Evi terk etmeli miyim?

Artık kurtarilamaz bir evliligin sonundayim sanırım. Sürekli kavgalar ve tartışmalar. En basit şeyde bile tahammülsüzlükler. Dün akşam sanırım en buyuk kavgamizi yaşadık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Biz beş yıldır evliyiz. Çocuktan sonra cinsel hayatımız neredeyse bitti. Hep ben istiyor talep ediyorum kocam da yorgun olmadığı zamanlarda istiyor.dusunun ki iki üç ayda toplasanız iki üç kere ilişki yaşanır. Sadece yazlari çalışmadığı zamanlarda iki günde bir olur. Bahanesi yorgunum, bedenim ağrıyor anlamiyorsun.Evet özelde calisiyor uzun çalışıyor ama yani ben de kadının isteklerim var. En son bu eski sevgilisini mi unutamadı diye dusunurken sürekli istenmedigim ve aklında biri olduğu düşüncesi vardı bende. En son dün işten geldi kaç gündür de diyorum seni özledim. Dün yanaştım falan yine istemedi. En son patladım. Yeter diye. Ben patladikca salak salak konuşma azgin boğa misin gibi aptal.kelimeler kullandı ben de hiç beni anlamamış olmasına tepki gösterip onu biraz itikledim. Ben itikleyince baktım el kol kaldırıyor bana el kol kaldırma diyip defalarca Tokat attım çünkü bana bu edepsizligini beni anlamayisini artık kaldiramadim. Ben vurunca kafamdan kulaklarimdan çekip beni savurdu. İşte o an durdum. Sustum. Karşıma geçip sen kadın misin saygın yok bana nasıl vurursun, sen vurcan ben bakcam mi gibi şeyler söyledi. Saygı yok bitti sen her şeyi bitirdin canavara donustun. Yorgunum diyorum neyi anlamiyorsun. Derdin benim ise gitmem, dışarıda iftar yapmam gibi şeyler söyledi. Ben senden bıktım dedi. Sustum uzun süre kalakaldım. Benim vurmam yanlış evet ama bana el kol yapıyordu. Altta kalmam diye... Ama onun beni o şekilde savurusu gözümün önünden gitmiyor. Ben ona hep dedim bana vurursan bu evlilik biter. Sen hep şovsun sen hiçbir şey bitiremezsin dedi bir gün hatta bana. Şimdi burada böyle beklemek zoruma gidiyor. Çok uzak bir sehirdeyim. Param şu an yok ama mesleğim var fakat borcum çok. Çocuğum çok kuucuk. Bir yerelere gideyim şimdi bu evde bulamasın beni akşam. Kaybedeceğini anlasın.istiyorum gidecek yer bulamıyorum annem hasta ona godemem zaten çok uzakta. Evde sussam yüzüne bile bakmasam diyorum ben bu olayı şiddeti yutmak istemiyorum. Hatasını asla anlayacak biri değil ağız dolusu suçlamalar işittim durdum dönüp kendine bakmadı bile. Azgın diyip durdu. Siz söyleyin ben napayim
Eşim normalde şakası sakin ilgili biri. Ama benden hep böyle kopuyor hissi var. Beni sevdiğini de hissedemiyorum artık saçmalama diyip kestirip atıyor. Hep haklı olan biri
Bense hep suçlu. Ben ne yapayım şimdi

Ne şahsi borcunuz var onu merak ettim, evli biri olarak ne gibi bir borcunuz var?

Çünkü artık tükenmiş durumdayım. Beni hiç anlamayan sürekli aşağılayan küçümseyen biri var. Degismiyor. Sadece istiyor ki yemeğimizi yiyelim iki sohbet cekilelim telefona ayrı da yataklarda yatalım. Böyle evlilik olur mu konuşmaya kalksam abartiyorsun diyor. El kol kaldırınca dayanamadım artık ben de.
Önce siz ittirmişsiniz sonra el kol hareketi yapmış.Siz onun el kol hareketine dayanamamışsınız o da sizin ittirmenize dayanamayıp el kol hareketi yapmış etkiye tepki.Evet böyle evlilik olmaz.Ama bunun çözümü şiddet değil boşanmaktir.

Eski konulara baktım da sevgili olduğunuz günden itibaren ilişkiyi baltalamak için elinizden geleni yapmışsınız. Bu adam sizinle neden evlenmiş asıl soru bu olmalı bence.

