Bırakın kızını o düşünsün.Bu tür telkinlerde bulunmanız, ondan hala bir umudunuz olduğunu gösterir, buda onun sağlıklı düşünüp doğru hareket etmesini engeller.
Neden hala konuşuyorsunuz? Neden aramalarına cvp.veriyorsunuz ya da neden siz arıyorsunuz ? Bari bundan sonra sağlıklı adınlar atın ki , sonucu ne olursa olsun sizin lehinize olsun.
şimdi bir hanımefendi çıkıyor bir konu açıyor. doğru düzgün detay vermeden (ev neden terk edildi, sorunlar ne düzeydi, çaba gösterildi mi vs vs) birilerinden yardım bekliyor..
birileri çıkıp iyi niyetli bir şekilde yorum yapmaya çalışıyor. onlar da biliyor yorumlarının afaki olduğunu ama konu sahibi kendini ifade etsin diye zemin hazılıyorlar. sonra o arkadaşlarımız konu sahibi tarafından anlayışsız kimseler olarak algılanıp, ayar verilmeye çalışılıyor.
bu da yetmiyor, birileri çıkıp konu sahibinin yancısı oluyor, onu savunuyor diğerlerine karşı bilmem ne..
yahu siz sanki bizim babamızın katilisiniz. size yapılan yorum olumlu da olumsuz da olsa, yapıcıdır. yani sizefarklı bir bakış açısı sunmak içindir. ne bu yorum yapanları yaptığına pişman etme durumu?
umutefe de çirkin betty de gayet olgun ve ufuk katacak yorumlar yapan kadınlar.. direk tüm eleştirelerini çürütmeye kasmak yerine, beslenmeye çalışın.
ya Allah aşkına zaten pişman oldum ben bir kaç yıl önce de burada paylaşmıştım bir derdimi çok yararlı olmuş nefes almıştım arkadaşların sayesinde, şimdi sadece gerginlik oldu. Ben anlamadım, kimseye ters konuşmadım, kimseden savunma istemedim, yargılanmak için de açmadım konuyu, fikrini istediği gibi dile getiren kişilere sadece içinde bulunduğum durumun ne olduğunu izah etmeye çalışarak karşılık verdim. Ben nasıl yapıldığını bilemiyorum, moderatör ya da yetkilimize rica etsem konuyu kaldırabilir mi acaba, uzamasını istemiyorum, yazmasam cevap vermesem kıymet verip yorum yapana haksızlık olur, yüksek müsadenizle çekilmek istiyorum, çok samimi olarak rahatsız oldum, kimsenin de canı sıkılmasın, tüm ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
şimdi bir hanımefendi çıkıyor bir konu açıyor. doğru düzgün detay vermeden (ev neden terk edildi, sorunlar ne düzeydi, çaba gösterildi mi vs vs) birilerinden yardım bekliyor..
birileri çıkıp iyi niyetli bir şekilde yorum yapmaya çalışıyor. onlar da biliyor yorumlarının afaki olduğunu ama konu sahibi kendini ifade etsin diye zemin hazılıyorlar. sonra o arkadaşlarımız konu sahibi tarafından anlayışsız kimseler olarak algılanıp, ayar verilmeye çalışılıyor.
bu da yetmiyor, birileri çıkıp konu sahibinin yancısı oluyor, onu savunuyor diğerlerine karşı bilmem ne..
yahu siz sanki bizim babamızın katilisiniz. size yapılan yorum olumlu da olumsuz da olsa, yapıcıdır. yani sizefarklı bir bakış açısı sunmak içindir. ne bu yorum yapanları yaptığına pişman etme durumu?
umutefe de çirkin betty de gayet olgun ve ufuk katacak yorumlar yapan kadınlar.. direk tüm eleştirelerini çürütmeye kasmak yerine, beslenmeye çalışın.
K.k moda oldu herkez birbirinden hırsını çıkarıyor ..
Allah Allah ya ..
Kadın konu açmış , buraya neden konu acılır ? belırsızlıkten , kararsızlıktan , arayıştan , çırpınıştan .. vs vs ..
Aklı net , kalbi net olan insan neden başkalarından medet umsun ? nedir bu eleştirme aşkınız anlamadım gitti ya ..
Yok netmıymıs yok nıe evı terk etmış madem terk edecekmıs nıe evlılıgınden umut beklıyormuş !..
Eskiden insan burda birbirlerine destek! olurdu Köstek değil ..
Azıcık muhakeme yapmayı öğrenin ..
Konu sahibi arkadaşım : evliliğini kurtarmak istiyorasan bu uzaklık bir şans olabilir, biraz ikinizde dinlenir soluklanırsnız
Evi terk etmek : isyan gb algılanır ama çoğu insan artık işin içinden çıkamadıgı için terk eder gider ..
