- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Tatlım bütün cevapları okursan süründürmekten yana. Keşke saldırsaymış, en azından eli boş olmaz olurdu.
Tatlım bütün cevapları okursan süründürmekten yana. Keşke saldırsaymış, en azından eli boş olmaz olurdu.
bu sizin düşünceniz. ayrıca burda iki kişi hakkında konuşuluyor. karşı tarafın etkisinin ne olduğunu bilmeden bunu söylemek bile tek başına yanlış
kaldı ki, tekrar söylüyorum eğer böyle bir sebeple boşanma olacaksa, eminim ki şurda evli olanların yarısından daha fazlasının şimdiye kadar boşanması gerekiyordu.
kimse bunları normal görmüyor. en makul yolla çözüm bulmak en doğrusu. ama hayatın da bazı gerçekleri var. uzaydan gelmiş gibi davranmak çözüm değil.
ama siz öyle yaparsınız.. evlenirseniz ya da evliyseniz asla affetmeyin anında boşayın hatta.
BAZILARI evinde kal demis ya
Hanımefendi buradakilerirn evliliğini nerden biliyorsunuz? Sizin eşiniiz size bunun normal olduğunu düşündürtmüş olabilir de bu tam da boşanma sebebi. Kadınlarımıza gerçekten üzülüyorum. Aldatan kadını öldüren kocayı falan da haklı buluyorsunuz sanırım? Tamam belki burada kadın hatalı adamı çıldırttı falan, ama bu ona darp hakkını vermez. Benim etrafımda sürüyle evlilik var, hiçbirinde de böyle bir şey yok. Birinde oldu onlar da boşandılar. Herhalde aileden ne gördüğümüzle alakalı, benim babam anneme hakaret bile edemez geçtim dayağı. En doğrusunu da yapıyorlar valla. Bence kendinizi kandırmayın. Evli kadınlarının yarısından fazlasının kocası "ağzını kırarım, seni keserim" bilmem ne diyor bir de üstüne canını acıtıyor olsaydı o kadınlar hala evli olmazdı muhtemelen.
Iste bende bunu söyleyeceğim eve git diyen olmus gidersem yaptigi seyi kabullenmis olurdumArkadasım senı tebrık edıyorum cok guzel anlatmıssın .
Kadınlarımız sıddetın boyutlarını ve sınır anında geceklestıgı ıcın gozlerınde kucultuyorlar.
bızler dayak yemek ıcın evlenmedık ,bızde sınırlenıyoruz tartısma esnasında ama tutupta karsımızdakıne bır tokatmı palatıyoruz ya da kufur edıp hakaret edıp tehdıtlermı savuruyoruz anlamadım kı basıte alınası bırsey degıl bu olduku evıne gıttı arkadas bır dahakı tartısmada bu sefer dayaga yer hazırlamıs olacak :26:
Hanımefendi buradakilerirn evliliğini nerden biliyorsunuz? Sizin eşiniiz size bunun normal olduğunu düşündürtmüş olabilir de bu tam da boşanma sebebi. Kadınlarımıza gerçekten üzülüyorum. Aldatan kadını öldüren kocayı falan da haklı buluyorsunuz sanırım? Tamam belki burada kadın hatalı adamı çıldırttı falan, ama bu ona darp hakkını vermez. Benim etrafımda sürüyle evlilik var, hiçbirinde de böyle bir şey yok. Birinde oldu onlar da boşandılar. Herhalde aileden ne gördüğümüzle alakalı, benim babam anneme hakaret bile edemez geçtim dayağı. En doğrusunu da yapıyorlar valla. Bence kendinizi kandırmayın. Evli kadınlarının yarısından fazlasının kocası "ağzını kırarım, seni keserim" bilmem ne diyor bir de üstüne canını acıtıyor olsaydı o kadınlar hala evli olmazdı muhtemelen.
Sevgili humeyyra kusura bakma lütfen, samimi söylüyorum bunu. Darp edilip tehdit edilen konu sahibinin kocasını süründürmeye çalıştığını yani eve döneceğini okuyunca sana hak verdim. Sanırım kadınlarımız gerçekten de şaka gibi. Ben toyum herhalde biraz.
aldatan, döven, öldüren kocanın bu konuyla ne alakası var acaba?
ben yapılan hareketin doğru olduğunu savunmuyorum ama evlilikte tartışma olabileceğini düşünüyorum.
sizinle tartışmayacağım son söz olarak tekrar söylüyorum. eşiniz neden yan baktın derse bilen sakın affetmeyin anında boşayın. bakalım iş başa gelince bu kadar atıp tutması kolay oluyor muymuş o zaman görürsünüz belki.
Arkadaşınıza giderseniz bunu mesajla söyleyin..Kafa dinleyip dönün...Gerekiirse evde biraz konuşmazsınız..Belki o da kafa dinler,sakinleşir..
SIzin tavsiyeniz ne
ah canım benim ya sen bize üzülme, yorma o tatlı canını, en azından biz antremanlıyız.
asıl sen kendini düşün. e hepimiz insanız yaşıyoruz en nihayetinde, başımıza neler geleceğini bilmeyerek hemde!
Evinize dönün bence, saat geç oldu. Malesef toplumdaki kurallar yüzünden haklı iken haksız duruma düşmeyin. Yarın sakin kafa ile ne yapacagınızı düşünün. Bir çocugumuz benzer sorunları yaşıyoruz. Boşanın-boşanmayın diyemem ama eğer şimdi tavrınızı koymazsanız bu tarz olayları sıklıkla ve daha vahim bir şekilde yaşarsınız.
Arkadasım senı tebrık edıyorum cok guzel anlatmıssın .
Kadınlarımız sıddetın boyutlarını ve sınır anında geceklestıgı ıcın gozlerınde kucultuyorlar.
bızler dayak yemek ıcın evlenmedık ,bızde sınırlenıyoruz tartısma esnasında ama tutupta karsımızdakıne bır tokatmı palatıyoruz ya da kufur edıp hakaret edıp tehdıtlermı savuruyoruz anlamadım kı basıte alınası bırsey degıl bu olduku evıne gıttı arkadas bır dahakı tartısmada bu sefer dayaga yer hazırlamıs olacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?