O kadar şeye rağmen unutup, affedip evlendiyse gerçekten çok seviyor olmalı. Ve tüm bu yaptıklarına, görmezden geldiklerine, alttan aldıklarına rağmen karşısında hep ben çabaladım diyen bir kadın var. Çabalarım görünmüyor demişsiniz, asıl adamı görmeyen sizsiniz bence.
Adam soğumuş ve bıkmış gibi sanki.

Sanki öyle dese rahat birakacaksin. Ne kadin ne erkek cinsellik yasanmiyor diye birbirine saldiramaz/saldrimamali.
Cinsellik evlilikte önemli ama cinsel iliskiyi canlandirma yöntemi devamli eşini sıkıştirmak, dövmek değil. Ya yapici bir cozum bulunur ya da olmuyorsa yollar ayrilir. Gercekten insan gibi ayrilmayi bilmediginiz icin oluyro tum bu şiddet vs olaylari.
Mesele cinsellik yaşamamak değil neden yani neden istemiyor mu sevmiyor mu bu saldırganlastirdi beni hatta bu da değil derdimi anlatınca gecistirilmem onemsenmemem

Eski konulara baktım da sevgili olduğunuz günden itibaren ilişkiyi baltalamak için elinizden geleni yapmışsınız. Bu adam sizinle neden evlenmiş asıl soru bu olmalı bence.

O kadar şeye rağmen unutup, affedip evlendiyse gerçekten çok seviyor olmalı. Ve tüm bu yaptıklarına, görmezden geldiklerine, alttan aldıklarına rağmen karşısında hep ben çabaladım diyen bir kadın var. Çabalarım görünmüyor demişsiniz, asıl adamı görmeyen sizsiniz bence.
Yani sürekli bunu mu cikarscak karşıma bu haklı mı kılıyor onu. Ondan gizli bir şey yapmadım her şeyi bildi o konu çok geçmişte kaldı. Bunun için sevdiğini düşündüm evet ama şu anki davranışları da sevgiden değil herhalde.

Keşke vurmasaydınız adam da en sonunda karşılık vermiş size. Bi rahat bırakın şu adamları işinize gücünüze bakın da sizi arzulasınlar biraz. Bu kadar sıkıştırmayın sizin nasıl enerjiniz kalıyor bebeğinizle bu kadar kaosa ben anlam veremiyorum. Yoruldum okurken.
Onu da yaptım yaz tatilinden yaz tatiline onun arzulamasi

Yani ben şunu anlamıyorum. Benim annem babam boşandı ve babasız büyüdüm. İnanın boşanmak ne demek tanıyor biliyorum. Ortada Cook büyük sorunlar olmadıkça bosanmam diyordum. Ama sanırım o sorunlara da geldik. Çocuğum babasız kalsın istemiyorum ama olmuyorsa gerçekten kurtarilmayacaksa da bosanicam evet
Sen çok agresfsin. Kocan seni cinsel anlamda istemiyor belli ki. Çünkü tüm gün taş bile taşısa isteyen adam istiyor. Sen ise adam zorla seni istesin istiyorsun. Kimse zorla birini istemez. Kimse zorla cinsel çekim duymaz. Bunu anlıyorsun ama dün başka bir konuda da yazmıştım; kene gibi yapışıyorsun. ben bu evliliği çok zorunlu olup da inatla evliliğimi düzeltmek istiyorum diyen kadınlara bu benzetmeyi yapıyorum. bak bacım sizin evliliğiniz hiç düzelmeyecek. hatta bu fiziksel kavgalar işi daha da beter yapacak. Ne demek ona vurmak. ne demek saldırmak. ne ki bu? zorla adamı yatağa mı atacaksın. adam istemiyor işte. nesini anlamadın? istemiyor istemeyecek de. bir anda ona sihirli değnek değmeyecek. anında istekli bir adama dönmeyecek. adam başkasını ister ama seni istemeyecek. istemeyen erkek istemiyor. istersen krizlere gir ateşler bassın. olmayacak. bunu kabullen önce.

Bir arkadaşım da çok istekli. kocası hiç oralı değil. aynı sizin olayınız. 9 yıllık evliler. kocası da aynen arkadaşıma diyor, çok isteklisin, erkek olsaymışsın, sen bekarken nasıl sabrediyordun vss. kısaca kadını istekli olduğu için suçlu çıkarıyor.

boşanıp istekli erkek bulmaktan başka çareniz yok. kocalarınız isteksiz. ya da kabullenip sesinizi çıkarmayın. kavgayla olmaz bu işler.

