evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Sevgili humeyyra kusura bakma lütfen, samimi söylüyorum bunu. Darp edilip tehdit edilen konu sahibinin kocasını süründürmeye çalıştığını yani eve döneceğini okuyunca sana hak verdim. Sanırım kadınlarımız gerçekten de şaka gibi. Ben toyum herhalde biraz.

BAZILARI evinde kal demis ya

Arkadasım senı tebrık edıyorum cok guzel anlatmıssın .
Kadınlarımız sıddetın boyutlarını ve sınır anında geceklestıgı ıcın gozlerınde kucultuyorlar.
bızler dayak yemek ıcın evlenmedık ,bızde sınırlenıyoruz tartısma esnasında ama tutupta karsımızdakıne bır tokatmı palatıyoruz ya da kufur edıp hakaret edıp tehdıtlermı savuruyoruz anlamadım kı basıte alınası bırsey degıl bu olduku evıne gıttı arkadas bır dahakı tartısmada bu sefer dayaga yer hazırlamıs olacak :26:

Iste bende bunu söyleyeceğim eve git diyen olmus gidersem yaptigi seyi kabullenmis olurdum

aldatan, döven, öldüren kocanın bu konuyla ne alakası var acaba?
ben yapılan hareketin doğru olduğunu savunmuyorum ama evlilikte tartışma olabileceğini düşünüyorum.
sizinle tartışmayacağım son söz olarak tekrar söylüyorum. eşiniz neden yan baktın derse bilen sakın affetmeyin anında boşayın. bakalım iş başa gelince bu kadar atıp tutması kolay oluyor muymuş o zaman görürsünüz belki.

Ne yapıyorlar bilmiyorum ama,ben de gördüm o durumları evet gıcık oluyor..Ama psikolij şiddeti tek ordan değil birçok yerden görüyoruz.Boşanınca da görüyoruz vs..İşte görüyoruz vs..ailemizde görüyoru vs..Bitmiyor ki...Boşanınca artı bir yük biniyor o da cabası...Ama hatalı bir davranışınıza şahit oldum mesela.Sizin de biraz olgun davranmanız lazım,kaybedince anlamadan......Birkaç yıla bu duurmlar oturur...Evliliğe alışma sancıları..Biz de alışamıyoruz kayınvalide vs..Yeni bir hayata alışmakta zorlanıyoruz....Sabırlı davranmazsan pişman olursun...

Son düzenleme:

ah canım benim ya sen bize üzülme, yorma o tatlı canını, en azından biz antremanlıyız.
asıl sen kendini düşün. e hepimiz insanız yaşıyoruz en nihayetinde, başımıza neler geleceğini bilmeyerek hemde!

SIzin tavsiyeniz ne

Arkadaşınıza giderseniz bunu mesajla söyleyin..Kafa dinleyip dönün...Gerekiirse evde biraz konuşmazsınız..Belki o da kafa dinler,sakinleşir..

sizin konularınızı okuyorum ve biliyorum.
kayınvalidenizi ve görümcenizi hiç ama hiç sevmiyorsunuz ve bu duygular karşılıklı.onlarda sizi sevmiyor.eşiniz sizin ortanızda olmaktan bıktı herhalde.bir tarafta anne ve kardeşi diğer tarafta eşi.
ama benden söylemesi sizin evliliğiniz böyle yürümez.ya eşinle,kayınvalidenle,görümcenle anlaşmak zorundasın.onlarda senle.aranızda olan bütün buzları eritmelisiniz yada çekip evi terketip boşanma davası açmalısınız.eğer eşinize seçenek sunsanız yani "ya annen ya ben"deseniz eşiniz kararını annesinden yana kullanacaktır.
yaptığı haraket doğru değil eşinizin.bugün bunu yapan yarın dayak atar.yinede en doğru kararı siz vereceksiniz.eşinizi seviyorsanız,ondan ayrılmayı asla düşünmüyorsanız o zaman eşinizin hatrına çekilmez kayınvalideye ve kızkardeşine katlanmak zorundasın.:26:

Evinize dönün bence, saat geç oldu. Malesef toplumdaki kurallar yüzünden haklı iken haksız duruma düşmeyin. Yarın sakin kafa ile ne yapacagınızı düşünün. Bir çocugumuz benzer sorunları yaşıyoruz. Boşanın-boşanmayın diyemem ama eğer şimdi tavrınızı koymazsanız bu tarz olayları sıklıkla ve daha vahim bir şekilde yaşarsınız.

