• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi satmak?

İlla bir konuya helal haram günah vs. dini yorum karistiracaklar ya...

Birikmiyorsa olmuyorsa napicaksin??? Ona buna borclanip parca parca ona buna para odemek daha zor farzetki 10 bin borc aldin bunu sana banka gibi 200 200 taksitle verirmi borc veren insan??? Tabiki vermez... En fazla 5000 5000 geri ister kimse parasini bölmez...

Kredimi cekerim paşalar gibi taksit taksit öderim bankaya kimseylede isim olmaz...
ARTIK BORÇ ALSAN BİLE VEREN KİŞİ FAİZDEN BUKADAR KAZANIYODUM BEN DİYİP FAİZİYLE GERİ İSTİYOR.
BU DEVİRDE KİMSE KİMSEYE BUKADAR PARA VERİPTE TAKSİT TAKSİT ÖDE DEMEZ BABANIN OĞLU DEĞİLSE;) PARDON BABANIN OĞLU BİLE VERMİYOR:d

Aynen oyle vallahi geri isterken ben faizimi bozdum sana verdim o zaman faiziyle bana vericeksin diyorlar...

En garantisi banka gerisi teferruat... Kimseyede bu konuda minnet etmem...

CANIM BU ÇİZİMLERİ YAPANLAR MİMARLAR. O BEĞENMEDİĞİN PAİNT DEDİĞİN ÇİZİMDE 2 BOYUTLU ÇİZİM. BU İŞTEN UZAK GİBİ DURUYORSUN YORUMLARINLA. RESİMDEN SANA UFAK GELEBİLİR AMA OTURDUĞUN EVDE ODANI ÖLÇ BAK BİZE ÇOK BÜYÜK GİBİ GÖRÜNEN ALANLARIN ÖLÇÜLERİ NASIL:KK66: ÜSTELİK ARTIK EVLER HEP UFAK, İNSANLAR UFAK EVLER ARIYORLAR AMA BU DAİRE UFAK DEĞİL 140 METREKARE BİR DAİRE BİLGİNE:KK66: ÖLÇÜLER BRÜT DEĞİL VE UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER VAR. SENELERDİR BU İŞİ YAPAN İNSANLARA BENCE İŞ ÖĞRETMEYELİM:KK66:

bende mimarlık fakültesi mezunuyum.. iki boyutlu filan demişsin ama ı ıh canım olmuyor. neyse sonuç olarak her mimar düzgün iş yapıyor diye bir şey yok ve ayrıca mülk sahibi belli ki oda sayısını çok tutması için ısrar etmiş. iyi günler.

:70: 90m kare eve küçük diyenemi yanayım 790bin liralık eve ama bu fiyitlir şişlidi iygin diyenemi :KK70: evim 70m kare belkide daha küçük mis gibi ev :63: 90 ve 100 m kareler zaten büyük ev oluyor

Kendi sattığı evin reklamını yapıyor canım:)
Sahibindende de kendi adı yazıyor emlakçı büyük ihtimal
KİB leyelim de yönetim görsün
Konuyla alakası yok ama KİBlemek olayını geçen günü anladım, KİBleme işlemi nereden yapılıyor, öğrenmek istiyorum, cahil cahil forumda dolaşıyorum :D

CANIM BU ÇİZİMLERİ YAPANLAR MİMARLAR. O BEĞENMEDİĞİN PAİNT DEDİĞİN ÇİZİMDE 2 BOYUTLU ÇİZİM. BU İŞTEN UZAK GİBİ DURUYORSUN YORUMLARINLA. RESİMDEN SANA UFAK GELEBİLİR AMA OTURDUĞUN EVDE ODANI ÖLÇ BAK BİZE ÇOK BÜYÜK GİBİ GÖRÜNEN ALANLARIN ÖLÇÜLERİ NASIL:KK66: ÜSTELİK ARTIK EVLER HEP UFAK, İNSANLAR UFAK EVLER ARIYORLAR AMA BU DAİRE UFAK DEĞİL 140 METREKARE BİR DAİRE BİLGİNE:KK66: ÖLÇÜLER BRÜT DEĞİL VE UFAK TEFEK DEĞİŞİKLİKLER VAR. SENELERDİR BU İŞİ YAPAN İNSANLARA BENCE İŞ ÖĞRETMEYELİM:KK66:
Ya bi git şurdan dalga geçer gibi 790 binlik ev gösteriyor 790 binim olsa bi tane ev alırdım zaten bide büyük yazmakta yasak gözlerimiz bozuldu