Artık kurtarilamaz bir evliligin sonundayim sanırım. Sürekli kavgalar ve tartışmalar. En basit şeyde bile tahammülsüzlükler. Dün akşam sanırım en buyuk kavgamizi yaşadık ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Biz beş yıldır evliyiz. Çocuktan sonra cinsel hayatımız neredeyse bitti. Hep ben istiyor talep ediyorum kocam da yorgun olmadığı zamanlarda istiyor.dusunun ki iki üç ayda toplasanız iki üç kere ilişki yaşanır. Sadece yazlari çalışmadığı zamanlarda iki günde bir olur. Bahanesi yorgunum, bedenim ağrıyor anlamiyorsun.Evet özelde calisiyor uzun çalışıyor ama yani ben de kadının isteklerim var. En son bu eski sevgilisini mi unutamadı diye dusunurken sürekli istenmedigim ve aklında biri olduğu düşüncesi vardı bende. En son dün işten geldi kaç gündür de diyorum seni özledim. Dün yanaştım falan yine istemedi. En son patladım. Yeter diye. Ben patladikca salak salak konuşma azgin boğa misin gibi aptal.kelimeler kullandı ben de hiç beni anlamamış olmasına tepki gösterip onu biraz itikledim. Ben itikleyince baktım el kol kaldırıyor bana el kol kaldırma diyip defalarca Tokat attım çünkü bana bu edepsizligini beni anlamayisini artık kaldiramadim. Ben vurunca kafamdan kulaklarimdan çekip beni savurdu. İşte o an durdum. Sustum. Karşıma geçip sen kadın misin saygın yok bana nasıl vurursun, sen vurcan ben bakcam mi gibi şeyler söyledi. Saygı yok bitti sen her şeyi bitirdin canavara donustun. Yorgunum diyorum neyi anlamiyorsun. Derdin benim ise gitmem, dışarıda iftar yapmam gibi şeyler söyledi. Ben senden bıktım dedi. Sustum uzun süre kalakaldım. Benim vurmam yanlış evet ama bana el kol yapıyordu. Altta kalmam diye... Ama onun beni o şekilde savurusu gözümün önünden gitmiyor. Ben ona hep dedim bana vurursan bu evlilik biter. Sen hep şovsun sen hiçbir şey bitiremezsin dedi bir gün hatta bana. Şimdi burada böyle beklemek zoruma gidiyor. Çok uzak bir sehirdeyim. Param şu an yok ama mesleğim var fakat borcum çok. Çocuğum çok kuucuk. Bir yerelere gideyim şimdi bu evde bulamasın beni akşam. Kaybedeceğini anlasın.istiyorum gidecek yer bulamıyorum annem hasta ona godemem zaten çok uzakta. Evde sussam yüzüne bile bakmasam diyorum ben bu olayı şiddeti yutmak istemiyorum. Hatasını asla anlayacak biri değil ağız dolusu suçlamalar işittim durdum dönüp kendine bakmadı bile. Azgın diyip durdu. Siz söyleyin ben napayim
Eşim normalde şakası sakin ilgili biri. Ama benden hep böyle kopuyor hissi var. Beni sevdiğini de hissedemiyorum artık saçmalama diyip kestirip atıyor. Hep haklı olan biri
Evliliğinizde sorun varsa ve konuşarak çözemiyorsanız ayrılırsınız beni anlamıyor deyip adama vurmazsınız,onunda size vurması doğru değil evden gidip kendine kalacak yeni bir yer bulması sonrasındada boşanma davası açması gerekiyordu,ikinizde dürtüsel hareket etmişsiniz sizi istemiyorsa istemiyordur bunun için yalvarmaya gerek varmı,anlamıyorum yani evli olmanız bunları yapma hakkı vermiyor ikinizede,sizi istemeyen adamı zorlayamazsınız yani adam istemiyor işte zorla yatmaya ikna edemezsiniz bu da bir nevi şiddet,bir adamda istemediği kadınla evli kalmamalı bu da kadını mağdur etmek demek suistimal etmek demek duygusal zorbalık mevzu bu,ama siz hala nasıl pişman ederim yokluğumla sınarım diyorsunuz,adam varlığınızı istemiyor gibi zaten yokluğunuz neden sınasınki,zor bir durum evet ama boşanma davası açıp kendisinin evden gitmesi gerektiğini söyleyin sizin bir yere gitmenize gerek yok,nafaka isteyin ve işe girin.