Arar herhalde..Ararsa aç söyle..Çünkü söylemezsen aklına şüphe girebilir,daha çok sarpa sarabilir..Aramazsa ki arayacaktır,sms ile söylesen daha iyi olur gibi..Nihayetinde gitmen de bir tavır.Bilgi vermezseniz çocukça olur ve olgun olmadığınızı düşünüp sizden soğuyabilir..

Son düzenleme:

Yalnız dalga geçmemiştim, ciddiydim. Ben evli değilim de evli olsam seni keserim diyip çeneme yapışan adam beni cidden öldürebilir diye korkardım akıllıca bir hareket olurdu. Kocacığınızı koruma çabasına girdiniz ama ben buradaki kadınları düşünerek bunları söylüyorum, haber izliyor musunuz öldürülen kadınlar falan hani? Yoksa banane yahu hoşunuza gidiyorsa yaşarsınız tabii. Sanki benim çıkarım var burada, naparsanız yapın banane? Yaşanan şeye lafım yok, benim de başıma gelebilir elbette. Ama böyle bir durumda nasıl emin oluyorsunuz cidden size zarar vermeyeceğinden, ki vermiş zaten de bu konudaki olayda. Öldürürüm diye darp eden adam gün gelir çok sinirlenir öldürür. O kadar net. Neyse bana kızma ama, kötü bi niyetim yok, kendinizi ezdirmeyin diyorum kocişler de kocişler diyerek. Sizin normal sandığınız o adamlar başka ülkede olsa tehdit darp suçundan hapis yatar. Öyle yani, neyse mutluluklar

EVe donup onu eve almayabilirim

Arkadaşım valla ben de öyle diyorum da bu çok normal bir şeymiş, bir arkadaş öyle diyor. Bana da sinirlendi azarladı falan, aman ha kocişlere laf yok. Erkektir sinirlenirse patlatır bi tane, kadın dediğin de az konuşur erkeği boğmaz değil mi ama? Hak etmiş hı hııı Evliliği bitirmek o kadar kolay mı olayı var bi de. Ölümle tehdit ve dayak "kolay" mesele oldu...

1) adam seni darp etmemiş, çeneni yumruklarının arasına almış. ona darp denmez. iyi bari çenemi kırdı diye anlatmamışsın.

2) ''kesicem seni'' demek ''şu an aşırı sinirliyim'' demektir, sanki cidden kesmiş gibi tepki vermişsin. birine sinirlenince ''geberticem seni'' dediginde onu gebertmiş olmazsın ya da ilerde onu gebertecek potansiyelde olmuş olmazsın. nedir bu abartmalar anlamadım ki

3) iki dakika susmayıp, adamı bunalttıgını itiraf etmişsin, bunalan insan bu şekilde tepkiler verebilir. çok mu anormal geldi?

4) bak tulipa isimli arkadaş fevri davranma demiş, bunu dikkate al bence. fevri olma, fevri insanla uzlaşılmaz, anlaşılmaz, çekilmez, diyalog bile zor kurulur. sen şu anda diyalog kurulamayacak, uzlaşılamayacak bir haldesin. git sakinleş önce. burada seni dolduranları da pek takma.

5) boşanınca her şey güzel olacak diye bir garanti yok. evlilik bu kadar ucuzdu madem senin için ne diye evlendin ki? biraz mantıklı ol, aklını başına topla ve sakince konuşmayı dene, kocana da söyle o da sakince konuşsun.

yine tulipa isimli arkadaş iş arkadaşlarını örnek vermiş ve güzel de örnek vermiş. bir sürü tanımadıgınız insana yaranmak için taklalar atarken, sahte sahte gülümserken neden insanlar eşlerine bunun onda biri kadar anlayış göstermez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…