Evi terk etmeli miyim?

Yani bana kalkıp eski sevgili muhabbeti yapmıyor ki bu dediğiniz sorun oldu desem. Ha güveni yikllmisti evet ama kendi diyor ben dert etmiyorum bunları diye. Hani konulari buna bağlasam sucluyum dicem
Mesele sadece eski sevgili meselesi değil diyorum ama anlamıyorsunuz. Kalbimin yarısı eski sevgilimde diyen kadına dert etmiyorum diyen adamdan da cacık olmaz.

Siz seksi takıntı haline getirmişsiniz. Bu takıntıyı da agresifleşerek adama yansıtıyorsunuz. Evet düzenli cinsel hayat evlilikte önemli. Ama bu birbirini döverek çözülecek bir mevzu değil. Ha ortada çok büyük, tutkulu bir aşk olur kavga eder eder sonrasında ateşli barışma seksi yaparsınız ama sizin evliliğiniz iki taraf için de aman evlenelim bari diye yapılmış bir evlilik. Öyle tutkulu, arzulu, haşin sevişmeli falan bir ilişki beklentiniz olmamalı. Birbirinden elini çekemeyen çiftler bile uzun evlilik ve çocuk sonrası durağanlaşıyor. Yani ne bekliyordunuz ki?

Yani beni sevmemiş öyle mi? Ondan oluyor bunlar zaten doğru. Keşke bir de açıkça dese bunu bana.
Siz de sevmiyorsunuz, açıkça söylüyor musunuz? İkiniz de düzenimiz bozulmasın, konfor alanımızdan çıkmayalım, ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey modundasınız.

Siz de sevmiyorsunuz, açıkça söylüyor musunuz? İkiniz de düzenimiz bozulmasın, konfor alanımızdan çıkmayalım, ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey modundasınız.
Bu da doğru. Sizin de eşinize saygınız yok mesela. Kadın saygı duymadığı adamı sevmez. Sizin eşinize pek saygınız var gibi gelmedi. Her evlilik büyük bir aşk ve tutkuyla ilerlemiyor, ilişkinizin dinamiğini bari kabullenin. Siz aşık değilsiniz, hayat arkadaşlığı yürütüyorsunuz daha çok. Böyle huzur vermemeye devam ederseniz hayat arkadaşlığı da çekilmez olur. Bu tarz evlilikler de iki kişiden birinin başkasına kalbi atarsa biter zaten bence çok da şeyapmayın.

Pardon da adamın size seks borcu mu bar evlisin diye damızlık mı bu adam tam tersini düşünün adam karısını tokatlıyor seks yapmıyor diye? Böyle bişi olamaz bu ne iğrenç bi ilişki bu çocuklar neye şahit oluyor ya

Durum ne biliyor musunuz? Bu kavgada gelişen bir şey. Mesela şimdi eve gelecek, göz göze geldiğimiz an gulumseyecek hiçbir şey olmamış gibi devam edecek. Yani ben bu dengesizlik ten de yoruldum. Çok büyük soeunlar var ama birbirimizi görünce gülmeye başlayıp sorun çözmeden uzatma bak diyor bana. Adım atıp yanaşıyor ama kavga anı aynı aşağılayan adam. Haliyle ben benim hakkında ne dusundygu konusunda şaşırmış durumdayım. Dünde diyor iyiyken çok iyiyiz ama kavga anında sen bir canavarsin saygisizsin diyor kendi çok saygılı gibi
Yani bilemiyorum kavga da aşağılandığın bile bile küçük düşürüldüğünde adam özür dilemeden normale dönse ben onu arzulamam gururumu ayaklar altına alan adama hiç bir şey yokmuş gibi seven eş rolü yapamam

Bana el kaldırdığı için vurdum. Üç kere falan yaptım çünkü bir kere vurdum beni tartakladi devam ettim. En son abarttı ve şoka girip sustum. Tamam bir tek ben yanlışım. İstemiyorsa yorgunum değil seni istemiyorum sevmiyorum desin bu şekilde bana kendimi suçlu hissettirmesi ne gerek yok
Siz ittiğiniz için el kol kaldırmış, el kol kaldırdığı için adamı tokat manyağı yapmışsınız. Ya dengesini kaybedip düşüp kafasını çarpsaydı? Bu aşamaya gelene kadar olmuyorsa boşanalım, ikimizin de işi gücü var herkes yoluna baksın denebilirdi. Her şey benim dediğim, benim istediğim gibi olacak şımarıklığının bedeli olmalı. Kadın olunca ne değişiyor, bir insana defalarca tokat atma hakkını kim kime veriyor? Bir de çocuk var ortada, ondan da mı utanmadınız?

Erkek sekssiz yapamaz bu bir gerçek demekki başkasıyla yatıyor,aldatıyor.Seni niye boşamıyor onu anlamıyorum sanırım alışılmışlık kolay vazgeçemiyor.Gerekirse takip edip kanıt toplaman lazım dava aç hak talep et yüksek olasılıkla aldatılıyorsun.

Keşke benim gibi yapsaydın okuyup kahkaha atıp ekranı kapatsaydın 🤣
Kahkahayı attım da cevap vermeden duramadım, canım sıkılıyor😂

Erkek sekssiz duramaz kısmına mı güleyim, kesin aldatıyor delil topla kısmına mı kahkaha atayım orada bir bocaladım açıkçası.