Yani sürekli bunu mu cikarscak karşıma bu haklı mı kılıyor onu. Ondan gizli bir şey yapmadım her şeyi bildi o konu çok geçmişte kaldı. Bunun için sevdiğini düşündüm evet ama şu anki davranışları da sevgiden değil herhalde.
Sadece eski sevgili meselesi değil ki? Ailesiyle yaşadıklarınız, ailenizin yaptıkları, dengesizlikler...

Yani bir insana kalbimin yarısında sen varsan diğer yarısında eski sevgilim var deyip bunu hayatınız boyunca önünüze çıkarmamasını bekleyemezsiniz. Adamın hatası tüm bunlara rağmen evlenmek.

Çünkü artık tükenmiş durumdayım. Beni hiç anlamayan sürekli aşağılayan küçümseyen biri var. Degismiyor. Sadece istiyor ki yemeğimizi yiyelim iki sohbet cekilelim telefona ayrı da yataklarda yatalım. Böyle evlilik olur mu konuşmaya kalksam abartiyorsun diyor. El kol kaldırınca dayanamadım artık ben de.
Sürekli yanaşıp yanaşıp reddedilmek yerine eşinizle bu durumun nedenini konuşmayı denediniz mi? Erkekler yaptığında bunu ne kadar iğrenç aklı fikri sekste, duygu durumunu anlamaya çalışmıyor deriz.
Adamın bir psikolojik derdi mi var, çocuktan sonraki hayat zor geldi dengeleri mi kuramıyor, size karşı ilgisi mi azaldı, gerçekten sorun sadece yorgunluk mu, sağlıksal sıkıntısı mı var? Bunları konuşmak yerine sürekli yanaşıyorsanız nasıl çözülecekti? Adam çözmeye yanaşmıyorsa, sizin de kendi düzeninizi kuracak durumunuz yoksa olan düzeni bozmadaki çabanız niye? Söylediği sözler hoş değil ama bardak taşmış anlaşılan, şiddeti ilk kullanan siz olduğunuz için de haksızsınız. İllaki bir güç orantısızlığı var adam refleks olarak bile sizi ittirse savrulabilirsiniz siz adamı tokatlıyorunuz.

Biraz uzun olabilir ama bir çıkmazdayım yardımınızı bekliyorum.
Evliliğimin 5. Yılındayim ve toplamda 7 yıldır beraberiz. Biraz başları anlatayım. Biz eşimle tanışmadan önce ikimizde bir ilişkiden yeni çıkmıştık. Benim ondan önce 5 sene süren bir ilişkim vardı, onun da iki yıl sürmüş. Doğrusu ben eşimden çok hoşlandım ve tanımak istedim. O da aynı şekilde. Ama yeni biten bir ilişkim olduğundan ve çok da acı çekmiştim zamanında ben biraz bocalamistim. Esimleydim ama eski sevgilimin profiline bakıyor, onu biraz da olsa unutamıyordum. Eşim de en başında bunlara şahit oldu. Ve bunlara ragmen yanımda kaldı. Zamanla ben eşime aşık oldum, eski ilişkimi de unuttum. Bir çocuğumuz oldu. Fakat ben birkac kere eşimin eski sevgilisine baktığını gördüm instadan.

İşte her şey bu şekilde başladı, ben ne zaman aşık oldum eşim benden uzaklaştı sanki. Eski sevgilisini de görünce böyle kafama aşırı taktım ve ona bunu söyledim. Sen de bakıyordun sen benden farklı mıydın dedi... Ben seni seviyorum, ben düşünmüyorum onu birkaç kez denk geldi sadece konuyu büyütme dedi. Ama hep bu eskiden olanları vurdu yüzüme.

Esimin beni çok sevdiğini sanıyordum ben. Ama bana ben yandım tutmuştum mu dedim sana, senle çok farklı bakıyoruz. Sen filmlerdeki gibi aşklar bakismalar istiyorsun ben dümdüz yaşayan biriyim dedi. Dile getirmiyorum diye hemen kafanda yazıp ciziyorsun sevdiğimi söylemiyorum diye sevmemiş olmuyorum dedi.