Bir vazgeçiş değildir çoğu zaman ..
Eşin ararsa bu sürede uzak durmanı tavsıye ederim , özlet kendini , elini eteğini çek..
Buna rağmen eşinde olumlu bir dönüş olmazsa zaten yapacak bişey yoktur..
Allah yardımcın olsun ..
KK'nın modalarını çabuk öğrenmişsiniz hanımefendi...
Siz nasıl uygun bulursanız ben öyle yazarım bundan sonra...Emriniz başım üstüne...
Kimseden hırs filan çıkarmam ben...Yazdıklarım nettir...doğru bildiğimi yazarım...
He işinize gelir gelmez...
Bunca zamandır da beni burda bilen bilir...Kimseye kendimi anlatmam...
İşine gelen işine geldiği gibi almaya devam edebilir yorumlarımı...Kimseyi bunu bekledikleri için pışpışlayamam...
İstediğim konuya hakaret küfür vs..olmadan dilediğimi yazarım...Forum kuralları açıktır...
Ama siz birkaç aylık üye olarak modaları öğrenip forum kurallarını okuyamamışsınız kanımca...
K.k moda oldu herkez birbirinden hırsını çıkarıyor ..
Allah Allah ya ..
Kadın konu açmış , buraya neden konu acılır ? belırsızlıkten , kararsızlıktan , arayıştan , çırpınıştan .. vs vs ..
Aklı net , kalbi net olan insan neden başkalarından medet umsun ? nedir bu eleştirme aşkınız anlamadım gitti ya ..
Yok netmıymıs yok nıe evı terk etmış madem terk edecekmıs nıe evlılıgınden umut beklıyormuş !..
Eskiden insan burda birbirlerine destek! olurdu Köstek değil ..
Azıcık muhakeme yapmayı öğrenin ..
Konu sahibi arkadaşım : evliliğini kurtarmak istiyorasan bu uzaklık bir şans olabilir, biraz ikinizde dinlenir soluklanırsnız
Evi terk etmek : isyan gb algılanır ama çoğu insan artık işin içinden çıkamadıgı için terk eder gider ..
Bir vazgeçiş değildir çoğu zaman ..
Eşin ararsa bu sürede uzak durmanı tavsıye ederim , özlet kendini , elini eteğini çek..
Buna rağmen eşinde olumlu bir dönüş olmazsa zaten yapacak bişey yoktur..
Allah yardımcın olsun ..
sevmekten san msj atamıyorum msj kutun dolu
Çünkü evi gözdağı vermek için terkediyor...
Ama istediği adamla yaşadığı hayatı bitirmek değil onu dize getirmek...
O herkeste sökmüyor malesef...
Eğer pişman olacaktıysanız bu kadar büyük bir adım atmayacaktınız...
konu sahibi( incredice) kimseye kırıcı bir yorum yapmamış ayarda çekmemiş açıklama yapmadan edebiyat yapmayada çalışmamış. gayet düzgün bir şekilde derdini sıkıntısını anlatmış bu ne şiddet bu ne celal anlamıyorum. olumlu olumsuz herkesede saygılı bir şekilde cvp vermiş. kadınlara bu kadar maçoluğu yakıştıramıyorum kimse kusura bakmasın. tamam evi terk etme konularından size gınna gelmiş olabilir o zamanda cevap yazmayabilir okumayabilirsiniz olur biter. benimde kocam çalışmasa bütün gün bilgisayar başında oyun oynasa derdimi sıkıntımı dinlemese ruh gibi yaşayıp psikolojisini mahvedip tedaviyide reddetse yapacak tek şey kalırdı sanırım aklını başına getirmek için.. evi terketmek ayrılmak için olabileceği gibi yokluğunu gösterip kocanın aklını başına getirmek içinde yapılabilir bunda bir kötülük yok. ya da kafayı dinlemek sakinleşmek içinde yapılabilir.
Kizlar merhaba esimle cmt kavga ettik kirdi doktu disari cikmak istedim birakmadi bagirmaya kirmaya devam etti korktum annemi aradim babam geldi eve goturdu. 1 hafta oldu esimden ses yok aramiyor sormuyor. Gerekcede su calisan bi kadinim temizlik yaptimmi tutulsun istiyorum biraz dikkat edilsin ama yok. Bunu ust uste soylemisim. Calisip gelmis rahat yokmus yorgunmus. Ben niye ayak izi yaptin neden temiz tutmuyorsun vs diyormusum. Gelio zaten yemegini yiyor koltuga uzanip oyun oynuyor emegime saygi istemem cok mu ? 2 yillik evliyiz ama sanki yilllar yillar gecmis gibiyiz. 2 kez eve gittim bikac esya almaya cam kiriklarini toplamamis bile.aramamasi beni inanilmaz geriyo artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?