Evi terk ettim

bigblueyes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
242
176
18
35
Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-30-08-06-15-1.webp
    Screenshot_2019-06-30-08-06-15-1.webp
    36 KB · Görüntüleme: 3.805
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun demeye basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Önceki olaylarınızı bilmiyorum ama ne kadar geçimsiz,aksi bir adam. Tokat atması apayrı fiziksel şiddet göstermesi,tahrikleri ,söylenmeleri ,Allahım Allahım resmen kabus gibi. Herşeyi problem.

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun demeye basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Canim cok gecmis olsun. Lutfen ama lutfen ne yaparsa yapsi o eve donme. O eli 1 defa kalktiysa sana karsi tekrar kalkar. Lutfen eve donme ilk is avukat bul. Kim uzulurse uzulsun senin hayatin daha degerli. I sa kardesi icin esine boyle mi davranir.
Bence sana saygi ve sevgisi kalmamis. Bu kadar bencilce davranmamaliydi. Bir avukata danis. Sen geri donsen bile engec 1 hafta sonra baslar cekismeler hakaretler.

Eski konunu biliyorum sen benim gozumde oldukca akilli bakimli kafasina koydugunu yapan guzel net kadinlardan canlandin.sakin tavrindan vazgecme gerekirse kliniginde yat ve blorf yap simdilik bosayacagim seni diye.surunsun asalak.kardesinede iyi olmus istedigi omayinca millete dedikodu yapmaktan agzi yuzu kaymistir onun.vallahi banlanacam belki ama esinde kardesinde hakketen aptal ya.yerinde olsam o gorumceyide ozurdiletirdim.ama ilk olarak bir kac gun eve gitme acma teli

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden bero tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Ben olsam kayinvalidemi de arar herseyi anlatir alin iste mutlu olun kiziniz ve gelinininiz sayesinde bosaniyoruz derdim. Elin klinigine gidip para odeyip estetik yaptiriyor da bana gelince para istedim siye neden sorun oluyor derdim. Dokerdim eteğimdeki butun taşları. Cok uzulup cok sinir oldum. Allah yardimcin olsun.

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden bero tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim

Eşin de o ailenin oğlu,onların aynısı aslında,ailesiyle ilgili ufak bi sürtüşmede en az görümce kadar çirkefleşmiş. Önceki konunuzu da okudum çok haklısınız.

Eski konunu biliyorum sen benim gozumde oldukca akilli bakimli kafasina koydugunu yapan guzel net kadinlardan canlandin.sakin tavrindan vazgecme gerekirse kliniginde yat ve blorf yap simdilik bosayacagim seni diye.surunsun asalak.kardesinede iyi olmus istedigi omayinca millete dedikodu yapmaktan agzi yuzu kaymistir onun.vallahi banlanacam belki ama esinde kardesinde hakketen aptal ya.yerinde olsam o gorumceyide ozurdiletirdim.ama ilk olarak bir kac gun eve gitme acma teli
Vazgecmeyeceğim aramiz bozulmasin diye fedakarlik yaparken kendimden ödün verdim kardeşine toz bile kondurmuyor üstelik ilk tokatim gitmeyeceğim canim telefonlarinida acmiyorum artik sabrım kalmadi bu yaşananlara benide Allah yaratti el insaf

Allah o gorumcenide bildiği gibi yapsın ilk olay olduğunda eşin seni haklı bulmuştu..Nasıl anlattiysa yüz seksen derece döndürmüş kocan olacak adamı.
Dün gece telefonda konustular ne olduysa ondan sonra oldu sürekli terslemeye başladi ona koca bile demek istemiyorum artik

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
biraz önceki başka konuda yazdıklarınızı okuyup cevap yazmıştım. şimdi konuyu okuyunca çok şaşırdım. çünkü dörtdörtlük bir evliliğin vardır demiştim içinden. gördüğünüz üzere erkeklere hiçbir türlü yaranılmıyor. bu arada ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama bende uyku konusunda çok hassasım. uyuyan kişiye de kendime karşıda öyle davranılmasını isterim. hele de pazar günü haftanın bir günü uyuyabilen bir insansa hiç ses yapılmaması taraftarıyım. o konuda eşinize hak verdim. ve insanın bir kere uykusu kaçınca aşırı sinirleri bozuluyor. tüm günü mahvoluyor.

Istediğin set nedir ya?! Sadece filmlerde olur derdim bide emojimi koymuş sonuna 🤦‍♀️ yaptığı şeyin farkında değil sanırım. Bencede affetmeyin, şimdi affederseniz şiddet olayının tekrarlanmayacaginin garantisi yok malesef.. ayaklarınızın üstünde duran güçlü bir kadınsınız kendinize tekrar o eve dönme kötülüğünü yapmayın

Dün gece telefonda konustular ne olduysa ondan sonra oldu sürekli terslemeye başladi ona koca bile demek istemiyorum artik
Canim keske olay olur olmaz once sen anlatsaydin. Bildigin doldurmus abisini. Ama ben hatayi gorumcede degil ona inanan kocanda buluyorum. Kardesi icin hem daha kucuk o diyor hemde coluk cocugun lafiyla karisi ile kavga ediyor. Itina ile surundur.

Ay inanmiyorum ya özrü kabahatinden büyük .. ne hakkin var ki yazmis bide pes .. bide arkadina rüsvet teklif etmis .. asla geri dönmeyin bugün eltiniz yüzünden size tokat atan yarin baskasi icin yine atar bir kere yapan yine yapar .. Allah buna sebep olanlarida bildigi gibi yapsin yazik valla ya ..

Yazıldı mı bilmiyorum bu mesajı saklayın sanırım 1 tokat için darp raporu verilmez ama bu mesaj ile bir avukata danışın. Boşanmak istemiyorsanız bile bir uzaklaştırma vs eşinizin sizi hafife almaktan vazgeçmesini sağlar en azından atarım tokadı alırım seti mantığı biter

Back
X