Evi terk ettim esim çocuğunu aramiyor

Evden kovdu da mi gittiniz yoksa evden kovmadan mi? Cunku cekismeli bosanmada evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmak anlamina geldigi icin kusur sayiliyor. Ki bu evlilik bitmis zaten. Bence bir avukat ile gorusun. Cocugu aramamasina sasirmadim cunku ilk basta oyle yapiyorlar. Babalik vazifesini yapmak istemeyene de zorla babalik yaptiramazsiniz. Simdi cocugu ile ilgilenmesi icin ararsaniz da yeniden birlesmek icin cocugu bahane ediyor diye dusunecek.

Neden bu şeklde davranmaya basladı bebek öncesi nasıldı aranız ? Merak ettm hep mi böyleydi yani sonradan mı değişti

Yapacağınız ilk şey kesinlikle bebeğinize babasını kötülememek olmalı bu ilk kural.

2. Ise bir avukata gidin anlasmali boşanmak istediğinizi soyleyin. Eşinizi o arasın. Anlaşmalı boşanın.

3. İş bulun eğer bebeğe anneniz bakabilecek ise. Yok bakamaz ise evden bir iş bulun. Instagram satişlarında mesajlaşma seçeneğini iş olarak ceriyor bazıları mesela. Evden iş olarak

Resmen yuva olmak ıstemıyor.Sizi gözden cıkarmış .Bekleyın o acsın davayı .Davada kullanacagı kelımelerıde yazma .Sen ac davayı deme mesela .Bekle .Acelen yok.Eger acmazsada ılla o acacak dıye bısey yok.Ispatlaman gerekıo her sıkayetını .Şahit ,Delil varmı

Adam belli ki boşanmak istiyor. Bir avukatla görüşün. Pişman olup gelen böyle bir adam üç dört yıl sonra iki çocuğunuzla aynı şeyi yaptığında size bugün bekle diyenler aman dur, iki çocuğunla ne boşanması yine pişman olur gelir diyecekler. Eşini ve çocuğunu yok yere harcayıp sen dava aç diyen adamdan iyi bir eşe dönüşebilenini henüz görmedim ben. Doğru dürüst haklarınızı ve çocuğunuzun haklarını gözeterek dava açacak bir avukat bulun derim. Çocuğunu arayıp aramamasına takılmayın, böyle birinde gelişmiş bir babalık bilinci olmaması doğal. İleride çocuk büyüyüp iletişim kurmaya başlayınca belki görüşürler.

Ilk geldigim donem aradi ne zaman eve geri döneceksin diye mesaj atti ben donmicem ac davayi dedim sonra para yollamış
Konu başlığı “ eşim çocuğunu aramıyor.” Birazcık deşince “aslında aramıştı..”
Arkadaşım 1 aydır aramadığını sen söylemedin mi önceki mesajlarda.
Yani bazı konu sahiplerinin gelen mesajlara göre konuyu şekillendirmesi de beni benden alıyor. Az daha kurcalasak sanırım yine “ kemalim yapmaz” olacak. Neyse. Allah selamet versin.

Evet bir aydir aramiyor çocuğunu geldiğimin ikinci günüydü arayışı o gun bugundur bir ay oldu ne aradi ne sordu

Evet bir aydir aramiyor çocuğunu geldiğimin ikinci günüydü arayışı o gun bugundur bir ay oldu ne aradi ne sordu
E ama bu hesapla adam aramış? Parayı 2. Gün göndermiş olamaz çünkü para göndermesi için bir müddet geçmesi gerekiyor. Bu durumda sizi iki kez arayıp sormuş, düşünmüş oluyor. Aradığında da dönmeyeceğim davayı aç demişsin. Özgürlüğü gökte ararken yerde bulmuş adam. Dur bakalım öyle bedavadan sorumluluktan yırtmak var mı diye dön evine yerleş, tut kolundan adamı kov. Sonra da isteklerini sırala boşan. Öyle bedavadan göbek üstünde ceviz kırmak var mı.

Nasil yani kendim mi eve dönüp adamı kovacagim asla çıkmaz o evden

Benim bi arkimin esi de cocugu aldi annesinin evine gitti. Arkadasim oh be iyi oldu boyle diyo utanmadan. Bence kadin esiyle tartisinca anasinin evine gitmemeli. Kov adami onun duzeni bozulsun. Adamlarin canina minnet. Cocuk derdi yok sorumluluk yok duzeni evinde… kadin gidince rahat ediyo bu beynamazlar

Ailesinden de herhangi bir ses yok torun fln soran yok.

Merhameti olmayan insanlardan adım beklemeyin

İnsanlık olsaydı evden ayrıldığınız ilk gün sizinle irtibata geçerlerdi

Allah yardımcınız olsun, evladınızla size ferah günler göstersin...

Öncelikle siz boşanmakta kararlı mısınız? Elalemin çevrenin ne dediğine bakmayın.
Önce siz kendi kararınızı verin.
Gerekirse bunun için kendinize zaman verin. Bırakın aramasın, ne yaparsa yapın, siz kafanızı toplayın.
Evliliğinizin kurtarılabilir bir tarafı, sorunların çözülebilir iyileşebilir kısmı var mı, çift ya da evlilik terapisiyle toplanır mı, eksiler artılar ne, hatalar sorunların sebebi, vs vs bunları düşünün. Daha sonrasında sağlıklı bir karar verin.
Çünkü ben eşinizin boşanacağını düşünmüyorum, bu rahatlığı da o yüzden zaten. Burada önemli olan sizin kararınız.

Gerçekten bilmediğim için soruyorum
Bu forumda belki 100 kez şu cümleyi okumuşumdur
"Boşanma davası aç diyorum, eşim de sen aç diyor"
Neden böyle bir çekişme var? Dava açan daha mı fazla para ödüyor? Dava açana dezavantajı mı var?

Yoksa eşler boşanmayı blöf olarak kullandıkları için mi sen aç hayır sen aç yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…