- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Canim biz dogu ilinde gorev yapıyoruz
Kalacak yeri olmadigindan gitmiyor evden
Hala konusmadik
Barisma niyeti olsaydi gelirdi coktan
Ilk gece cok kotuydum aglamaktan gozlerim sismisti sabaha kadar
Ama simdi daha iyiyim
Bi namussuzlugum terbiyesizligim yok Allah korusun zaten de.
Konusmaya geldiginde ayrilalim diyecegim kesinlikle. Bana o kadar yapiskan anam seni istemedigi halde falan filan etti. Cevabini alacak.
Anasi bacisi yuzunden ayrilmayi kabul ederse de no problem
Kendisi kaybeder.
Ben oyle dul olur adim filan diye korkulari olan bir insan degilim yani cok ta korkutmuyo oyle seyler beni
Anasi bacisi icin benim ömrümü yiyecek adami çekmek daha kötü bisey bana göre.
Beni dusunduren sey o değil yani.
Onu seviyorum cok emek verdim bugune kadar.
Beni bitek bu düşündürür . Dusundururse şayet. ...
anası bacısına nekdr cok takılmışsınız kı adam takma etme dedıgı halde adam degıl ama sız anası bacısına katlanamadıgınız ıcın bu duruma gelmişsiniz yüzde yüz arkamda durmadı demişsiniz hep heralde aılesıne katlanamadıgınız ıcın hep sızın yanınızda olsn aılesını sılsın ıstıyorsunuz ama o onun aılesı nasıl ki sizin aılenız ana babanız kıymetlıyse eşiniz içinde öyle kıymetli sevmesenızde muhattap olmazdnz saygı duymalısınız anladgm kadarıyla sız bırbırınızı sevıyorsunuz üzüldüm açıkçası bu tavrınızı degiştirmedıgınız surece yuvanızı kurtaramazsnz bir aile terapıstınden yardım almanızı önerırım
Bana o kadar büyük kotulukleri dokunduki unutamiyorum ailesinin yaptiklarini
Ne Yapayim
Belki yerimde sen olsan sende unutamayacaktin
O kadar zor durumdayim ki..
O da biliyordu bana yapilanlari inkar etmiyordu ki
Annem kardesim sana çok terbiyesizlik yaptilar diyordu
Ne istiyorum biliyomusun
Esimi iclerinden alip ailesini cehennemin sonsuz kuyularina atmak istiyorum (;
Ne Yapayim
Ne istiyorum biliyomusun
Ne Yapayim
Ne istiyorum biliyomusun
Biz birbirimizi seviyorduk.. özellikle ben esimi cok seviyordum..Çok kötü laflar söyledi sana sende karşılık verdin ama ikimizde birbirinizi seviyorsanız. Ailesi sonuçta onlardan tamamen kopamaz ve sanada hak veriyor. Ailesini görmezden geleceksin duymayacaksın. Eminim sinirden söylediği sözler için çok pişmandır. Bu akşam tartışmadan sakince konuş. Onun ne düşündüğünü ne yapmamız gerektiğini sor. Sanıyorum tartışma sırasında boşanma lafı geçmişti. Gerçekten isteyip istemediğini sor. Tabiki sen kesin boşanmak istemiyorsan. En çok da severek ayrılanlara üzülüyorum. Lütfen iyi düşünüp karar verin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zor bir evliliği yürütmek hele ki zor bir insanlaysanız
Biz birbirimizi seviyorduk.. özellikle ben esimi cok seviyordum..
Bugun telefon geldi iftara cagirdi arkadaşları .. ben kitap okurken konustu..konusmalari duydum..
Cikti oraya gitti..
Halbuki konusmasak bile yemek yapmistim ona.. belki iftara yer diye..
Gordu yaptigim yemekleri ama gitti..
Ne kadar sevsem de konusmak icin gitmeyecegim. Cok zoruma gitti sozleri yaptiklari..
Icim yaniyor ama daha fazla ezdiremem kendimi.. sevilmiyorum demekki..
Zor tuttum kendimi onu aramamak icin az once..
Aramayacagim ama..
Yarın sabah ise gideceğim aksama kadar is güç oyalanirim..
Ayrıca bende bi kiz arkadasima kahve icmeye geldim.. onun gececegi yolun tam üstünde . O gecerse görürüm yani :)
Iki gundur ben hic cikmadim evden maşallah beyefendi cikip cikip gidiyor. .
Cok sıkıldım artik..
Aynen. .
Bekliyorum özrüCanimya yemek yapmissininsallah oda biran once pisman olup bidaha tekrarlamamak uzere senden ozur diler
Bekliyorum özrü
Ama ayrılmak istedigimi soyleyecegim yinede
Oyle pis bi huyum var ki
Burnum dusse egilip almam
Sinir oluyorum kendime bazen ama yapamıyorum ben baska türlü
Bekliyorum özrü
Ama ayrılmak istedigimi soyleyecegim yinede
Oyle pis bi huyum var ki
Burnum dusse egilip almam
Sinir oluyorum kendime bazen ama yapamıyorum ben baska türlü
Yok bencede sen gitme konusmaya.. hatali olan esin gelip pasa pasa özrunu dilesin
Baristiginizda artik kv den gorumceden bahsetme birak Allah goruyo herkesi hatalari varsa Allaha havale et. Onlar yuzunden yuvanin huzurunu bozma . Yoklar gibi davran
Bence direk ayrılmak istediğini söyleme o zaman oda inat edip kabul eder. İkinizide yazık olur. Bence geldiğinde evde ol ve biraz konuşabilirmiyiz de. Bu olanlar hakkında ne düşünüyorsun de duruma göre artık sence ayrılmalımıyız diye sor. Tabiki hayat senin bu benim fikrim. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
OYle yapicam zaten canım .
