- 22 Ekim 2013
- 130
- 13
- 68
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
allah yardimciniz olsun gercekten zor cok zor bir durum empati yapmaya calisiyorum belki ailesi büyü filan yapmistir sizi ayirmak icin gerci kimi annelerin cenesi yeter ogullarinin aklini bulandirmak icin.. esinizide cok seviyosunuz ama bu evlilik yurumez bide cocuk olsa daha zor olur hersey bekara hanim bosamak kolay derler belki ondan bu kadar rahat diyorum ama bu adamla ailesiyle devam ederse cok daha cok mutsuz olursunuz.
Ne büyüsü Allah aşkına ya. Sokmayın insanların aklına söyle seyleri.
kimsenin aklina birsey sokmuyorum ki ben inanç meselesi
EIN gene destan yazdın =)
EIN gene destan yazdın =)
slm canim ne yaosaydim iki lafla olmaz diye dusundum..anlamasi icin ben oek msjla knedimi ifade etmeyi sevmem aslinda..sana gore destan bana gore destandan ote inemli seyler konu sahibi icin bitakta o yorumlasin sana ne ne yazatsam yazarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşimle yine annesi ve kiz kardesi yuzunden kavga ettik. Daha önceden de sorunlarimiz vardi bir yillik evliyim ama hic sevildigimi hissedemiyordum. Ama hic. Esim cok duygusuz bir insan. Ailesi yuzumden beni cogu kere ezmistir. Bu bir yillik zamanda da Çoğu zaman mutsuzdum. Bugun isten geldim konu konuyu acti annesiyle kizkardesi yuzund3n benim bebegim düştü oralara kadar geldi. Onlarin suçu yuzde onsa benimki yuzde doksan. Ben essekmisim. Onlarin oyununa geliyomusum. Hiçbirsey yokmus gibi umursamayacakmisim . Bebegimi kaybettikten sonra herseyden korkar oldum. Kv ve gorumce ya iftiralar yalanlarpa esimi de benden alirlarsa diye geceler kabuslar goruyodum.
Kavga ettik. Cenemi yumruklarinin arasina aldi sıktı sıktı bigun kesecegim seni dedi. Cikti arkadasina gitti bende arabaya bindim. Su an sokaktayim arabanin icinde ne yapayım nereye gideyim bi akil verin ne olur
Otele mi gideyim arkadasima mi gideyim
slm canim ne yaosaydim iki lafla olmaz diye dusundum..anlamasi icin ben oek msjla knedimi ifade etmeyi sevmem aslinda..sana gore destan bana gore destandan ote inemli seyler konu sahibi icin bitakta o yorumlasin sana ne ne yazatsam yazarim
Acaba konu sahibi napti
HIÇBIRSEY
Ayrı odalarda yatıyoruz
Hic konusmadik bile inan
HIÇBIRSEY
Ayrı odalarda yatıyoruz
Hic konusmadik bile inan
Canim biz dogu ilinde gorev yapıyoruzBence siz barisicaksiniZ. Bitirmek isteseydiniz ikinizde coktan netlestirirdiniz .
Canim sıkma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?