evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

allah yardimciniz olsun gercekten zor cok zor bir durum empati yapmaya calisiyorum belki ailesi büyü filan yapmistir sizi ayirmak icin gerci kimi annelerin cenesi yeter ogullarinin aklini bulandirmak icin.. esinizide cok seviyosunuz ama bu evlilik yurumez bide cocuk olsa daha zor olur hersey bekara hanim bosamak kolay derler belki ondan bu kadar rahat diyorum ama bu adamla ailesiyle devam ederse cok daha cok mutsuz olursunuz.

Ne büyüsü Allah aşkına ya. Sokmayın insanların aklına söyle seyleri.

Senin annenedebabama da nekadar kotu olsalar da esinin bunu surekli gundem yalmasindan alip basini gidesin gelir.inan bana. Azcik iyi dusun.sizin aranizda olanlar tek tarafli drgil.senin karsinda 60 yasinda kadin var.bize ne olursa olsun biraz saygiyi ogrettiler.sen herseyicgiymeis olabilitsin bende acik giyiniyorum ama kaynanamin kizida acik mesela ama bem genede dikkat ediyorum evlerine gidersen.cunku sen gelinsin goze cabul batarsin.bi aileye yeni bi gekinin gelmesi kolay bisey degil hemen canim kzim gogsune bas.makilli olup herkesin zayif noktasini bulup kullanacaksin hayat boyle evlilik cok zor bisey..bosanimca hersey iyi gitmez tamam paran var siginacagin yerin var hersryin var.ya yikilan duygularin grcrn zamanin??? Ne icin ailesi oyle boyle yapmis ta oylesine bi gun bu sebepten tartismislar da bitmis.. bu ne ya...ya politik olacaksin kini kini bi koseye atip ailesi ile iyi anlasacaksin herseye kusmeyip karsi tarafin sartlarini cshilligini goreceksin yada dumduz lafini yedirip kaynanana gorumcrne oradan cekilecrksin esine anan baban bunu yalti diyip onlsrin ktu insan oldullarini ispatlamaya calisirsasina anasiyla ozel konusmanizi kayit edip esine gostermiceksin..bu cok yanlis.ne olursa olsun ksynananla senin aranda oldu. Dimi ya cevabini kendin verip hakkini savunucan ailenin icinde olmak istemeyip kin tutucan yada yani kendi isini kendin halledicen:) yada esine srvgin hirmetine cahil kadin ugrasma diyip esinin arkasinda durup onun kendisinin gormesini saglican.bigun o sana diyecek vay be annem nelre etti bi kiki cikmadi diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kiza bosan diye gaz verenlerin heosi yumusadi...:) afrrdilebikir demeye basladi..ama anliyorum kimse bi kadina el kalksin istemez onun siniriyle yazildi hersey.:)

EIN gene destan yazdın =)

slm canim ne yaosaydim iki lafla olmaz diye dusundum..anlamasi icin ben oek msjla knedimi ifade etmeyi sevmem aslinda..sana gore destan bana gore destandan ote inemli seyler konu sahibi icin bitakta o yorumlasin sana ne ne yazatsam yazarim

Anlaması için yazmışsın ama o kadar kötü yazmışsın ki, ne dediğin anlaşılmıyor..

Kv baska sehirdeymis canimya yuvanizi yikmasina izin verme

Tamamını okuyamadım ama boşanmayı düşünüyorsun bir darp raporu alsaydınız iyi olurdu.

cok az kisi var kaynansi iyi olan malesef cok bir yol yok evligi yipratmak yanlis.bu sebepten.baska seylere bisey diyemem

tamam yemedik...sakin =)

Bence siz barisicaksiniZ. Bitirmek isteseydiniz ikinizde coktan netlestirirdiniz .
Canim sıkma canini

Canim biz dogu ilinde gorev yapıyoruz
Kalacak yeri olmadigindan gitmiyor evden
Hala konusmadik
Barisma niyeti olsaydi gelirdi coktan
Ilk gece cok kotuydum aglamaktan gozlerim sismisti sabaha kadar
Ama simdi daha iyiyim
Bi namussuzlugum terbiyesizligim yok Allah korusun zaten de.
Konusmaya geldiginde ayrilalim diyecegim kesinlikle. Bana o kadar yapiskan anam seni istemedigi halde falan filan etti. Cevabini alacak.
Anasi bacisi yuzunden ayrilmayi kabul ederse de no problem
Kendisi kaybeder.
Ben oyle dul olur adim filan diye korkulari olan bir insan degilim yani cok ta korkutmuyo oyle seyler beni
Anasi bacisi icin benim ömrümü yiyecek adami çekmek daha kötü bisey bana göre.
Beni dusunduren sey o değil yani.
Onu seviyorum cok emek verdim bugune kadar.
Beni bitek bu düşündürür . Dusundururse şayet. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…