Kızlar ben hak ettim sanırım, yasattigimi yaşıyorum galiba. O kızı unutmadı, bana hiç aşık olmadı, beni sevmiyor, unutmak ve hayatına devam etmek için evlendi... Binbir çeşit cümle var kafamda. Hiç mutlu değilim, boşanmayı bile düşündüm ama çocuğumuz var. Ben isterdim ki eşim bana çok aşık olsun, bensiz yapamazsın. Kaldıramıyorum. Ne yapacağım ben, psikologa gitmeyi dusunuyorum çünkü sevilmedigimi hissettiğim yerden gidemiyorum. Acı çekiyorum. Sevgisiz hissediyorum ne kadar seviyorum dese de. O kız gibi sevmemiş iste. Sizce ayrilmali miyim ya da beni çok sever mi? Napmaliyim.

Bu arada eşim cocugumuzla çok güzel ilgilenir, bana karşı hep sevecen ve espirilidir. Ama mesela birliktelik çok az ister iki üç ayda bir, bana hep arkası dönük yatar, özel gün kutlamaz... Bana kiyamsdigi anlar da var ama.. sanki böyle benden soğumuş, sevgisi de tükenmiş ve eskileri özlüyor gibi. Lütfen ben ne yapayım şimdi?
Siz kendi mental sağlığınızı bi düzeltin önce. İlişkiniz baştan açık ilişki gibi başlamış. Ne demek sevgilim eski sevgilisine bakacak ya da ben bakıcam ve bunlardan çekinilmeyecek? Yapıp yapıp sonra lafını etmişsiniz. Normalleştirmişsiniz ama bunlar normal değil, bitmesi gereken bir rebound ilişkiymiş sizinki. Dozunda bırakamayıp evlenmişsiniz. Rebound ilişki görevini yapmış siz yanlışlıkla aşık olmuşsunuz eşiniz olmamış bunu da size açık açık söylemiş. Makul bulduğu için muhtemelen duygusal yorgunluktan her şeye evet diyen sizinle evlenmiş. Hayatında 'yapılması gereken' diye gördüğü evlilik çocuk gibi şeyleri halletmiş. Sözle evet demeyip sorun çıkarmanız bunu değiştirmez sonuca bakın sizin ilişkiniz eşinizin istekleri doğrultusunda şekillenmiş. Bazen bazı şeyler olmaz, bazı insanlar bazı insanları sevmez. Değiştiremeyeceklerimizi kabullenmek gerekir. Deneyin huzur bulacaksınız. Evliliğinizi bitirecek gücü bulabilmeniz için önce bi özgüven ve özdeğer edinmeniz gerek. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Terapi alın demiyorum maddi açıdan zor olabilir ama bu iki konuyu youtubedan bile araştırıp çalışabilirsiniz.

Önceki konularınıza göz attım. İlk mesajımdaki tespitlerim doğruymuş. Daha önce de kavga anında sağa sola bardak çanak fırlatmışsınız. Kocanız size destek olmuyormuş. Hatta annenizin evine yollamış, git de küs kalalım diyormuş. Normal evliliklerde, mutlu ve iyi anlaşan çiftler böyle olmaz. Eşini seven kocalar onu bu halde annesinin evine yollamaz. Size komple siz hatalısınız demiyorum. ben diyorum ki sizi sevmeyen bir adamdan zorla sevgi ve ilgi dileniyorsunuz. bakın olmuyor. olmayacak. hiçbir koca gerçekten de değişmiyor. bir anda seven ilgili kocaya dönüşmüyor. kimin kocası değişmiş de bir anda ilgili olmuş. biri yazsın desin ki benim kocam çok değişti. beni deli gibi arzular oldu. aramız mükemmel falan... iyiyse hep iyi olur ama kötüyse iyi olmaz. sadece susar. sen de susarsın. sustuğunuz için kavga olmaz. kavga olmayınca da iyi anlaştığınızı sanarsınız.

Mesele cinsellik yaşamamak değil neden yani neden istemiyor mu sevmiyor mu bu saldırganlastirdi beni hatta bu da değil derdimi anlatınca gecistirilmem onemsenmemem

Bende dahil yaptığımız yorumları sert olsa bile tamamen haksız değilsiniz. Sadece iletişim şekliniz de çok büyük sorunlar var. Mesele sevip sevmemek değil şu aşamada birine defalarca tokat atarsanız aynı şekilde tepki görmeniz şaşırtıcı değil. Özetle şuan dezavantajlı durumdasınız bu bu yüzden eşinizle iletişim şeklinizi değiştirin

Adamın el kaldırmasına tepkilisin ama öncesinde adama bir değil, iki değil, defalarca tokat atmışsın. Şiddeti başlatan sensin.

