- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.847
- 83
- 35
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Bu kim ne anlatıyor
Ben ne yaptım ya kaynadım arada hahahahhaİşine bak sen boş insan İşsiz kuyruk acın çok galiba yine geldin duramadın
Böyle konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Banı açılınca tekrar konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Kısır döngüde bir değişik kardeş işte.Kim kız bu
Evet konumda belirtmedim mi hepsi koca yüzündenKavga edecek kimse bulamıyorsunuz herhalde mütemadiyen buraya gelip ağız dalaşı yapıyorsunuz
Ayol dedi elit oldu :))
Haydaaa e böyle sebep mi olurCanım sıkıldı
Şuanda Avukatm açıklama yapıyorBöyle konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Banı açılınca tekrar konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Kısır döngüde bir değişik kardeş işte.
Böyle konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Banı açılınca tekrar konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Kısır döngüde bir değişik kardeş işte.
O deliye yazacaktım kusura bakma canım benimBen ne yaptım ya kaynadım arada hahahahha
Aldır engel olan mı varKlavye delikanlısı
Bir gün biri evden aldırır ağlayarak özür diler sonra hakaretlerin hepsi içine kacar
Temennimiz o yöndeKlavye delikanlısı
Bir gün biri evden aldırır ağlayarak özür diler sonra hakaretlerin hepsi içine kacart
Senden o atağı bekliyorum bebegimTemennimiz o yönde
Kocası sürekli iş yaparken izliyor diye bunalır, tatilde aynı gün iki ayrı kombin yapmasını istemedi diye kavga ederBöyle konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Banı açılınca tekrar konu açıp millete hakaret yağdırıp banlanır. Kısır döngüde bir değişik kardeş işte.
Bu kadar kötü olduğunu bilsem gelmezdim oyuna geldmEvlenirken yaşayacağınız yeri bilmiyor muydunuz? orasını anlayamadım açıkçası. Ayrıca her kavga da ev mi terk edilir nerede olursa olsun. çok ciddi bir şey yaşanmadan bana bu saçma geliyor
Ne diyo buNicki SK koymuş ama sondaki a değil e olacak absskalaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?