evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Canim sendende Allah razi olsun cook sevindim inan ♥♥♥♥ lutfen artik kv den falan bahsetme olurmu ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle olacağını biliyordum..
Sevindim iyi olmana.
Artık akıllı ol. Duygusal olursan aynı yere dönersin.

Adam zaten yanında sana hakveriyor başının etini yeme.
Seni zorluyor mu sev onlarla görüş diye. Görüşme, en az görüş ne kadar mümkünse.
Onda da istediğin kadar gülümse, yüz verme. Yaklaştırma ki sana zarar veremesinler.

Eşinle bunları konuş, benim sinirlerim yıprandı onların adına tahammülüm yok artık.
Yanımda telefonda bile konuşma uzun bir süre de. Anlaşın.. Anlaşmak savaşmaktan daha kolay..
Yazık etmeyin..

Ayyy cnm bnm yaa bak gordunmu duzelir dedim hersey seni burda cok gaza getirdiler sende gaza gelen yapidasin hemen dinirleniyosun belli benden sana kardes tawsiyesi sakin ama sakin korayin k si gecmesin kanli bicakli olsaniz bile unut bence sil o konuyu kafandan wee kv we gorumceye mesafe koy onlara inat kocani uzme ki onlari anca oyle sinir edersin kocani uzmeden we rabbim en yakin zamanda size bi bebek werr insallah aileniz daha sicak olur seytani sewindirmediniz cok mutlu oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözlerim doldu barışmanıza çok sevindim. hep mutlu olun inşallah. birdaha kayın validenler hakkında konuşmayın sadece seni üzdüklerini belli et ama açma onlar hayatınızda yokmuş gibi davran. eğer dayanamazsan bilgisayarında dosya aç oraya yaz kv denin yaptıklarını. başkaları arkadaş, aile hiç karışmasın aranızdakilere mümkünse sanal alem dışında ki,mseye anlatmamaya çalış. siz kendiniz çözün sevgiyle olur herşey ama tabi o döktüğün gözyaşlarının acısını fitil fitil kocanın burnundan getirmeyi unutma :) kavgayla değil anladın sen

Bide ayrintili anlatmissinya valla agliyodum nerdeyse ♡♡♡♥♥♥ bundan sonra hep coook mutlu olun insallah

Şükür yaa gerçekten çok sevindim. Öylede ben güzel yazmışsınki gözümün önünde canlandı barışma adınız. Lütfen bundan sonra daha sakin ol ve kv lafını etme
Çook mutlu oldum hep mutlu olun inşallah...

Bide ayrintili anlatmissinya valla agliyodum nerdeyse ♡♡♡♥♥♥ bundan sonra hep coook mutlu olun insallah

Aminnn canım ..
En cok hosuma giden ne biliyomusun dun gece küs olmamiza ragmen gelip beni opmesi uykumda.. ben gidip onu opmezdim ne yalan söyleyeyim
Bana vurdunmu sen dedim o vurma degildi senin sahip cikamadigin cenene sahip cikmaya calistim vurmamak icindi aslinda dedi.... gozlerine baktigim an biraktim zaten cildirmasaydim inan onu yapacak degildim ama sus diyorum susmuyorsun uzerimi giyinip cikayim diyorum hala konusuyorsun ben zaten sana hak veriyorum ki anlamadım bizi neden huzursuz ediyorsun yuvamizi dedi..
Sonra ben dayanamadim agladim kollarina aldi bigun anlayacaksin seni ne kadar sevdigimi dedi.. o aciyan yer neresi diye sordu..burasi dedim gosterdim.. yanaklarımdan öptü ..
Huzurumuzu bozma benim icin sen en ondesin.. tamam onlar ailem ama sen benim karimsin dedi..
Goturmek istemiyorum cunku yerin olsun degerin olsun istedigimden dedi..
Acmayacagim bende artik o konulari..
Amin canım ins..
Tamam konusmamaya calisacagim artik en azından esime karsi ..

Coook iyi bi fikir gerçekten .
Kv ve gorumce hakkında bi dosya acabilirim oraya yazabilirim onlari nasil cehennemin dipsiz kuyularina gondermek istedigimi :)
Teşekkür ederim cok güzel olur hem

Su cehennemin kuyularina atma fikriniz ve sozunuz cok incitici, cok itici.
Eminim esinizde bu kininizin farkinda.
Arkadasim, bir sakin olun ya hu.
O adamin, sizi seven, gogsune yattiginiz, yemek yaptiginiz adamin ailesi bunlar.
Daha konuyu actiginizda esinizden bosanmaktan bahsediyordunuz, bugun yumusadiniz.
Darp etti diyordunuz, bugun gogsune yatmak istiyorsunuz.
Demek ki neymis, her sey unutulabilirmis?
E bu hosgorunuzden niye esinizin ailesine karsi yok?
Hadi hos da gormeyin ama en azindan bu nefretinizden vazgecin.
Cok itici oluyorsunuzdur esinizin gozunde.
Cunku ya hu adam daha n'aapsin?
Hak veriyor, koruyor, takma diyor ama siz hala esimin ailesi cehenneme gitsin yuppi diye geziyorsunuz.

Cok duygusal bi barisma olmus ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ bence sen hemen esinin yanina git birak kk yi hasret giderin . Canin sıkilmasin ama sıkıldigindada buraya yaz ona yansitma cok ciddi bi mesele degilse tabi .

hay agzina saglik.
dun darpti bugun sahip cikma oldu.
tamam barisin ona sozum yok. allah mesut da etsin.
ama esinizin ailesinden cehennemin dip kuyularinda yansinlar diyecek kadar nefret etmeyin.
esinizi onlar yetistirdiler. siz birgun bosansaniz dahi yaninda kalacak olan onlar.
ailesine zarar gelse esiniz gelip size sarilarak aglayacak ve siz icinizden goooool diye sevinc mi duyacaksiniz?

eger evlilikte niyetiniz geçim ise geçmişi geçmişte bırakacaksınız.
nokta

Demek istedigim aynen buydu!
Tabiiki barisin bi yuva bozmak iyi degil insallah bundan sonrada huzurlu olun!
Amaaaaa adami yerin dibine sokup, okadarda kesin diyodunuz simdi göklere sigmiyor!!
Atip tutma dedigim bu iste... Mutlu son...

ya nasıl mutlu oldm barıştıgınıza bılıyormusun ha şöyleee hiç küsme kocana o senı çok sevıyor yaaaa

Kör ölür badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur misali..

Adamın gunahını aldı kk

o kadar saydık sövdük..

ALLAH mutlu mesut etsin.

Kör ölür badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur misali..

Adamın gunahını aldı kk

o kadar saydık sövdük..

ALLAH mutlu mesut etsin.

baştan belliydi kontes hahahahah boşuna söz elektrik internet israfı he bide konulu film gbi olmuş okurken korktum kırmızı noktaya gidiyor bazen düşünmüyor değilim ütopyasında yaşadığı olayları film karelerine nakşetmediklerini

Son düzenleme:
ve onlar sonsuza kadar mutlu yaşadılar. the end.

güzel. barıştığınıza sevindim. neyseki bir bdv konusu mutlu sonla bitti.

Son düzenleme:
Her zamanki gibi konu sahibi ve koca barışır...:

Suçlu gene kayınvalide ve görümcedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…