Evi terk ettim pişman oldum

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo:(

Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo:KK43:
Bence ayrılığın kendini suçlama safhasindasiniz.bir ömür katlanilacak şey değil eşinizin kontrol edemediği öfkesi.siddeti hakaretleri.

Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo:(
Yaşadıklarına bakılırsa sen üzerine gittikçe adam şiddet ve hakaret etmiş dokunmasan iyiymiş ama şiddet hakaret affedilecek bişey değil anladığım kadarıyla pişmansın dokunmazsam oda bana dokunmaz gönlümü de hoş tutmaya çalışıyordu diyorsun işin yok ailen zor durumda hamilesin inan ne tarafından tutsan elinde kalıyor eğerki pişmansan aşkta gurur olmaz misali bekleme inatçıysa ölse de aramaz sormaz zaten aramamış ta sen at o adımı yapacak bişeyin yok pişmanım dönmek istemiyorum demezsin ama bi bahaneyle ara tavırlarından onunda ne istediğini anlarsın ona göre yoluna bakarsın.....

Durusunuzdan taviz vermeyin bence.
Şiddet sineye çekilecek birşey değil gitsin tedavi olsun donecekseniz de.
Kolay değil içinde bulundugunuz durum ama ilerde daha kotu durumlara düşmek istemiyorsanız bari onun adım atmasini,birseyleri yoluna koyabilmesini bekleyin.

Merhaba önerilerinize ihtiyacım var. 8 aylık hamileyim. 3 aydır annemin evindeyim. Eşimle ara sıra şiddetli tartışmalarımız oluyordu. Birkaç kere bana şiddet uyguladı tokatlama, yumruk gibi. Şiddet uygulamadıgı zamanlarda da küfürlü olmak suretiyle hakaret etti. Kendisi sinirli bi karakter ben alttan alırsam bunları yapmıyo siniri geçince gelip kusura bakma diyo. Ama alttan almayıp karşılık verirsem tartışmalarımız hakaret ve şiddete kadar uzuyor. Ve pişman olmuyor sen beni o duruma getirdin diyor. Ben de en son ufak bi tartışmayı bahane edip o evde yokken çıktım gittim. Gideceğimi söylediğimde gidersen biter asla gelmem silerim demişti. Ben de belki bi umut özler pisman olur da birdaha saygısızca davranmaz diye çıktım gittim. Eskişehire annemin yanına geldim. Ne aradı ne sordu. Ailesinden yarım ağız bi aracı olma girişimi oldu geri çevirdik ( oğlan pisman olsun istesin diye) onlar da bıraktı arayıp sormuyo. Biraz bekledim sonra boşanma davası actım yine adım yok. Ben pişman oldum simdi. Cok mutsuzum geri gitsem daha beter kırıcı olur kalsam kalmak istemiyorum sığıntı gibiyim burda. Ne yapmalıyım mesleğim yok ailemin durumu kötü eşim cocugu hic sormadı biseye ihtiyacınız var mı demedi doğum yapacağm az kaldı. Bebek icin hastaneye gelir mi ondan da süpheliyim. İlişkimiz genel olarak guzeldi ne desem alırdı gönlümü hos tutmaya calisirdi. Sadece bu tarz kavgalar buyurse şiddet oluyodu ben de her zaman alttan alamiyodum. Ne yapacagım geri gelmiyo , dava actim diye de iyice sinirlendi. Kızımız olacak onu da sormuyo:KK43:
Kurtuldum diye sevinecegine

2 tane fazla yumruk yemek için mi pişman oluyorsunuz evet haklısınız aile evine birdaha sığılmıyor ama kocan adam olsa doğacak çocuğu merak ederdi çocuğunuz doğunca çalışın iş imkanınız varsa eğer.
Merak etmiyo aşırı gurur yaptı , karakteri de öyle gururlu sert bi tip. Terk edilmeyi yediremedi, ben de bu kadar beklemez diye düşünmüştüm açıkcası özler gelir demiştim tam tersi oldu:(

Çok geçmiş olsun çok zor bi durum Allah yardmcnz olsun öncelikle. Kavgalar tartsmalar her ilişkide olur. Ama şiddet ve hakaret olayı fazla olmuş. Her zaman böyleyse her tartsmada şiddet uygulayacaksa zaten siz bi oturup düşünün dava da açmışsnz zaten. Ama en azndan çocuğunu merak edip sorması lazımdı fakat erkeklerde gurur çok fazla senin ona haber vermeden gitmen çok koymuştur. Tabi seb haklsn bu konuda o ayrı mesele. Sen ne yap biliyo musun naçizane fikrim önce bi ara bunların hepsini ona söyle kavga etmeden ama. Bi nabzını yokla çocuğumuz olcak yanmda olmicak msn neden böyle yapysn falan de neyden dolayı evi terkettigini de söyle hakaretlere felan devam etmesn bi aklını başına alsn hergün evlenlmyo her ilişki zor karşılıklı birbirini anlamak bazen alttan almak lazm her iki taraf içinde. Yani ikinzn oturup konuşması lazm. Yanls anlamasn kimse şimdi adam şiddet uyglyo sen konuş diosun diyen olabilir ben sadece arada çocuk var diye konuşsun isterim belki adam düzelir bi daha yapmaz. Evlilik zor iş idare etmek lazm karşılıklı rahat da bi hayat sunuyosa sana ki ailemde rahat deglm diosun adamı değiştireblrsn belki. Umarm herşey gönlünce olur umarm herkes mutlu olur mutsuz çocuklar yetsmesn

Ya hu sen iyimisin kuzum neyi özlüyosun kavgayı gürültüyü mü ben de kızım kırklıyken geldim baba evine bnm senden farkım mesleğim işim var ailemin durumu iyi bunlar etken baba evine geri sığılmıyor ben maddi durumu yoparlayana kadar burdayım sonra ayrı eve çıkıcam sende bunu hemen yapamasan bile bir değil 3 sene sonra yaparsın özlediğin o ev değil düzenin başının okşanması gelip öpülmen sevilmen vs vs bunları özlüyosun aklına bide tokat yediğin anı getir benin koca da aramadı sormadı iyi kide yapmadı yoksa bende karışırdım kocan sürekli arasa orta yol için kendini parçalasa belki farklı yorum yapardım adam çocuğunu düşünmüyo seni mi düşünecek... herkes ister mutlu bi yuvada çocuğu kocasıyla ponçik aile tablosu olsun el ele ihtiyarlasın ama olmadı mı olmuyo canım

Sizi doven herifi istemezsinizde, aileniz sizi mutsuz ediyor.
Insan kendi duzenini ozluyor.
Orda rahat olmadiginizdan esinize donmek istiyorsunuz hepsi bu
Umarim hersey gonlunuzce olur.
Konunu okudum ama bişey yazamadım
Dağıldım çünkü iki gündür durup durup aklıma geliyor senin sözlerin
Öyle üzüldüm ki
Bu konu da tuzu biberi oldu
Daha da uyuyamam bu gece ben

Back
X