Merhabalar bende 25 yasında dört kız kardeşiz o yöresel kafa diye düşünüyorum bilmiyorum nerelisiniz ama genelde çevre ve akrabalardan dolayı bazen babalarımız yapabiliyor onları da anlamak lazım sizin adınıza üzüldüm insallah herşey gönlünüzce olur sizde istediğiniz kısmet ve yaşantıyı bulabilabilirsiniz insallah
Bana gelecek olursak ben eşime dini boyuttan bahsettim ama çok ilginç bir cevap aldım doğrusu ve beklemediğim
İstersen bir hoca bulalım belki büyü falan yaptırmışlardır sana hem annenin ne yaptıklarını da anlat hoca da hak verecektir sana seni insan evlat yerine koymayan birine hala niye anne diyesin dedi
Şimdi herkesin ailesiyle anlaşamadığı tartıştığı bazen kırılıp ufak kuslukler olduğu olmustur bizde de oluyor ama annem ne kadar kötü olursa olsun ben onu nasıl omur boyu hayatımdan silerim böyle bir lüksüm olamaz bence elbet belamı bulurum bir şekilde anlamıyor ama madem istiyorsun beni uğraştırma boşuna cek git o zaman ailenin yanına diyor

İnsallah doğru yoldayimdir ki ben olduğuma inanıyorum herşey zamanla güzelleşir insallah