Kahkahayı attım da cevap vermeden duramadım, canım sıkılıyor😂

Erkek sekssiz duramaz kısmına mı güleyim, kesin aldatıyor delil topla kısmına mı kahkaha atayım orada bir bocaladım açıkçası.
Kimseye anlatamadık libidosuz kadınların olduğu kadar erkeklerde var bu hayatta sanki hepsi elinde geziyor öyle olsaydı burda boy boy bununla ilgili konular olmazdı

Neyse ki normal ya da anormal kavramları size göre belirlenmiyor.
Pardon sana göre belirleniyor 🤣🤣 neyse herkesin fikri kendine ne kadın nede erkek evlilikte seksiz yapamaz ee yalan mı aevdiğin biri olacak ayda 1 kere cinsellik sebebi neymiş yorgunum bunun haklı bir açıklaması olamaz
@Bibibella sana gelince bana karşı yazılan kötü yazılara gülücük atarsan bana takık bir sapık ilan ederim seni hani bana diyordun sapık mısın ! kim sapık acaba bir şuan düşünelim senle bir alakam yok git artık Lez misin nesin @Mune yeter artık bu şahıstan kurtulmak istiyorum

Yani gerçekten mi ya? Beni bu derece cinsellik dedirten kendisi değil mi? Dokunmayan eş olur mu sahiden ya yine mi ben suçluyum ya

Cinsellik konusunda ben sizi haklı buluyorum. İki üç ayda iki üç kez cinsellik istemek normal değil. Yorgunluk, haftada 1 sevişir tamam dersin ama ayda 1 talep etmek de istemediğini gösterir. Belki fiziksel olarak isteksizlik yaşıyordur, belki sizi istemiyordur bilemiyorum. Ama eşin eşini arzulaması kadar normal bir şey yok. Bunun azgın boğalıkla da ilgisi yok ki. Kimisi her gün ister kimisi haftada 1. Önemli olan iki tarafın da tatmin olması ve istekli / uygun olması.

Sizin hatanız eşinize saldırmak olmuş. İnsan kendisine saldıran olunca aynı şekilde davranır. Ama ne yazık ki çok büyük bir çizgiyi aşmışsınız. Ya boşanacaksınız ya da her şeyi yutup devam edeceksiniz. Ama şunu da unutmayın şiddet bir kere başladı mı artarak devam ediyor. Burada Kritik unsur sizin eşinizi tahrik etmeniz ve şiddeti başlatan olmanız.

Pardon sana göre belirleniyor 🤣🤣 neyse herkesin fikri kendine ne kadın nede erkek evlilikte seksiz yapamaz ee yalan mı aevdiğin biri olacak ayda 1 kere cinsellik sebebi neymiş yorgunum bunun haklı bir açıklaması olamaz
@Bibibella sana gelince bana karşı yazılan kötü yazılara gülücük atarsan bana takık bir sapık ilan ederim seni hani bana diyordun sapık mısın ! kim sapık acaba bir şuan düşünelim senle bir alakam yok git artık Lez misin nesin @Mune yeter artık bu şahıstan kurtulmak istiyorum
Dünya senin etrafında dönmüyor bebeyim lez olsaydımda emin ol ilk önce benim için önemli olan zeka yani hiç şansın yok 💋 bu saçma tezini kim yazsa böyle tepki veririm veriyorumda sen veya başkası umrumda değil

Yok bana göre de belirlenmiyor. Kişinin kendisine göre belirleniyor, partnerine göre belirleniyor. Yani siz ya da ben sadece kendi ilişkilerimiz hakkında normal ya da anormal deme hakkına sahibiz.

İnanır mısınız sıfır seks ile yürüyen evlilikler var. İki taraf da durumdan şikayetçi değilse olmaz öyle ayrılın mı diyeceğiz.

Erkekler robot değil. Her an sekse hazır olmazlar, herkesle sevişmek istemezler, yorgun olunca istemeyebilirler, stresli olunca istemeyebilirler, partnerlerinden soğuyunca istemeyebilirler. Bir erkeğin sevişmemesine tek sebep aldatma değildir.

Önce siz şiddet uygulamışsınız.. Şiddetin cinsiyeti olmaz. Kaybetme korkusunu yaşasın istiyorsunuz ama o tarz blöfler ters tepebilir. Cinsellik evliliğin ayrılmaz bir parçası, mutsuzsanız ayrılın ya da sevginiz ağır basıyorsa zamana bırakın. Belki düzelir demek isterdim ama düzelmez.

Yok bana göre de belirlenmiyor. Kişinin kendisine göre belirleniyor, partnerine göre belirleniyor. Yani siz ya da ben sadece kendi ilişkilerimiz hakkında normal ya da anormal deme hakkına sahibiz.

İnanır mısınız sıfır seks ile yürüyen evlilikler var. İki taraf da durumdan şikayetçi değilse olmaz öyle ayrılın mı diyeceğiz.

Erkekler robot değil. Her an sekse hazır olmazlar, herkesle sevişmek istemezler, yorgun olunca istemeyebilirler, stresli olunca istemeyebilirler, partnerlerinden soğuyunca istemeyebilirler. Bir erkeğin sevişmemesine tek sebep aldatma değildir.
Ya senin dediğin çok başka hak veriyorum eğer herşey yolundaysa diyorum ama yorgunum benim için bir sebep değil saçma herkesin eşi çalışıyor başka sebepleri anlarım ama bu sebep değil onu diyorum

Ya senin dediğin çok başka hak veriyorum eğer herşey yolundaysa diyorum ama yorgunum benim için bir sebep değil saçma herkesin eşi çalışıyor başka sebepleri anlarım ama bu sebep değil onu diyorum
Sizin için sebep olup olmaması önemli değil. Sevişmek istemeyen kişi için sebepse bitmiştir olay. Hayır yorgun olsanda sevişmek isteyeceksin diye zorlayamayız kimseyi.

Back
X