Bugun tam iki gundur konusmuyoruz
Yemeklerimizi bile ayirdik
Mesela herkesin ramazan hurmasi ayri ayri :) herseyden iki tane var .
O almis kendine bende gurur yaptım yemedim onunkinden gidip kendime aldim hurma :)
Yarın sabah erkenden ise gideceğim aksama kadar oyalanirim bide oruc olacagim ya onu dusunmeye takatim kalmaz herhalde
Bakalım kac gun surecek bu boyle
Peki sence bu boyle devam edermi
Acaba o da gercekten bosanmayi mi dusunuyo dersin........
Bende şey diye düşünüyorum canim o gun kavga esnasında konuştuk ya bosanalim diye ben dedim ki pazartesi isten izin alir davayi acarim o da kurtar beni kendinden dedi. Zaten kavgadan sonra hic konusmadik simdi ben yarin gidip davayi acmali miyim acmamali miyim . Lafimin arkasında durmamış mi olurum.. hic konusmuyoruz da.. Bilmiyorum ya bu kadar severken ayrilirsam daha da hayattan bi beklentim olmaz herhalde. . Su an icerde televizyon seyrediyor ben yatak odasindayim sana yazıyorum. Ama inan ki canimi o acitti ama gidip boynuna sarilip kafami gogsunr gommemek icin zor tutuyorum kendimi.. bu ask ne zor bi duygu en cok seni inciten o olsa bile tek yarabandin yine o ...Seni okadar iyi anliyorumki.. Allah yardimcin olsun ama bence siz daha yeni evlisiniz tabiki siddet olmadigi surece tartismalar normaldir. Bosanmak isteseydi gelip soylerdi diye dusunuyorum. Ama ayrilipta kv ve gorumcenin ekmegine yag surme derim ben..
Buarada bende esimle cok severek evlendim ama ilk iki yil berbat gecmisti hergunumuz kavga gurultuydu. Ama gecti.sizinkide gecer cunku daha cok yenisiniz. ama seni rahatsiz eden insanlari gormezden gelirsen inan sende mutlu olursun o da..
O benim aileme karsi iyi niyetli.Eşinin ailesinin yok olmasını isteyen tek sen değilsin emin ol, ben de hepsinden nefret ediyorum hatta sülalesinden , peki eşin gelip konuşur mu sence? Yarın dava açacağını düşünüyor olabilir, biz de ailesi yüzünden çok kötü oluyoruz sık sık, peki onun senin ailene tutumu nasıl
açmalısın bence yarın davayı neler yaptı neler dedi eşin sana..Bende şey diye düşünüyorum canim o gun kavga esnasında konuştuk ya bosanalim diye ben dedim ki pazartesi isten izin alir davayi acarim o da kurtar beni kendinden dedi. Zaten kavgadan sonra hic konusmadik simdi ben yarin gidip davayi acmali miyim acmamali miyim . Lafimin arkasında durmamış mi olurum.. hic konusmuyoruz da.. Bilmiyorum ya bu kadar severken ayrilirsam daha da hayattan bi beklentim olmaz herhalde. . Su an icerde televizyon seyrediyor ben yatak odasindayim sana yazıyorum. Ama inan ki canimi o acitti ama gidip boynuna sarilip kafami gogsunr gommemek icin zor tutuyorum kendimi.. bu ask ne zor bi duygu en cok seni inciten o olsa bile tek yarabandin yine o ...
Kardesim aradi Güle oynaya konuştum ama icim kan agliyor.. gelsin artik ..
Ama ayrilalim derse de yok demem inan.. offf der mi ki... Bilmiyorum ki..
Simdi konusmaya calissam tersleyedebilir.. en iyisi onun gelmesini beklemek galiba. .
O benim aileme karsi iyi niyetli.
Ailen ona hicbirsey yapmadi cunku..
Esim gelmiyor iki gundur konuşmuyoruz bilmiyorum ki belkide o da ayrilmak istiyor..
Bende şey diye düşünüyorum canim o gun kavga esnasında konuştuk ya bosanalim diye ben dedim ki pazartesi isten izin alir davayi acarim o da kurtar beni kendinden dedi. Zaten kavgadan sonra hic konusmadik simdi ben yarin gidip davayi acmali miyim acmamali miyim . Lafimin arkasında durmamış mi olurum.. hic konusmuyoruz da.. Bilmiyorum ya bu kadar severken ayrilirsam daha da hayattan bi beklentim olmaz herhalde. . Su an icerde televizyon seyrediyor ben yatak odasindayim sana yazıyorum. Ama inan ki canimi o acitti ama gidip boynuna sarilip kafami gogsunr gommemek icin zor tutuyorum kendimi.. bu ask ne zor bi duygu en cok seni inciten o olsa bile tek yarabandin yine o ...
Kardesim aradi Güle oynaya konuştum ama icim kan agliyor.. gelsin artik ..
Ama ayrilalim derse de yok demem inan.. offf der mi ki... Bilmiyorum ki..
Simdi konusmaya calissam tersleyedebilir.. en iyisi onun gelmesini beklemek galiba. .
O benim aileme karsi iyi niyetli.
Ailen ona hicbirsey yapmadi cunku..
Esim gelmiyor iki gundur konuşmuyoruz bilmiyorum ki belkide o da ayrilmak istiyor..
Insan sinirliyken ne dedigini bilmez tabi esin abartmisti resmen cinnet gecirmisti o bence. Ya sarilmamak icin kendimi zor tutuyorum dedinya icim bi tuhaf oldu :-( yuzu nasil siniri yatismistir 2 gundur heralde. Odadan bisey alma bahanesiyle onun oldugu odaya gitsen mi acaba belki dayanamazda o sarilir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?