- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Sanane çapsız senin gibi senede bir gitmiyorum ben
Boşanma için siz adım atın eşiniz atmıyorsaDün gece evimle büyük kavga ettim benim yüzümden oldu onunda hataları vardı şuan iş yerindeyim eve dönmeyi düşünmüyorum lanet olası köy gbi bir yerde tek başımayim arkadaşım yok kocamın yüzünden geldim buraya bilseydim bu kadar iğrenç olduğunu gelmezdim kuaför bile yok insan canı sıkıldığında morali düzelsin diye kuaföre gitmek ister o da yok ayrıca ben yaşadığım yerde her gün kuaföre giderdim lanet olsn herseyden mahrum kaldım ailem yanımda değil böyle kavga anlarında gidecek yerim yok evi terk etcem ama otobüs uçak için minibüsle 2 saat merkeze gitmem lazım ve bir sürü saçmalık otobüse binsem gece yarısı ailemin yanında Olcam otel de kalsam korkuyorum boşanalım dediğimde bir adımı yok napcm böyle bu şekilde bilmiyorum depresyondaym
Dolu beyninle(!) neden burdasın o zaman kuduruk varoşş. E her zamanki gibi başka hesap açıp yeniden gelirsin sonra yeniden ifşa olursun boşversene
Leşşşsin adama hak verdim.Canım sıkılıyor snaa saldırmak istedim embesil
Gidemedikten sonra bıyıklı hanimaga:)))He canım he
Sen otur ağla benim sağım solum kuaför.
HaklıymışsınNe halin varsa gör. Buradaki arkadaşlar yorum yapmasın rica edeceğim. Stres atmak için yazıp üyelere saldırıyor sonrasında.
Yürüuuu kenar mahalle dilberiLeşşşsin adama hak verdim.
Olur kaç adım atayımBoşanma için siz adım atın eşiniz atmıyorsa
Biz buna eğitim bilimlerinde yansıtma diyoruz karşıya bakınca kendini görmeYürüuuu kenar mahalle dilberi
Gidemedikten sonra bıyıklı hanimaga:)))
Mayminayyy çingen ya sokak kavgasına gelmiş
Ayol dedi elit oldu :))Ahahahah saldırıyorsun ama nerden uyduruyorsun ayol üsluba bak
Vallahi iyi katlaniyorlar sana bu ne be
Alsksjajahqhjasjsbs yaylana yaylana şurdan sagdan gülüm, ayna karşısında 2 gobek at kendine gelirsinOlur kaç adım atayım
Canım sıkıldıNiye kavga ettiniz yine
he maymundan geldik de sen gelememişsin bacıımMaymin
Bu kim ne anlatıyorBiz buna eğitim bilimlerinde yansıtma diyoruz karşıya bakınca kendini görme
Maymundan geldiğini kabul etti mayminhe maymundan geldik de sen gelememişsin bacıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?