Evi terk ettim esim çocuğunu aramiyor

Bosanmak isteyen kadin buraya konu açacağına gider boşanma davası açar. Nokta

çevredeki insanlar boşanmaya kalksanız "biraz bekle geri döner" boşansanız "ay yazık oldu çocuk var bide boşandılar" boşanmayıp eve geri dönseniz "ne gurursuzmuş kaç ay annesinde durup bir de evine geri dönebildi" diyecek. çevredekiler hep konuşacak. bunu engelleyebileni henüz görmedim. o yüzden kendinizi düşünmeyip, çevre baskısıyla hareket etmeye çalışmanız konudaki en saçma olan şey. ikinci saçma olan da "hayır aşkım önce sen kapat" gibi davayı kim açacak yarışına girmek. 1 ay annenizin evinde sizi aramayan adam, bir süre sonra köpek gibi pişman olup gelse hayatınızda ne değişecek sanıyorsunuz ki. eve döndükten sonraki ilk kavgada da sizi geri çağırdığına pişman olacak. bunu da değiştirebileni görmedim. bence siz oturup bir karar verin, bir kere "bitti" denilen bir şeyden bir daha hayır gelmez. çocukta mutsuz büyüyeceği bir ev yerine, ayakları üstünde duran anneyle yaşar ve geleceği, psikolojisi daha sağlam olur

Çocuğunu aramaması size evi terketmekte ne kadar haklı olduğunuzu gösteriyor zaten. Bence son kez onu dinleyin ve dediğini yapın. Açın davayı.

Evet aynen öyle anlaşmalı boşanma davasının bile harcı bi dünya para. Kaldı ki çekişmeli ohoo. Adalet aramak bile paraya bakıyor malesef

Ezik gibi onun burnunun sürttugu gunu beklemek istemiyorum ama su an işsizim o yuzden bisi de yapamiyorum

Eşinizin umrunda değilsiniz evet
Ama istediği sey " gittiği gibi gelır"
Boşanmayı da istemiyor
Sizinle anlaşmayı da

Öyle bir manyak işte

Nasil yani kendim mi eve dönüp adamı kovacagim asla çıkmaz o evden
Ben de bunu anlayamıyorum işte. Neden "ASLA" çıkmazmış o evden. Zaten iyi bir insan iyi bir baba olsa kendi bavulunu toplar, ceketini alır, sizi de bir süre kimseye muhtaç etmeyecek şekilde kiranızı vesairenizi öder öyle çıkar gider o evden. Böyle adamları parayla mı buluyorsunuz anlamadım ki? Adam demeye bin şahit ister.

Çocugun annesinin yaninda guvende oldugunu biliyor aramamasi normal bazi babalar cocuklara cok duskundur bazilari degildir evdede cok duskun degilse aramamasi normal.Allah yardimciniz olsun.

Yemeği begenmediği icin tartısmak nedir ya yas kac 10 mu:S
Siz acın davayı 1.5 yasında bebeğini 1 aydır görmemek nedir.
2 yasında kızım var hergün isten eve kosa kosa gidiyorz

Ben boşanmanızdan yanayım ama ileride "şunu mu yapsaydım, beklese miydim, annemin dediklerini mi yapsaydım, ... olsa farklı mı olurdu" gibi sorularla kendinizi yememeniz için önce bir sakin olun, 1-2 hafta daha bekleyin, ne oluyor ne bitiyor gözlemleyin diyorum.

Para göndermek nedir yani, tanımadığımız insanlar için gerektiğinde yardım parası yolluyoruz, para göndermesi bir anlam ifade etmiyor.

Çevrenizi dinleyip eve dönerseniz, daha da değersiz olacaksınız.
İsterseniz eşinize sade bir mesaj atın. Benim aklımda boşanmak var, sen ne düşünüyorsun, böyle evlilik olmuyor gibi bir şeyler yazın, ancak mahkeme açılırsa delil olarak kullanmaması için hakaret içeren bir şey olmasın, aksine çok sakin çok net bir mesaj atın.

Dilerim mesleğiniz vardır. Gönlünüzce olsun.

Ben boşanmak istediğimi soyledim ben dava acmam sen istiyorsan git ac diyor

Arkadaşlar esim aradi sadece çocuğuma para göndericem nasil dedi ve kapatti

Mahkemede mağdur görünmek için davayı size açtırmak istiyor herhalde. Boşanacaksanız da bir avukata gidin, nafaka alın mutlaka hem kendinize hem çocuğa. Paranız yoksa her şehirde barolarda adli yardım bürosu olur durumu olmayanlar için, oralara gidin danışın.

Gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Ben bosanmak istiyorum ama çocuğum var diye de cevrem baski yapıyor bekle sen davayi açma diye
Çevreye bakmayın. Böyle bir hayata çocuk için devam edilir mi? Çocuk da bu şekilde büyüyecek ve size saygısı kalmayacak. Babasını taklit edecek . Siz kendinize saygı duymazsanız kim duyar ki? Evlilik, yuva bu yaşadığınız hayat değil.

Gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Mesaj at beni istemeyen sensin surekli psikolojik siddet uyguladin sensiz hayat cok guzel olur diyende sensin simdi neden bosanma davasini acmiyorsun diye ve butun mesajlairn ekran goruntusunu alin sizde mahkemede kullanirsiniz bu adamla daha fazl devam etmeyin sizi sindirmesine izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…