Senin defalarca tokat atmana rağmen adam yine pek bir şey yapmamış.

İkinizde de bir şeyler dolmuş belli ama sorunlar hakaretle, vurmayla çözülmez.

Adama şiddet uygulayacaksan sonunda boşanmayı göze alacaksın. Ha birtakım sebeplerle boşanamıyorsan en başta böyle hiddetlenip tokat atmayacaksın, çünkü bu tarz şeylerin geri dönüşü yoktur.

Mesela kocam bana defalarca tokat atsa işsiz bile olsam, çocuğum da olsa muhtemelen boşanırdım.

ben de hiç beni anlamamış olmasına tepki gösterip onu biraz itikledim. Ben itikleyince baktım el kol kaldırıyor bana el kol kaldırma diyip defalarca Tokat attım çünkü bana bu edepsizligini beni anlamayisini artık kaldiramadim. Ben vurunca kafamdan kulaklarimdan çekip beni savurdu.
Benim vurmam yanlış evet ama bana el kol yapıyordu. Altta kalmam diye... Ama onun beni o şekilde savurusu gözümün önünden gitmiyor.
sen adama defalarcs tokat at, adam kendini savunmak seni ittirince adam suçlu olsun.
kocan cok hakli, işin artistligindesin. bugun eve gelmesen korkmak yerine oh cekecek. seni tanidigi icin blöf oldugunu anlayacak,ustune varmayacak. sonra sen çark edip gidip ayagina barismak icin aglayacaksin.
senaryo bu, yasanacak olan da baska birsey degil
terkedeceksen adabinla terket, blöf yapacaksan elinde patlar

Biraz önce ben de ilk konularına baktım, cidden balık baştan kokmuş.

Eski sevgili unutulmadan nişan yapılmış, çiftin karar verme becerisi, yeterli olgunluğu olmadığı için en ufak konuda ailelerin fazla söz hakkı olmuş, olmuş da olmuş. Olmaması gereken bir evliliği zorla yapmışlar, ee sonuç bu olmuş.

Taa en başta aşk dolu, tutku dolu bir evlilik yapılmamış ki şimdi cinsellik sorun olsun!?

Ee haydi, geçmişi karıştırmayalım diyelim. Adam tatillerde 2 güne 1 istiyormuş zaten. Belli ki diğer zamanlarda adamın çalışmaktan canı çıkıyor.

Sizi hiç anlamayan,aşağılayan, küçümseyen size yol kenarındaki ot muamelesi yapan adamı canınızın çekmesi,arzulamanız bence daha büyük sorun.Kendinize saygınız yok.Madem çok borcun var gidecek yerin yok ,büyük büyük laflar etmeyi bırak Ne oldu şimdi yedin dayağı oturdun?????

Biraz önce ben de ilk konularına baktım, cidden balık baştan kokmuş.

Eski sevgili unutulmadan nişan yapılmış, çiftin karar verme becerisi, yeterli olgunluğu olmadığı için en ufak konuda ailelerin fazla söz hakkı olmuş, olmuş da olmuş. Olmaması gereken bir evliliği zorla yapmışlar, ee sonuç bu olmuş.

Taa en başta aşk dolu, tutku dolu bir evlilik yapılmamış ki şimdi cinsellik sorun olsun!?

Ee haydi, geçmişi karıştırmayalım diyelim. Adam tatillerde 2 güne 1 istiyormuş zaten. Belli ki diğer zamanlarda adamın çalışmaktan canı çıkıyor.
Konuyu okuyunca sorun cinsellik sanıyor insan. Sonra konu sahibinin cevapları, eski konular falan işin içine girince anlaşılıyor sebepler. Sağlıksız başlamış, sağlıksız devam eden bir evlilik.

Anlaşılmamanın ne kadar ağır bi şey olduğunu biliyorum. Insan anlaşılmadıkça içinde bi öfke birikiyor. Fakat bu yine de eşinizi tokatlamanızı açıklamaz. Eşinizin değişeceğini sanmam. Ne paranız var, ne gidecek yeriniz, üstelik borcunuz var. Maddi anlamda kendinizi toparlayana kadar bu evliliğe katlanmak zorundasınız. Çocuğunuzla kendi dünyanızda mutlu olmaya bakın.

Back
X