85 m2 ev 395 bin diyor yahu, abi siz istanbulda nasıl yaşıyorsunuz,başka ilde o paraya 2 ev alır birinde oturur birini kiraya verirsiniz 600den aşağı kirada yok artık

İstanbulda yaşayanları saygıyla selamlıyorum
Ya biz izmirde annemlere 0 ev bakıyoruz 150 bize çok geliyor :KK51: 150 bine çok güzel evler var 85 90 m kare 4 tane alırsın izmirden o paraya :70:

Konuyla alakası yok ama KİBlemek olayını geçen günü anladım, KİBleme işlemi nereden yapılıyor, öğrenmek istiyorum, cahil cahil forumda dolaşıyorum :KK70:

Mesajin altinda kib, favorilere ekle falan var. Sol tarafta.
Sagda da begen, alinti falan var.
Ordan :)

Konuyla alakası yok ama KİBlemek olayını geçen günü anladım, KİBleme işlemi nereden yapılıyor, öğrenmek istiyorum, cahil cahil forumda dolaşıyorum :KK70:

Herhangi birinin yazdığı mesajın hemen altında oluyor :) Ona basıyorsun
Adsız.webp

Ha bide gelmiş 1 senelik konuya yazıyor o kadar anlıyor bu işlerden :KK14:

eğer kullanışlı ise hiç satmayın büyük evin herşeyi sorun, ısıtması elektriği, temizliği çocuk olsa bile bir odayı ona ayırır bir odayıda oturma misafir odası olarak kullanırsınız.Yorumlar arasında bir arkadaş dubleks önermiş aman ha derim çocuk olunca ne kadar önlem alınsada o merdivenler hep sorun oluyor, faturalar sürekli *2 şeklinde .

Ya bi git şurdan dalga geçer gibi 790 binlik ev gösteriyor 790 binim olsa bi tane ev alırdım zaten bide büyük yazmakta yasak gözlerimiz bozuldu

Ya biz izmirde annemlere 0 ev bakıyoruz 150 bize çok geliyor :KK51: 150 bine çok güzel evler var 85 90 m kare 4 tane alırsın izmirden o paraya :KK70:

Öyle pahalı ya da biçimsiz demiyecekmişsiniz eve, emek varmış emek, çok ayıpmış,
Sanki biz parayı sokakta çuval çuval buluyoruz allam ya:D

Öyle pahalı ya da biçimsiz demiyecekmişsiniz eve, emek varmış emek, çok ayıpmış,
Sanki biz parayı sokakta çuval çuval buluyoruz allam ya:KK70:

Ya bırak ya biz şurda 1500tl ye geçinmeye çalışıyoruz 790 binlik ev koyuyor buraya kk da herkes zenginde benim mi haberim yok :70: doğru söyleyin zenginsinizde benden mi saklıyorsunız kızlar :63:

Kazen banladı galiba bu kişiyi sosyal mesaj bırakmış reklamlar diye :27:

Ev fiyatları gün geçtikçe artıyor, güç yetmez oluyor. Hiç kimse yardım etmeyecek olsun, 40 bin lira kredi çeker yavaş yavaş öderdim, bizim ailelerimiz de mecbur çekti ödedi zamanında. Sonra daha rahat edersiniz. Hem çocuk büyüdükçe masrafı da büyüyecek, o çağlara gelmeden bence düşünün. Çocuk büyüdükçe ev size daha da dar gelecek.
Hakkınızda hayırlısını dilerim.

bende 3+1 ama küçücük bir evde oturuyordum.resmen ruhum daralıyordu. borcu krediyi göze alıp büyük bir eve çıktık. ferahladım. salonu çok kullanmasak bile diğer bölümlerin genişliği bile insana yetiyor.temizlik yapmak bile daha kolay.

bence çocuk olmadan ev işini halledin. çok büyük bir rakam değil 40bin. ödenir biter işte. siz şimdi para biriktirmeye kalksanız o aradaki 60 binlik farkta artacak.sadece zaman kaybınız olacak.

85 m2 ev 395 bin diyor yahu, abi siz istanbulda nasıl yaşıyorsunuz,başka ilde o paraya 2 ev alır birinde oturur birini kiraya verirsiniz 600den aşağı kirada yok artık

İstanbulda yaşayanları saygıyla selamlıyorum
Krediydi araba satmaydı elimizden bir mülk çıkarmaydı, anca öyle yeni yeni pahalanan Beylikdüzü'nden bir ev alabildik. Yunanistan sınırlarına daha yakın şehir merkezinden. Aldığımız nefes para, Allah annemin babamın bütçesine zeval vermesin, annemin kaç altını elden çıktı.

Back
X