- 30 Kasım 2010
- 9.731
- 19.660
- 448
Çocuğunu aramaması size evi terketmekte ne kadar haklı olduğunuzu gösteriyor zaten. Bence son kez onu dinleyin ve dediğini yapın. Açın davayı.Eşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Evet aynen öyle anlaşmalı boşanma davasının bile harcı bi dünya para. Kaldı ki çekişmeli ohoo. Adalet aramak bile paraya bakıyor malesefGerçekten bilmediğim için soruyorum
Bu forumda belki 100 kez şu cümleyi okumuşumdur
"Boşanma davası aç diyorum, eşim de sen aç diyor"
Neden böyle bir çekişme var? Dava açan daha mı fazla para ödüyor? Dava açana dezavantajı mı var?
Yoksa eşler boşanmayı blöf olarak kullandıkları için mi sen aç hayır sen aç yapıyorlar?
Ezik gibi onun burnunun sürttugu gunu beklemek istemiyorum ama su an işsizim o yuzden bisi de yapamiyorum1.5 yaşında ki cocugu arayıp ne diyecek çocuk zaten doğru düzgün kinusamiuirdur.
Ama size mesaj atıp bir ihtiyacı olup olmadığını sorabilir. Yada görüntülü arayıp çocuğu da görmek isteyebilir haklısınız.
Ama kendini o kadar haklı görüyor ki çocuğu arasa bile siz burnunun surttugunu dusuneceksiniz diye kuyruğu dik tutmaya çalışıyor.
Ailesine de o bas ki yapıyordur bırakın aramayın nasıl olsa dönecek o diyordur.
Eğer evinize dönmeyi düşünüyorsanız hiç sesinizi çıkarmayın boşanma teklifidw etmeyin zaten öylesi anlasmali boşanmaz burnunun surtmesini bekleyin
Evet çünkü bu şeyi bn verdim ona hep ben alttan hep fazla seven ben olunca malesef onun için hersey daha kolay oldu.Eşin boşanmayacağından ve geri döneceğinden emin... Bu yüzden aramıyor çocuğunu....
Ben de bunu anlayamıyorum işte. Neden "ASLA" çıkmazmış o evden. Zaten iyi bir insan iyi bir baba olsa kendi bavulunu toplar, ceketini alır, sizi de bir süre kimseye muhtaç etmeyecek şekilde kiranızı vesairenizi öder öyle çıkar gider o evden. Böyle adamları parayla mı buluyorsunuz anlamadım ki? Adam demeye bin şahit ister.Nasil yani kendim mi eve dönüp adamı kovacagim asla çıkmaz o evden
Yemeği begenmediği icin tartısmak nedir ya yas kac 10 mu:SEşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Ben boşanmak istediğimi soyledim ben dava acmam sen istiyorsan git ac diyorBen boşanmanızdan yanayım ama ileride "şunu mu yapsaydım, beklese miydim, annemin dediklerini mi yapsaydım, ... olsa farklı mı olurdu" gibi sorularla kendinizi yememeniz için önce bir sakin olun, 1-2 hafta daha bekleyin, ne oluyor ne bitiyor gözlemleyin diyorum.
Para göndermek nedir yani, tanımadığımız insanlar için gerektiğinde yardım parası yolluyoruz, para göndermesi bir anlam ifade etmiyor.
Çevrenizi dinleyip eve dönerseniz, daha da değersiz olacaksınız.
İsterseniz eşinize sade bir mesaj atın. Benim aklımda boşanmak var, sen ne düşünüyorsun, böyle evlilik olmuyor gibi bir şeyler yazın, ancak mahkeme açılırsa delil olarak kullanmaması için hakaret içeren bir şey olmasın, aksine çok sakin çok net bir mesaj atın.
Dilerim mesleğiniz vardır. Gönlünüzce olsun.
Gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumMahkemede mağdur görünmek için davayı size açtırmak istiyor herhalde. Boşanacaksanız da bir avukata gidin, nafaka alın mutlaka hem kendinize hem çocuğa. Paranız yoksa her şehirde barolarda adli yardım bürosu olur durumu olmayanlar için, oralara gidin danışın.
Çevreye bakmayın. Böyle bir hayata çocuk için devam edilir mi? Çocuk da bu şekilde büyüyecek ve size saygısı kalmayacak. Babasını taklit edecek . Siz kendinize saygı duymazsanız kim duyar ki? Evlilik, yuva bu yaşadığınız hayat değil.Ben bosanmak istiyorum ama çocuğum var diye de cevrem baski yapıyor bekle sen davayi açma diye
Mesaj at beni istemeyen sensin surekli psikolojik siddet uyguladin sensiz hayat cok guzel olur diyende sensin simdi neden bosanma davasini acmiyorsun diye ve butun mesajlairn ekran goruntusunu alin sizde mahkemede kullanirsiniz bu adamla daha fazl devam etmeyin sizi sindirmesine izin vermeyinGerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Mesaj at beni istemeyen sensin surekli psikolojik siddet uyguladin sensiz hayat cok guzel olur diyende sensin simdi neden bosanma davasini acmiyorsun diye ve butun mesajlairn ekran goruntusunu alin sizde mahkemede kullanirsiniz bu adamla daha fazl devam etmeyin sizi sindirmesine izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?