Evi terketmeseydiniz keşke kusurlu bir davranış davadaAnlasmali bosanmaya yanaşmıyor
Git denilen yerde siz durur musunuzEvi terketmeseydiniz keşke kusurlu bir davranış davada
O zaman kovulmuş oluyorsunuz zatenGit denilen yerde siz durur musunuz
Eşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Aramiz iyidi bebek öncesi bilmiyorum anlamsız bir şekilde tavirlar basladiNeden bu şeklde davranmaya basladı bebek öncesi nasıldı aranız ? Merak ettm hep mi böyleydi yani sonradan mı değişti
O zaman arayıp soramadığını söyleyemeyiz?Kızına bir tanidigim vasıtasıyla para gönderdi
Ilk geldigim donem aradi ne zaman eve geri döneceksin diye mesaj atti ben donmicem ac davayi dedim sonra para yollamışO zaman arayıp soramadığını söyleyemeyiz?
Resmen yuva olmak ıstemıyor.Sizi gözden cıkarmış .Bekleyın o acsın davayı .Davada kullanacagı kelımelerıde yazma .Sen ac davayı deme mesela .Bekle .Acelen yok.Eger acmazsada ılla o acacak dıye bısey yok.Ispatlaman gerekıo her sıkayetını .Şahit ,Delil varmıEşimle 5 yıılık evliyiz çocuğumuz olduktan sonra esim cok değişti surekli herşeye bahaneler buluyor ailemi küçümsüyor duruma geldi çocuğum var diye sustum hep en son tartismamizda annemlere yemege gittik neymis annemin yaptığı yemegi begenmemis ondan tartışma çıkardı demediği kalmadi Bnde bir kac laf söyleyince tartışma büyüdü. Sensiz hayat ne guzel olurdu senle artık bitti nereye gidersen git gibi laflar etti evde sürekli bir psikolojik baskı uyguladı çocuğum var diye sustum .ayri yatıyor Kendi kahvaltı ediyor gun icinde arayip sormuyor duruma geldi bnde hatasını anlar mi diye bekledim ama yok durum boyle devam etti bnde bu duruma dayanamayip annemin evine geldim.sonra ne arayan var ne soran 1.5 yasında kizim var onu da arayip sormuyor 1 ay oldu bn evden gideli.napmaliyim bilmiyorum boşanma davası ac dedim sen ac diyor
Konu başlığı “ eşim çocuğunu aramıyor.” Birazcık deşince “aslında aramıştı..”Ilk geldigim donem aradi ne zaman eve geri döneceksin diye mesaj atti ben donmicem ac davayi dedim sonra para yollamış
Konu başlığı “ eşim çocuğunu aramıyor.” Birazcık deşince “aslında aramıştı..”
Arkadaşım 1 aydır aramadığını sen söylemedin mi önceki mesajlarda.
Yani bazı konu sahiplerinin gelen mesajlara göre konuyu şekillendirmesi de beni benden alıyor. Az daha kurcalasak sanırım yine “ kemalim yapmaz” olacak. Neyse. Allah selamet versin.
Evet bir aydir aramiyor çocuğunu geldiğimin ikinci günüydü arayışı o gun bugundur bir ay oldu ne aradi ne sorduKonu başlığı “ eşim çocuğunu aramıyor.” Birazcık deşince “aslında aramıştı..”
Arkadaşım 1 aydır aramadığını sen söylemedin mi önceki mesajlarda.
Yani bazı konu sahiplerinin gelen mesajlara göre konuyu şekillendirmesi de beni benden alıyor. Az daha kurcalasak sanırım yine “ kemalim yapmaz” olacak. Neyse. Allah selamet versin.
E ama bu hesapla adam aramış? Parayı 2. Gün göndermiş olamaz çünkü para göndermesi için bir müddet geçmesi gerekiyor. Bu durumda sizi iki kez arayıp sormuş, düşünmüş oluyor. Aradığında da dönmeyeceğim davayı aç demişsin. Özgürlüğü gökte ararken yerde bulmuş adam. Dur bakalım öyle bedavadan sorumluluktan yırtmak var mı diye dön evine yerleş, tut kolundan adamı kov. Sonra da isteklerini sırala boşan. Öyle bedavadan göbek üstünde ceviz kırmak var mı.Evet bir aydir aramiyor çocuğunu geldiğimin ikinci günüydü arayışı o gun bugundur bir ay oldu ne aradi ne sordu
Nasil yani kendim mi eve dönüp adamı kovacagim asla çıkmaz o evdenE ama bu hesapla adam aramış? Parayı 2. Gün göndermiş olamaz çünkü para göndermesi için bir müddet geçmesi gerekiyor. Bu durumda sizi iki kez arayıp sormuş, düşünmüş oluyor. Aradığında da dönmeyeceğim davayı aç demişsin. Özgürlüğü gökte ararken yerde bulmuş adam. Dur bakalım öyle bedavadan sorumluluktan yırtmak var mı diye dön evine yerleş, tut kolundan adamı kov. Sonra da isteklerini sırala boşan. Öyle bedavadan göbek üstünde ceviz kırmak var mı.
Ailesinden de herhangi bir ses yok torun fln soran yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?