Anlaşmalı boşanın derim ..Eşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Merhaba, bir an kendi hikayemi okuyor gibi geldi. Aynı seyleri yaşadım, zorla dava açtırdı sonra ağlayıp sizlayip af istedi. Davayı çektim vs vs en sonunda çekişmeli boşandım. Size tavsiyem hiç bir şekilde çocukla iletişim kurmasını sağlamaya çalışmayın. Kendisi ararsa arasın. Çünkü ben ailesi ile çocugumun görüşmesine izin veriyordum ki hakları idi. Çocuğu bahane edip onları rahatsız ettiğimi söylemeye başladı. Akışa bırakın ve bosanin. Ferhat Göçer in "Yıllarım Gitti" şarkısıni dinlerken en azından 5 yiliniza ağlarsınız...Eşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Anlasmali bosanmaya yanaşmıyor6Anlaşmalı boşanın derim ..
O zaman çekişmeli açın , ciddi olunAnlasmali bosanmaya yanaşmıyor
Ailesinden de herhangi bir ses yok torun fln soran yok.Merhaba, bir an kendi hikayemi okuyor gibi geldi. Aynı seyleri yaşadım, zorla dava açtırdı sonra ağlayıp sizlayip af istedi. Davayı çektim vs vs en sonunda çekişmeli boşandım. Size tavsiyem hiç bir şekilde çocukla iletişim kurmasını sağlamaya çalışmayın. Kendisi ararsa arasın. Çünkü ben ailesi ile çocugumun görüşmesine izin veriyordum ki hakları idi. Çocuğu bahane edip onları rahatsız ettiğimi söylemeye başladı. Akışa bırakın ve bosanin. Ferhat Göçer in "Yıllarım Gitti" şarkısıni dinlerken en azından 5 yiliniza ağlarsınız...
Ben bosanmak istiyorum ama çocuğum var diye de cevrem baski yapıyor bekle sen davayi açma diyeMerhaba, bir an kendi hikayemi okuyor gibi geldi. Aynı seyleri yaşadım, zorla dava açtırdı sonra ağlayıp sizlayip af istedi. Davayı çektim vs vs en sonunda çekişmeli boşandım. Size tavsiyem hiç bir şekilde çocukla iletişim kurmasını sağlamaya çalışmayın. Kendisi ararsa arasın. Çünkü ben ailesi ile çocugumun görüşmesine izin veriyordum ki hakları idi. Çocuğu bahane edip onları rahatsız ettiğimi söylemeye başladı. Akışa bırakın ve bosanin. Ferhat Göçer in "Yıllarım Gitti" şarkısıni dinlerken en azından 5 yiliniza ağlarsınız...
Ben bosanmak istiyorum ama çocuğum var diye de cevrem baski yapıyor bekle sen davayi açma diye
Pisman olup gelirmişNeyi bekleyeceksiniz ki?
Adam için bitmiş zaten evlilik.
1.5 yaşında ki cocugu arayıp ne diyecek çocuk zaten doğru düzgün kinusamiuirdur.Ben bosanmak istiyorum ama çocuğum var diye de cevrem baski yapıyor bekle sen davayi açma diye
Pisman olup gelirmiş
Boşanmaya yanaşacak gibi durmuyor o gitsin o dönsün modunda takılıyor1.5 yaşında ki cocugu arayıp ne diyecek çocuk zaten doğru düzgün kinusamiuirdur.
Ama size mesaj atıp bir ihtiyacı olup olmadığını sorabilir. Yada görüntülü arayıp çocuğu da görmek isteyebilir haklısınız.
Ama kendini o kadar haklı görüyor ki çocuğu arasa bile siz burnunun surttugunu dusuneceksiniz diye kuyruğu dik tutmaya çalışıyor.
Ailesine de o bas ki yapıyordur bırakın aramayın nasıl olsa dönecek o diyordur.
Eğer evinize dönmeyi düşünüyorsanız hiç sesinizi çıkarmayın boşanma teklifidw etmeyin zaten öylesi anlasmali boşanmaz burnunun surtmesini bekleyin
Kesinlikle haklisinizKendi çocuğunu 1 aydır aramayan adam pişman olsa ne. Adamın hamuru belli.
Evet tam da dediğim buydu isteBoşanmaya yanaşacak gibi durmuyor o gitsin o dönsün modunda takılıyor
Eşiniz evliliği kafasında bitirmiş. Çok net. Erkeklerde görülen, evliliği sonlandırmaya karar verdikten sonra görülen klasik davranışlar. “Nerden problem çıkarsam da bu evlilik bitse?” tavırları..ve başarılı olmuş da. Annenizin yaptığı yemekten dahi kavga çıkarabilmiş.
Muhtemelen evliliğini gözden çıkarması için bir etken var. Size sebepsiz yere “boşanalım” diyemediği için tüm karakter yoksunu tipler gibi bıktırma yoluna gitmiş, başarılı olmuş da.
Şimdi sizin yapacağınız, bir avukata gidip anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatmak ve istediklerinizi alma yoluna gitmek. Çevrenizin “davayı sen açma, istiyorsa o açsın” demesine de uymayın. Çünkü dava açmadığınız her gün nafakadan uzak kalıyorsunuz. Çocuğunu arayıp sormayan adam müsvettesi para da göndermez. Ezik gibi geri döner diye beklemeyin dönmeyecek. Bir ablan olarak yazıyorum bak, dönmeyecek. Aklı bir karış havada şu an onun, ayakları yere basmıyor muhtemelen. Aklına ne sen ne çocuğun gelmiyordur bile, inattan aramadığını düşünme. Etrafın söylediklerine de aldanma eşin dönmez, dönse de tekrar gider. Çünkü bu evliliği kesin olarak gözden çıkarmış. İnşallah bu süreç ve sonrası senin için kolay ve hayırlı olur. İnş tüm talep ettiklerini elde edersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?