evi terkeden çoçuk için ne yapmalı nereye başvurmalıyız

snglumudumvar

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
63
1
18
İstanbul
yeğenim 18 yaşında kardeşi 16 yaşında ikiside kız çoçuğu bir kaç evden gitdiler geri geldiler şidi 14 gündür yoklar polise başvuru yaptık gelirler dediler başkada birşey yapmadılar bu ilk değil anneleri sorunca nerdeydiniz diye birşey sorma diyip azarlıyorlardı birgün evde durup ikinci gün yine gidiyorlardı bi keresinde bir tane arkadaşları varmış orda kalmışlar ama şimdi yok bulamıyoruz 18 yaşında olan arkadaşları bozai kullanıyor diyorlar annesi hasta çaresiz babası benim artık öyle kızlarım yok bu kaçıncı kez yaptılar diyor ben teyzesi olarak ne yapabilirim yada ablam nereye başvurması gerekiyor başka bulunmaları için

Polise tekrar gitseniz ? 14 gün az değil. Bide müge anlıdan bildiğim kadarıyla savcılıktan da bişey çıkarttırılıyo ama tam bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

14 gün? 24 saate gelmezlerse polis arama yapmiyor mu??? Baslarina birsey gelmis de olabilir? Insallah olmaz öyle sey allah yardimciniz olsun polise bildirin acil

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

14 gün? 24 saate gelmezlerse polis arama yapmiyor mu??? Baslarina birsey gelmis de olabilir? Insallah olmaz öyle sey allah yardimciniz olsun polise bildirin acil

polise bildirdik ama gelirler dedi 1 ay olcak nerdeyse yoklar telefonu açık ama cevap vermiyorlar

Son düzenleme:
Polise tekrar gitseniz ? 14 gün az değil. Bide müge anlıdan bildiğim kadarıyla savcılıktan da bişey çıkarttırılıyo ama tam bilmiyorum Allah yardımcınız olsun

inanın defalarca gidildi polise annesi rahasız teyzesi olarak ben birşey yapabilirmiyim savcılığa gidip bilmiyorum kardeşi geldi ama ablası 18 yaşına bastı telefonu açık polise söylüyoruz gelirler diyip geri gönderiyorlar bizi

Ciddi söylüyorum şaka değil tv ye başvurun.Hala devam ediyor mu programlar bilmiyorum orada buluyorlar hep.Allahım korusun Rabbim annesinin babasının yardımcısı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

14 gün az bir zaman değil ..
Polise tekrar deseniz..
Allah korusun nere gitti bu çocuklar:26:

muge anli guzel bi secenek ama bulmaniz care olacak mi?
bonzaimidir ne zikkimsa omurleri en fazla 3 sene oluyormus
Allah korusun neden,neden yapiyorlar bunu
polise sikayet edin bonzai kullaniyorlar diye
belki o zaman ciddi arama yaparlar
cocuklarinizin telefonuna navigasyon gibi bi format yerlestirin
kaybolduklarinda nereye gittiklerini ordan bulabilirsiniz
iyi pc kullanan yapabilir

Telefonlarini yabanci bi telden bi erkek arasin
ne gerekiyosa bulusmaya ikna etsin
karsiliginda bonzai verecegini felan soylesin olmazmi

Ciddi söylüyorum şaka değil tv ye başvurun.Hala devam ediyor mu programlar bilmiyorum orada buluyorlar hep.Allahım korusun Rabbim annesinin babasının yardımcısı olsun.

amin tv programları tatlde zaten polise durumu anlatıyoruz ama birşey yapmıyorlar işte gecen babası aramış bir erkek açmış babasına küfür etmiş kardeşi geldi ama 18 yaşındaki yeğen yok nerede ne yapıyor bilgimiz yok

söyledik bonzai kullanıyor telefonları açık yerini bulamazmısınız dedik hatda bunun bir kaç gün yanında kalmış bir kız var kötü yerde çalışmış onun ismini adresini verdik ama yok yok yok işte hala yok

Çok üzüldüm inşallah daha kötü şeyler olmamıştır.

Yalnız polis nasıl aramıyor, nasıl sürekli eve gönderiyor!!!! Bunlar ne için o işi yapıyorlar yok mu bi denetimleri nasıl halkın güvenliğini sağlıyor eve gönderen polis!!

Aynı fikirdeyim :26:

Canım baktım şimdi netten Ebru Gedizle yeni baştan diye bir program var beyaz TV'de o bitmemiş devam ediyormuş kayıpları buluyorlarmış başvurun bence.

inan benimde bilgim yok yanından geçseler umursamıyormuş ne yapcağımızı şaşırmış durumdayız ablam gece gündüz ağlıyor zaten kimlik bile yok üzerinde nasıl almıyorlar içeri oda ayrı birşey

tele bir erkek çıkıyor ona dedikki savcılığa vercez seni olmadı tv ye çıkıcaz nasıl yanında tutarsın dedği laf iyi ya meşhur oluruz dalga geçiyorlar resmen

tele bir erkek çıkıyor ona dedikki savcılığa vercez seni olmadı tv ye çıkıcaz nasıl yanında tutarsın dedği laf iyi ya meşhur oluruz dalga geçiyorlar resmen

Tamam ben sizi meşhur edicim madem bu kadar ısrarcısınız de başvuru yap kanala her şeyi anlat hayatından endişe duyduğunuzu söyle.Belki madde kullanıyor belki fuhuşa zorlanıyor anlat.Seni ciddiye almamışlardır onlar.Yapamaz diyorlardır

yeğenimin bozzai ne zıkkımsa kullandığını duydum arkadaşı söledi bana benim teyzesi olarak yapabileceğim başka birşey yokmu ablama söledim tv ye çık diye ya öldürürlerse diye daha çok korkuyor ya aklımada hiçbirşey gelmiyor ki benim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…