Evi terk ediyordum..

Kendi isteğiyle, sevgisiyle hazırlamazsa evet
yani hadi hazırlamadın yorgundur vs insanlık hali ölüyorken de kalkıp hazırlasın demiyorum ama hem hazırlamamış hem adamın karşısına geçmiş zor değilmiş kendinde hazırlayabiliyormuşsun demiş. Sonuç ne boşu boşuna kavga gürültü. Çok yorgunum bitanem sen hazırlasan diyebilirdi lavaboya kalktığında da o lafı etmeye bilirdi yine kusura bakma falan derdi. Adam daha kötü hissederdi kendini eşi yorgunken ondan böyle bir şey istediği için.

yapacak bir şey yok beddua olarak algılamayın ama Allahım size cicili biçili kız evlatlar versin ,bu konuda kendi anneme bile kızarım..
dini konuya girmek yasak bu yüzden yüzeysel bir anekdot geçeyim.
''hanımların beylerine yaptığı hürmetler hizmet değil ikramdır''
açılımı tarafsızlara bırakayım.

erkekler sinirlenince ne dediklerini bilmezler. ama bu istedikleri için değil o an başaçıkacak pozisyonları olmadığı için bu yolu tercih ediyorlar. erkekler kavga ederkende birbirlerine olmadık küfürler edip sonra sarılıp gülüşürler. bu tavırları bize ne kadar garip gelse de erkek doğası böyle. bir kaç ay once eşime çok bağırınca hastalık haliyle oda hiç etmezdi küfür etti. a. k. karısı diye. o an öyle komik geldi ki gülmemek için kendimi zor tuttum. sonra trip attım sabaha kadar gönlümü almaya çalıştı. o küfrü aslında sana etmedim. erkekler küfreder bu onların doğasında var filan diye. bence çok büyütme boşanmayı gerektirecek yada evi terk edecek bir durum yok ortada. oturup düzgünce konuşun. kendini iyice anlat, yorgunluğunu, uykusuzluğunu, bazen kendi işini kendisinin yapması gerektiğini... iletişim herşeydir.

Bence bu tür seyler yapmali bir kadin kocasi icin. Ki yorgunmus oda kendine yapi versin ki yapmis da ... Ama lavaboya gittiginde keske güzel bir söz söyleseydiniz ..." oo affiyet olsun askim lezzetli gözüküyor" gibi ne bileyim ... Sizin söylediginiz cok gereksizdi orada.

Esinizle oturun konusun öyle bosanma laflari hic güzel degil hak etmemissiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…