 3 u satacak.Mahkeme devam ederken satamiyor galiba. Ben açıkçası evimin fotoğrafının internette gezmesini istemiyorum.Evi biz emlakcidan tuttuk.Eski emlakcida vardır fotoğraflar.Ev sahibinde de vardır belki.
Soyle bisey yapabilirsiniz, esyalarinizin uzerine duzgun duracak sekilde carsaf yayin, kimse size ait olduğunu anlamaz. Ben sizin rahatsizliginizi anladim, hak da verdim.Hayır tüm bina satılmıyor.Sadece 1 ve 3 u satacak.Mahkeme devam ederken satamiyor galiba. Ben açıkçası evimin fotoğrafının internette gezmesini istemiyorum.Evi biz emlakcidan tuttuk.Eski emlakcida vardır fotoğraflar.Ev sahibinde de vardır belki.
Evet.Biz 3.cu kattayiz. 1 ve 3 çıkacak.Ama 2 satılmayacak.Bina en az 30 yıllık bu aradasiz kaçıncı kattasınız ? sizin yaşadığınız daire satılığa çıkacak mı ?
Mantıklı.Böyle birsey yapabilirimSoyle bisey yapabilirsiniz, esyalarinizin uzerine duzgun duracak sekilde carsaf yayin, kimse size ait olduğunu anlamaz. Ben sizin rahatsizliginizi anladim, hak da verdim.
Yani herseyin ustune perde, carsaf gibi seyler gerin oyle cektirin fotolari, o zaman ozelinizi sakinmis olursunuz.
Bende izmirdeyimValla bence çektirin. Çünkü dolu olan eve öyle çok haftada iki defa filan gelen olmuyor. Ben buyuksehirde yaşıyorum kiradayiz hemde guzelyalida İzmir'de yani evimizi çektiler yıllardır sahibinden de bı kişi gelmedi :) foto cekilmeze eve haftada iki sefer ziyaret gelir.
Fotoğraf olsa haftada iki bile gelen olmayabilir. Fotodan görüp beğenmeyecekler belki. Beğenen az sayıda insana ev göstermek var bir de her insana evi göstermek var. Ben olsam bir gün çoğu eşyayı kaldırır, en temel özel olmayan eşyalar varken fotoğrafları çekerdim.Ama haftada 2 kez gelebilir insanlar.
Dediginiz gibi yapayım ozaman.Foto olmazsa gelen çok olur doğruFotoğraf olsa haftada iki bile gelen olmayabilir. Fotodan görüp beğenmeyecekler belki. Beğenen az sayıda insana ev göstermek var bir de her insana evi göstermek var. Ben olsam bir gün çoğu eşyayı kaldırır, en temel özel olmayan eşyalar varken fotoğrafları çekerdim.
anladım, yasal olarak gösterme zorunluluğunuz var maalesef .Evet.Biz 3.cu kattayiz. 1 ve 3 çıkacak.Ama 2 satılmayacak.Bina en az 30 yıllık bu arada
Evet dimi.Akşama randevu veririz bizdeanladım, yasal olarak gösterme zorunluluğunuz var maalesef .
ev sahibinde veya emlakçıda evin boş halinin resimlerinin olması lazım aslında
boş halinin resimlerini koysunlar. ben mesela eşyalı ev fotolarına baktığım zaman, eğer ev o eşyalarla kiralanmıyorsa o fotolardan hiç anlayamıyorum evi
bence çoğu insan da anlamıyor
boş halinin resimleri yoksa resimleri kendiniz çekip atın.
birileri geldiğinde de önceden haberleşmek şartıyla evi göstermeniz lazım ama bu da her iki taraf açısından zahmetli bi iş
çok uygulanabilir bişey de değil bence bu
sabah 7de evden çıkıp gece 12de geliyoruz, bu saatler dışında evdeyiz buyurun gelin deseniz mesela ne yapabilirler ki?
gece 2de ev görmeye mi gelecekler
ben de çok hak verdim yaSoyle bisey yapabilirsiniz, esyalarinizin uzerine duzgun duracak sekilde carsaf yayin, kimse size ait olduğunu anlamaz. Ben sizin rahatsizliginizi anladim, hak da verdim.
Yani herseyin ustune perde, carsaf gibi seyler gerin oyle cektirin fotolari, o zaman ozelinizi sakinmis olursunuz.
ben bi kere eşyalı bi eve bakmıştım öyleEvet dimi.Akşama randevu veririz bizdeEşyali olursa dediginiz gibi beğenmezler bence
eşyalı evden hiçbir şey anlaşılmıyor valla :)Evet dediğim gibi kesin eşyalı fotolar çekilsin hiç istemem filan demeyin. İnanın bana eşyalı eve bakan olmuyor :))
Evi kiraya verirken çekilmiş, evin boş haline ait fotoğrafları ilanda kullanmalarını isteyebilirsiniz. Evin şu anki eşyalı halini fotoğraflatmak zorunda değilsiniz.Eski konumda yazarsam görünmez diye buraya yazıyorum.Oturduğumuz ev 3 katlı.2.ci katla ev sahibi mahkemelik.1.ci kat ve 3.katı satacakmış.Sözleşmeyi geçen hafta yeniledik ve bize birşey demediler.Emlakçı evi görmek istiyor.1.ci kattakiler karavanla gezmeye gittiler.Aralıkta geliriz demişler.Eşim cumartesi müsait oluruz demiş.Bende eşime diyorumki özelimin internette gezmesini istemiyorum.Fotoğraf çekmesin.Fotograf cektirmeyelim diyorum.Eşimde çeksin uğraşmayalım.Gelen giden olacak sürekli diyor.Ama haftada 2 kez evi görmeye gelebilirlermiş.Ne önerirsiniz?Ve sözleşme geçen hafta yenilendi.Seneye mi çıkarabilirler bizi?
Az mıAma haftada 2 kez gelebilir insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?